FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 nov 2013, 11:11

RiverPlate je napisao/la:Prošle godine 200 hiljada, pa ljudi dragi mi dajemo premije Džeki, Spahiću, Pjaniću i ostalima, tako da nema bakljade ne bi oni imali premija za nastupe :lol: :lol:
Para na paru...

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 09 nov 2013, 11:21

...baklje na utakmicama i stadionima?! nevjerovatno je da postoje ljudi koji brane osobe koje pale iste!! i ne, po meni to nisu navijači, ljudi ne dolaze na stadion da navijaju i bodre svoj klub; dolazak na stadion za njih znači prije svega zadovoljenje svoje potrebe da štogod zapale, bace,...kako drugačije razumijeti; dobro reče neko od prethodnika, vestfalen (il kako s eveć piše) je pravi primjer 8-)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 nov 2013, 11:31

InatSilanBosanski je napisao/la:Pricate u prazno.Cuj nisu donijele nista? Sta bi ta velika CZ bez Delija? Znas gdje bi bila - NIGDJE.

A zanima me kako to da Duke-u i iVaru smetaju baklje, a gledaju tekme preko TV-a?
Zeljo osnovan koje godine?? Manijaci osnovani koje godine?? Baklji nije bilo desetljecima na Grbavici i najbolje trenutke je klub prozivio tada. Ovako ovi samo bezze dolaze na tekme jer klub nema ama bas nikakve koristi od njih, pa valjda je smisao navijanja i simpatiziranja pomoci klubu i iskazati svoju ljubav na nacin koji nece samo ukuopat klub.

Fakat iskreno da vam kazem za mene su manijaci (jug) sad manji od makovog zrna. Dzabe prica "volim te" ovo ono, kad djela pokazuju nesto sasvim peto.

A za one koji govore da klub opstaje zahvaljujuci njima mogu samo reci "mojne meni to".
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 nov 2013, 12:17

DukeOfWellington je napisao/la:Kako juče rekoh, kad se stavi ključ u bravu ili kad Željo završi u zadnjoj ligi, onda ćete kukat'. Al onda će bit' kasno.
palili bi i da smo u zadnjoj ligi ;)

ps. evo kako njemci ne koriste baklje u BUNDESLIGI ;)

http://www.ultras-tifo.net/photo-news/2 ... 12013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 09 nov 2013, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 nov 2013, 12:36

zeljocity je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Pricate u prazno.Cuj nisu donijele nista? Sta bi ta velika CZ bez Delija? Znas gdje bi bila - NIGDJE.

A zanima me kako to da Duke-u i iVaru smetaju baklje, a gledaju tekme preko TV-a?
Zeljo osnovan koje godine?? Manijaci osnovani koje godine?? Baklji nije bilo desetljecima na Grbavici i najbolje trenutke je klub prozivio tada. Ovako ovi samo bezze dolaze na tekme jer klub nema ama bas nikakve koristi od njih, pa valjda je smisao navijanja i simpatiziranja pomoci klubu i iskazati svoju ljubav na nacin koji nece ukuopat klub.

Fakat iskreno da vam kazem za mene su manijaci (jug) sad manji od makovog zrna. Dzabe prica "volim te" ovo ono, kad djela pokazuju nesto sasvim peto.

A za one koji govore da klub opstaje zahvaljujuci njima mogu samo reci "mojne meni to".
Razlog upjeha u proslosti je sto nije bilo baklji!? :lol: Jedno nema veze sa drugim i razvoj jednog ne prati razvoj drugog kolektiva.Pa mozete i sami primjetiti da su Manijaci bolji bili kad je Željo bio lošiji i obrnuto,to je jednostavno tako.Ova prica oko baklji se vrti u krug svako malo a zakljucci su na nivou ovoga tvog,znaci u najmanju ruku glupi.Problem ovoga kluba nisu samo baklje cak nisu ni veci dio problema,problem je u tome sto niko nema pojma ko se nalazi u predsjednistvu kluba,koliko nam treba da pokrijemo troskove i sl.Bio sam svjedok kad su nakon utakmice ljetos protiv Travnika Amara zvali na telefon da mu se zale sto je guzva na ulazu :roll: e vidis to je pravi problem kluba sto nema nikakve hijerharhije unutar njega i sto se ne zna ko kome treba sta reci.Neozbiljnost na nivou.Nije ni kod drugih bolja situacija,daleko od toga,ali ja hocu da kod nas ne vlada takva atmosfera.

