PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kaze osim novinaru na pressu "ja sam cvjecka veceras bio" 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Radovan2006 je napisao/la:Pre bi rekao Sarajevo ali eto..bambus je napisao/la:22 HILJADE U DVIJE UTAKMICE NA BILINOM !
ZENICA !

Kakvo zakucavanje.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *
A Sjenica?chily-rz je napisao/la:Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odrastao kilometar od stadionachily-rz je napisao/la:Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne znam samo što se ljute kad im se kaže da im je pola kopa sastavljeno od došljaka.Giljotina je napisao/la:A Sjenica?chily-rz je napisao/la: Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *
Nije mi jasno o kakvom njihovom pritisku navijaci Celika govore prije naseg drugog gola. Kao oni bi preokrenuli da nismo postigli taj gol. Osim precke, koja je bila nekad odmah iza prvog gola, Celik sanse nije imao u drugom poluvremenu. Na drugoj strani, Zeljo je imao dvije ili tri. Govorim o drugom poluvremenu. U prvom su bile po dvije sanse na obje strane.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pola grada su doslje tako da je taj omjer u danasnjem sarajevu regularan.Ti stvarno mislis da kod pitara nema dosljaka?chily-rz je napisao/la:Ne znam samo što se ljute kad im se kaže da im je pola kopa sastavljeno od došljaka.Giljotina je napisao/la:A Sjenica?chily-rz je napisao/la: Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *
#Punoljetstvo
- Radovan2006
- Kontakt:
Kakve to ima veze?chily-rz je napisao/la:Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *
Ne govorim o došljacima koji su se nastanili u Sarajvu nego o ovim što fataju prevoz par sati prije utakmice da dođu na Jug u vakat,.BosniaBoston je napisao/la: Pola grada su doslje tako da je taj omjer u danasnjem sarajevu regularan.Ti stvarno mislis da kod pitara nema dosljaka?
Hvala Bogu dragom, kilometri i kilometri sa Željom, nekad tužan nekad sretan al' vazda Željo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Logicno je da navijac malog kluba ne moze da shvati da se za najveci klub u drzavi navija sirom te drzave i sirom bivse jugoslavije
Zeljina velicina je upravo to sto njegovi navijaci dolaze iz raznih mjesta
Zeljina velicina je upravo to sto njegovi navijaci dolaze iz raznih mjesta
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zato vaše Visoko i jeste samo malo selo blizu Sarajva.Raonffa je napisao/la: Hvala Bogu dragom, kilometri i kilometri sa Željom, nekad tužan nekad sretan al' vazda Željo![]()
ti su vasiGiljotina je napisao/la:A Sjenica?chily-rz je napisao/la:Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Tako je. Ima nas odsvuda. A vas samo iz Sjenice.dejavu je napisao/la:ti su vasiGiljotina je napisao/la:A Sjenica?chily-rz je napisao/la:Đetić, Sokolac i Visoko, imal neko iz Sarajeva među manijacima *

lazi ih, glupi su.. vidis da se lozeGiljotina je napisao/la:Tako je. Ima nas odsvuda. A vas samo iz Sjenice.dejavu je napisao/la:ti su vasiGiljotina je napisao/la:
A Sjenica?

nasa noc traje danima
Ma ne kontaš ti to prijatelju, zato ćeš uvijek i iskazivati te malograđanske manire jbg.chily-rz je napisao/la:Zato vaše Visoko i jeste samo malo selo blizu Sarajva.Raonffa je napisao/la: Hvala Bogu dragom, kilometri i kilometri sa Željom, nekad tužan nekad sretan al' vazda Željo![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Radovan2006
- Kontakt:
Kako zarazna himna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.