ps. ipe sretan rodjendan

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ništa strašno ako mene pitaš. Gledala bi se utakmica sa ostalih tribina ko i u svakom drugom gradu.fedeltafrotta je napisao/la:šta vi mislite na šta bi klub spao da nema ovih 200-300 momaka koji su i na jugu grbavice i na sjeveru koseva, klubovi bi bili u rangu olimpica i sirokog brijega, smirite se malo
i više bi roditelja djecu dovodilo i više bi bilo raje koja ne voli to i tako daljeDukeOfWellington je napisao/la:Ništa strašno ako mene pitaš. Gledala bi se utakmica sa ostalih tribina ko i u svakom drugom gradu.fedeltafrotta je napisao/la:šta vi mislite na šta bi klub spao da nema ovih 200-300 momaka koji su i na jugu grbavice i na sjeveru koseva, klubovi bi bili u rangu olimpica i sirokog brijega, smirite se malo
I ušparale bi se pare koje odu na kazne.
Ne zajebaji,bila bi pozorisna atmosfera i klubovi bi nam izgledali poput Red Bull Sallzburga i klubova slicnih istom !DukeOfWellington je napisao/la:Ništa strašno ako mene pitaš. Gledala bi se utakmica sa ostalih tribina ko i u svakom drugom gradu.fedeltafrotta je napisao/la:šta vi mislite na šta bi klub spao da nema ovih 200-300 momaka koji su i na jugu grbavice i na sjeveru koseva, klubovi bi bili u rangu olimpica i sirokog brijega, smirite se malo
I ušparale bi se pare koje odu na kazne.
Prije 20 godina se to pricalo. Baklje se pale vec skoro 30 godina i ja nazalost ne vidim pomak naprijed. Kamo srece da je to nesto sto traje 5-6 godina ili sto ce trajati jos 5-6. Za mene je to krkanluk.bistrikboy je napisao/la:Nek se pali na derbiju iako smo to vec lani bili prekucali,sad treba kupiti benzina i slijedeci derbi zapaliti lavor jer je samo jos to ostalonesto se ne sjecam osude bakljade nakon derbija a sad kao svi su kontra toga,dogovorite se sami sa sobom.Vremena su takva da je pirotehnika sastavni dio navijackog pokreta koji je trenutno popularan i pozeljan ali to je samo trenutno stanje za 5-6 godina nesto drugo ce biti zanimljivo. Ja kada sam krenuo na utakmice svi su kupovali salove i zastavice,kasnije dresove sa pijace a sada je eto pirotehnika svima bitna.A navesti pirotehniku kao uzrok lose posjete je zalosno ili je baklja kriva sto su stolice oprane zadnji put prije 4-5 godina,sto nema vode na stadionu,nema wc-a kako treba,imamo improvizovane ulaze na tribine,nema parkinga...
Klub ne nudi nista ljudima da dolaze redovno a povecava cijenu karata i ocekuje napredak u posjeti,ne ide brate pa nije niko glup a vremena su kokuzna...
Interesantno. Na temi PLBiH si poželio da se Željo izbaci u najniži rnag i da mu se oduzmu titule. Sad pričaš nešto drugo.LavMantula je napisao/la: Ne zajebaji,bila bi pozorisna atmosfera i klubovi bi nam izgledali poput Red Bull Sallzburga i klubova slicnih istom !
Jeste da nas jebu i sa sjevera djeca i sa juga djeca ali na kraju sve nas ista ljubav spaja prema jednom klubu sa jedne strane miljacke i klubu sa druge strane miljacke ! U biti i na Sjeveru i na Istoku i na Zapadu isto volimo Sarajevo a vjerujem da je i kod vas identicna situacija sa Jugom i Sjeverom !
Ali derby ne bi bio derby da nema Hordi i Manijaka vec bi bio u rangu FC Florra Tallin-FC Norma Tallin !
U zdravlje Sarajlije prije svega !
Jos ti nije jasno,jedno su zelje,drugo mogucnosti a trece biti Sarajlija i cijeniti ono sto imas. Neke stvari nikada neces nauciti !DukeOfWellington je napisao/la:Interesantno. Na temi PLBiH si poželio da se Željo izbaci u najniži rnag i da mu se oduzmu titule. Sad pričaš nešto drugo.LavMantula je napisao/la: Ne zajebaji,bila bi pozorisna atmosfera i klubovi bi nam izgledali poput Red Bull Sallzburga i klubova slicnih istom !
Jeste da nas jebu i sa sjevera djeca i sa juga djeca ali na kraju sve nas ista ljubav spaja prema jednom klubu sa jedne strane miljacke i klubu sa druge strane miljacke ! U biti i na Sjeveru i na Istoku i na Zapadu isto volimo Sarajevo a vjerujem da je i kod vas identicna situacija sa Jugom i Sjeverom !
Ali derby ne bi bio derby da nema Hordi i Manijaka vec bi bio u rangu FC Florra Tallin-FC Norma Tallin !
U zdravlje Sarajlije prije svega !
Što se mene lično tiče, ja sam veliki ljubitelj pozorišne atmosfere, to mi je najbolja atmosfera na utakmicama. Ni najmanje mi ne bi falilo navijanje ultra grupe.
bio sam i ja nekad na utakmicama, dok sam iš'o u srednjuInatSilanBosanski je napisao/la:Pricate u prazno.Cuj nisu donijele nista? Sta bi ta velika CZ bez Delija? Znas gdje bi bila - NIGDJE.
A zanima me kako to da Duke-u i iVaru smetaju baklje, a gledaju tekme preko TV-a?
SamoZeljo je napisao/la:Cuj derby nebi bio derby da nije Hordi i Manijaka.Eto, oni su ga stvorili? Prije njih nije postojao?
Navijacke skupine nisu donjele skoro nista dobro fudbalu u cijelom regionu. Ovdje mislim na sve, Delije, Horde, Grobare, Manijake, BBB, Torcida, Armada..... Donijeli su huliganstvo, tuce, medjusobne i sa drugima, qrcenje, furanje.... Ponosan sam na Manijake ali ovo su cinjenice. Ziva istina!
Bolje i pozorisna atmosfera nego divljanje.
Ono sto vidim u Dortmundu je sve osim pozorisne atmosfere, a gle cuda, ljudi ne pale baklje, ne ulijecu na teren..... NAVIJAJU. TROSE GRLO I DLANOVE! SVAKA IM CAST!
Njihovi klubovi izgleda imaju od čega da plaćaju kazne.AsharaK je napisao/la:U cijelom svijetu ima huliganstva i paljenja baklji, šta vam je ljudi?
Normalno da imaju. Njima nije problem dati 50 000 € zbog nečegaDukeOfWellington je napisao/la:Njihovi klubovi izgleda imaju od čega da plaćaju kazne.AsharaK je napisao/la:U cijelom svijetu ima huliganstva i paljenja baklji, šta vam je ljudi?
Kako juče rekoh, kad se stavi ključ u bravu ili kad Željo završi u zadnjoj ligi, onda ćete kukat'. Al onda će bit' kasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.