Zasto baklje nisu odvratile 22000 ljudi da dodju protiv Plzena?Zasitila se raja.Najbolji pa sta?Treba nam iskorak u europi a to ne mora nuzno biti plasman u grupnu fazu,moze biti i pobjeda protiv nekog favorita.

Ukratko prica vam je glupa totalno,sinoc u Bundesligi popalise ljudi boga oca,proslo kolo na schalke areni isto havarija,u Austriji je opsti haos vizavi pirotehnike i blizu je legalizacija kao u Skandinaviji.I jos nesto veoma bitno paljenje baklji nema veze sa huliganizmom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 09 nov 2013, 12:42

Dajte ljudi imali nekih informacija vezanih za klub, igrace bilo sta. Dosadni ste s bakljama i kaznama a pola vas sjedi kuci kad su tekme i palamudi bezveze.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 nov 2013, 12:48

palis baklje protiv anonimus klubova
psujes haseta na derbiju i padas na nivo pitara sto nikad bili nismo!!!
boga vam ne pricajte o jugu eno foruma za to pa nek se tamo prica, realnost je sljedeca da ljude srednjih godina koji imaju te neke pare i dosli bi na tekmu ne privlaci ta baklja , istrpe je za derbi i jos neku tekmu al ne stalno
klub nema para da to pokriva

i onda neki balavac ovdje kaze imamo najbolje pjesme, jel ti pjesme pare donose? (svaka cast za parole ko god ih smisli odlican je tu ni rijeci ne mogu reci)
ocekujemo da se klub promijeni da klub nesto uradi a mi ostajemo isti.... moramo se i mi mijenjati ili cemo samo prezivljavati....

jos nesto vise ljudi voli vidjeti koreografiju nego bakljadu, bakljade jos uzbudjuju samo dijasporu a njih ocima ne mogu vidjeti

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 09 nov 2013, 13:02

kako su kadeti zavrsili?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 nov 2013, 13:07

Baltazar je napisao/la:kako su kadeti zavrsili?
1-2

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2013, 13:35

Inace Zeljo igra sutra neku utakmicu ako se ne varam...

Hebale Vas vise baklje. Genijalci nasli porediti Bundesligu i ovaj jad od lige kada su baklje u pitanju. Istina je da se i u Njemackoj pale baklje, ali Nijemci fino pregledaju snimak identifikuju pocinioce, zatim dobiju novcanu kaznu te zabranu ulaska na stadion - sto nazalost kod nas nije slucaj, jer klub zbog IDIOTA (koji u posljednje vrijeme ne pale samo baklje) ima dodatne i bezpotrebne troskove.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 nov 2013, 14:01

Prestaniti vise pricati vec prebacite u praksu sve to sto mislite. Ako sutra naprave bakljadu zvizdat cemo im i gotovo, u znak protesta. Ako budu nastavili, napustiti cemo stadion, svi mi koji smo protiv tih bakljada koje nas finansijski unistavaju. Policija ce fino to sve evidentirati, pa kada im budu roditelji 500 KM za kaznu platili, razmisljat ce drugacije.

Da te baklje svi podrzavaju onda uredu, ali posto te baklje pali 200 ljudi tamo u kopu, to nije nerijesivo. Dakle, nas 90% to ne podrzava i sutra je vrijeme da sve ovo sto se prica prede u praksu.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 nov 2013, 14:20

DzoleZeljo je napisao/la:Prestaniti vise pricati vec prebacite u praksu sve to sto mislite. Ako sutra naprave bakljadu zvizdat cemo im i gotovo, u znak protesta. Ako budu nastavili, napustiti cemo stadion, svi mi koji smo protiv tih bakljada koje nas finansijski unistavaju. Policija ce fino to sve evidentirati, pa kada im budu roditelji 500 KM za kaznu platili, razmisljat ce drugacije.

Da te baklje svi podrzavaju onda uredu, ali posto te baklje pali 200 ljudi tamo u kopu, to nije nerijesivo. Dakle, nas 90% to ne podrzava i sutra je vrijeme da sve ovo sto se prica prede u praksu.
baklje su najveci problem sa tih 20 000 od kazni bi se stolice same oprale ,drvece bi nestalo samo ,dzelo bi nasao generalnog sponzora ,amar bi prodao sve zamisljenje igrace ,igraci bi imali platu od 1 do 1 ,rezultati utakmica sa rudarom,radnikom i leotarom bi bile neizvjesne i niko ne bi znao rezultat 4 sata prije utakmice ,na utakmice bi doslo jos 10 000 ljudi koje strah da ga ne isprzni baklja ,svaki put bi bila najava utakmice preko lokanih medija i plakati na pola grada ,na gostujece utakmice bi u prosjeku islo pola ovih sto dolaze na grbavicu jer se ne bi bojali da ce ih neko pogoditi sa bakljom ,forumi bi bili prazni za vrijeme utakmica ali eto sve su zeznuli ovi sto se nazivaju manijaci i sto odvajaju od uzina za karte i slicno ,sram vas bilo evo sad ce ovi sto vole klub vise od vas zvizdati i izaci sa pola utakmice sve ste vi krivi inace bi zeljo ko barselona bio sa pozorisnom publikom bez vas huligana 8-)

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 09 nov 2013, 14:27

amerosm je napisao/la:Inace Zeljo igra sutra neku utakmicu ako se ne varam...

Hebale Vas vise baklje. Genijalci nasli porediti Bundesligu i ovaj jad od lige kada su baklje u pitanju. Istina je da se i u Njemackoj pale baklje, ali Nijemci fino pregledaju snimak identifikuju pocinioce, zatim dobiju novcanu kaznu te zabranu ulaska na stadion - sto nazalost kod nas nije slucaj, jer klub zbog IDIOTA (koji u posljednje vrijeme ne pale samo baklje) ima dodatne i bezpotrebne troskove.
Tako nekako bas. Da se razumijemo nisam ni ja za baklje ali to tribina radi i radit ce a sta mi sad ovdje mozemo naravno nista. Ovaj palamudi o bakljama 10 stranica a ne dode na dvije utakmice, ima isto ljudi koji zive u Ilijasu, Hrasnici, Hadzicima koji dolaze na utakmice a nekad nedjeljom nemaju ni autobusa, nemaju nista pa su na Grbavici i isto im treba 30-40 KM.
Ovaj palamudi o bakljama a nije vidio Grbavici ima 3.000 godina ali zato moze prosipat pamet i pravit se pametan.

Neko nesto vezano za Zelju konkretno imali para, kakvo je stanje a ostavimo gluposti vise ?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 nov 2013, 14:28

Cuspajz je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Prestaniti vise pricati vec prebacite u praksu sve to sto mislite. Ako sutra naprave bakljadu zvizdat cemo im i gotovo, u znak protesta. Ako budu nastavili, napustiti cemo stadion, svi mi koji smo protiv tih bakljada koje nas finansijski unistavaju. Policija ce fino to sve evidentirati, pa kada im budu roditelji 500 KM za kaznu platili, razmisljat ce drugacije.

baklje su najveci problem sa tih 20 000 od kazni bi se stolice same oprale ,drvece bi nestalo samo ,dzelo bi nasao generalnog sponzora ,amar bi prodao sve zamisljenje igrace ,igraci bi imali platu od 1 do 1 ,rezultati utakmica sa rudarom,radnikom i leotarom bi bile neizvjesne i niko ne bi znao rezultat 4 sata prije utakmice ,na utakmice bi doslo jos 10 000 ljudi koje strah da ga ne isprzni baklja ,svaki put bi bila najava utakmice preko lokanih medija i plakati na pola grada ,na gostujece utakmice bi u prosjeku islo pola ovih sto dolaze na grbavicu jer se ne bi bojali da ce ih neko pogoditi sa bakljom ,forumi bi bili prazni za vrijeme utakmica ali eto sve su zeznuli ovi sto se nazivaju manijaci i sto odvajaju od uzina za karte i slicno ,sram vas bilo evo sad ce ovi sto vole klub vise od vas zvizdati i izaci sa pola utakmice sve ste vi krivi inace bi zeljo ko barselona bio sa pozorisnom publikom bez vas huligana 8-)
Ja ne znam o cemu se radi, ali kada se god raspravlja od bakljama ovdje se otvaraju drugi frontovi. To sto oni na gostovanja ne DAJE IM ZA PRAVO DA NANOSE FINANSIJSKU STETU KLUBU, e sada da li se pravi glupi ili je nesto drugi upitanju, ja stvarno ne mogu da svatim, ali svjesno nanositi finansijsku stetu jer stvarno nesto ironicno. Da bi stvar bila gora, vecina raje samo zna srati, a pri tome sutjeti kao zaliveni kada ih 200 nanose finansijsku stetu. Mogu se oni pozivati na sva moguca prava, ali svi mi koji volimo istinski ovaj klub imamo i godnisnje karte, koje nam opet ne daju dozvolu da radimo STA MI HOCEMO.

Da su mozda uvjeti bolji na gostovanjima islo bi vise raje, prema tome ostavite se kenjanja. Volim i ja baklje majka mu stara, ali kada se ovolika steta nanosi klubu, ZASTO BITI VISE GLUH? KO SU TO TI STO PALE BAKLJE, neka izadu u javnost? Volite stetu nanosi, pa neka se predstave da si fino sve naplati od njihovih roditelja? Lako je provoditi svoje preko tudih leda, tj Amarovih kojem je jedino izgleda stalo da to stane, dok druge supke u klubu boli neka stvar, ili su mozda sami inicijatori!

@Alsoudani - Nek si mi se ti nagledao Grbavice pasa moj solidni. ;)
Zanimaju te finansije, a istices da su baklje glupost. Mudro zboris u pm.....

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 09 nov 2013, 14:35

Zanimaju me financije jer ovih 10.000KM su nista a niti ce se platiti niti se placaju do sad tako da pises gluposti. Zeljo nije uplatio marku jednu za ove kazne ali vi dzaba kenjate i kenjate i pravite problem kao da pare se trose na to, a para se uopce ne trose na te stvari nego na neke sto niko ovdje ne zna ili nece da pise. U klub uslo posljednjih cetiri godine preko 3 miliona ti meni pricas o pisljivih 2.000KM ili 8.000KM. I ti slicni tebi slomise o tim bakljama o pricama nekim za malu djecu a konkretno nista samo valjanje gluposti ...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 nov 2013, 14:45

Alsoudani je napisao/la:Zanimaju me financije jer ovih 10.000KM su nista a niti ce se platiti niti se placaju do sad tako da pises gluposti. Zeljo nije uplatio marku jednu za ove kazne ali vi dzaba kenjate i kenjate i pravite problem kao da pare se trose na to, a para se uopce ne trose na te stvari nego na neke sto niko ovdje ne zna ili nece da pise. U klub uslo posljednjih cetiri godine preko 3 miliona ti meni pricas o pisljivih 2.000KM ili 8.000KM.
Vidis, stvaranje svoje teorije? Da nije placeno, ne bih sezona mogla poceti (za nas), a za tvoju informaciju, savezu iskesiramo minimalno 100.000 KM, a mogli smo na nesto drugo, pa ti vidi sada...

[youtube][/youtube]
Ovo pogledaj obavezno pa onda donosi zakljucke!

STOP PIROTEHNICI, bar dok se ne donese novi zakon koji nece ici na stetu kluba :!:

slika
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 nov 2013, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 09 nov 2013, 14:50

Dobro nisam upoznat sa tom informacijom. Kazes 100.000KM i ti sad raspravljas o tome na 300 stranica ovog foruma a gdje 2.9 miliona to nije uopce bitno.

Isto ko sto je moglo biti ulozone tih 2.9 miliona na nesto a nije na nista, kakvu ce prevagu napraviti i tih 100.000KM nikakvu.

Jel ulozeno u stadion marka? nije ( prije par godina navijaci cistili teren da bi se utakmica radila, prije par godina navijaci betonirali jug i slicno iz kluba nisu dali marku, mozda da su platili neku masinu ) daj ba decko
Jel ulozeno neke extra dobre igrace ? nije
Jel ulozeno u travnjak ? nije
Jel ulozeno u svlacionice ? nije
Jel ulozeno da se pomocni teren bar malo osposobi bar kad je lose vrijeme ? nije
Jel ulozeno u bilo sta ? nije

Sad znam koja slijedi prica titula, dupla kruna a nije se valjda ulagalo u to jer to znaci onda kupovina utakmica a ja znam da se u to pare nisu trosile....

Ti sad dodes i pises meni o nekih 100.000KM 90 stranica a promijenit neces nista vec sutra ce se palit.
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 09 nov 2013, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 nov 2013, 14:53

DzoleZeljo je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:

Ja ne znam o cemu se radi, ali kada se god raspravlja od bakljama ovdje se otvaraju drugi frontovi. To sto oni na gostovanja ne DAJE IM ZA PRAVO DA NANOSE FINANSIJSKU STETU KLUBU, e sada da li se pravi glupi ili je nesto drugi upitanju, ja stvarno ne mogu da svatim, ali svjesno nanositi finansijsku stetu jer stvarno nesto ironicno. Da bi stvar bila gora, vecina raje samo zna srati, a pri tome sutjeti kao zaliveni kada ih 200 nanose finansijsku stetu. Mogu se oni pozivati na sva moguca prava, ali svi mi koji volimo istinski ovaj klub imamo i godnisnje karte, koje nam opet ne daju dozvolu da radimo STA MI HOCEMO.

Da su mozda uvjeti bolji na gostovanjima islo bi vise raje, prema tome ostavite se kenjanja. Volim i ja baklje majka mu stara, ali kada se ovolika steta nanosi klubu, ZASTO BITI VISE GLUH? KO SU TO TI STO PALE BAKLJE, neka izadu u javnost? Volite stetu nanosi, pa neka se predstave da si fino sve naplati od njihovih roditelja? Lako je provoditi svoje preko tudih leda, tj Amarovih kojem je jedino izgleda stalo da to stane, dok druge supke u klubu boli neka stvar, ili su mozda sami inicijatori!

@Alsoudani - Nek si mi se ti nagledao Grbavice pasa moj solidni. ;)
Zanimaju te finansije, a istices da su baklje glupost. Mudro zboris u pm.....
druze ti pojma nemas sta pises da ti ovako kazem ne ulazeci u tvoje godine i tvoje vrijeme na grbavici provedeno ,uhvatio se se nakih baklji koji su 0.001 posto problema kluba i pucas naku suplju pricu ,amar je sam trazio igru sam protiv svih i dobio je pa nek se i bori sa njom bez obzira koliko ga ja cijenim i sve sto je uradio za klub i njegovu promiciju ,u klubu su samo ostale ublehe koje nemaju marke u dzepu i koji gledaju kako ce im zeljo dati platu neku da prezive od 1 do 1 i plate racune ,non stop prica sta radi nasa uprava dzelo ,greda bla bla sto ne na nadzu sponzora a u sustini to su kokuzi koji nemaju marke u dzepu i ko ce njih ozbiljno shvatiti u nekim pregovorima ,jak covjek u poslovnom svijetu je covjek koji ima novac a mi takvog nemamo i to je kljuc price ,oni koji su imali neke mogucnosti su napustili klub(cviko ,zeljkovic ,zujo ,guso u jos par jakih clanova u upravi )a ostali su samo pijacari naki ,u klubu kafe prave i rade likovi koji su se prije 5 6 godina smijali nama iz naselja kad krenemo u orasje na utakmicu u fazonu ja budala zar pratite ovu ligu a sad mi oni pricaju o ljubavi prema klubu ,jedino sto znaju ublehasi jeste izbaciti cijene karti koje su u rangu njemacke lige a ove traume sa zadnje 4 utakmice na grbavici nikom ne bi pozelio ,sve sto su osvojili mogu zahvaliti armiji navijaca jer ta armija donosi prevagu ,olimpik ima bolju ekipu 2 3 godine kod njih se ne pakle baklje pa ne mogu do 3 mjesta ,

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 nov 2013, 14:58

@Alsoudani - Pod broje jedan, niko tebi ne pise nista, vec si usao u diskusiju, pa si sam sebi stvorio dojam da neko tebi nesto direktno govori. Tvoje je, da procitas ili ne procitas, ali niko te nije silom ili milom tjerao da citas. To je licni izbor, prema tome, pada ti prica u vodu.

Druga stvar, zasto svi misle da je budget STATICAN? Sta je za Zelju 2.9 miliona KM, za Zelju koji uvijek gleda nesto vise, nesto evropsko? Sta je to za Zelju? Da sada ne idemo gdje ne treba, ljudi su iznosili finansiska stanja stranicama unazad pa pogledaj malo. Zeljo da bi bio prvi, mora imati sve najbolje, pa tako od plata igraca, priprema, nocenja do najsitniji stvari. U prevodu, sitotan ne moze igrati ulogu BEGA. Ako zelis nesto vise moras i uloziti vise. Bio je splet okolnosti takav, (mislim na povrede igraca, od kojih si trebao zaraditi) da ti ovih 200.000 KM (sto smo savezu iskesirali) sto Amar kaze za proslo godinu ZNACI OGROMNO! ;)

@Cuspajz - Dobro drug, ti si pamet i ti sve znas i razumijes. Ja sam za svoje godine glup. Uredu, prihvatljivo apsolutno, jer zivotu u takvom drustvu gdje se samo jezik batine razumije, pa te mogu svatiti. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 nov 2013, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 09 nov 2013, 15:03

Sad ti okrecu pricu na svoj mlin. Ja niti branim te koji pale baklje niti nisam za baklje ali se sad ne treba pisati o tome 90 stranica. Brate dragi mene ne zanima vise ovakav jug pa ja da ne bi ucestvovao u tome sad odem na u cosak sjednem ili odem nekad na sjever, zapad i miran sam. Tako trebaju i drugi a ne .... ne dolazi nikako na utakmice a palamudi oko baklji 90 stranica fol neka steta.

Upravo si pametno rekao taj budzet nije statican isto tako tih 100.000KM koje ti spominjes su smijesne za Zelju i bas ti se slaze uz tu pricu da i ti sam kazes da je to smijesno za jedan klub kao Zeljo a ne da se fol kuka za tih 100.000KM. Fino si to slozio. Bravo momak

Fino ti je momak iznad napisao Amar trazio igru sam protiv svih i dobio je ....sta sad.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.