Dajte čovjeku još jednu priliku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Radije njega nego Carricka.Ted Mosby je napisao/la:Samo da ne bude Gibsona
Carrick je izgubio sve kredite kod CartmanaCartman je napisao/la: Radije njega nego Carricka.
majestic24 je napisao/la:E nek mi jos neko spomene Modrica u kontektstu dovodjenja u MUFC ja cu otici licno u London i ovom nosonji slomiti noge pa ga onda dovediti sj.ebanog. KOji ce vam qrac on???
Brate da budem iskren Young je isto kvalitetan igrac kao pomenuta 3 cak mozda i bolji pa brate taj momak nosi igru Ville godinama i ko je god gledao Younga mora priznati da bi nam ekipu drasticno pojacao a i jos za male pare moze dociRooney88 je napisao/la:Neznam fkt zasto ste toliko navalili na Younga. Nekako mi on nije materijal za United. Bolje da se ostvari ova prica o Sanchezu. Nani, Valencia i Park su dosta bolji igraci od Younga tako da nam on nije potreban.
Pa bolji je od Parka sigurno...red devil88 je napisao/la:Brate da budem iskren Young je isto kvalitetan igrac kao pomenuta 3 cak mozda i bolji pa brate taj momak nosi igru Ville godinama i ko je god gledao Younga mora priznati da bi nam ekipu drasticno pojacao a i jos za male pare moze dociRooney88 je napisao/la:Neznam fkt zasto ste toliko navalili na Younga. Nekako mi on nije materijal za United. Bolje da se ostvari ova prica o Sanchezu. Nani, Valencia i Park su dosta bolji igraci od Younga tako da nam on nije potreban.
Zapravo mi i nemamo bas slobodnjaka tako cesto iz kojih se moze dobro zaprijetiti protivniku. Znam dok je Ronaldo bio tu,da smo imali i po 5-6 slobodnjaka na 20 metara od gola. Jbg,ovaj ce uvjek zabiti barem jedan od 5. Sad ako imamo jedan na utakmici i to je to.Slatinash_7 je napisao/la:Da mi je jedno pjacanje da moze zabiti go iz slobodnog znaci ne pamtim vise kad smo zadnji go iz slobodnjaka dali bas mi nedostaju Ronaldo i Beckham.Daj titulu a o pojacanjima cemo pricati ljeti
majestic24 je napisao/la:E nek mi jos neko spomene Modrica u kontektstu dovodjenja u MUFC ja cu otici licno u London i ovom nosonji slomiti noge pa ga onda dovediti sj.ebanog. KOji ce vam qrac on???
Razigravac tima a ima 1 gol i 1 ass u 26 utakmica ovog prvenstva. Nije on ni "i" od igracine. Da nam igra kao krilo,ne odg a kao centralni vezni-nema pojma.marconato je napisao/la:majestic24 je napisao/la:E nek mi jos neko spomene Modrica u kontektstu dovodjenja u MUFC ja cu otici licno u London i ovom nosonji slomiti noge pa ga onda dovediti sj.ebanog. KOji ce vam qrac on???
Zato sto je igracina !
Dobro, izvini Fergy, nisam te prepoznao...majestic24 je napisao/la:Razigravac tima a ima 1 gol i 1 ass u 26 utakmica ovog prvenstva. Nije on ni "i" od igracine. Da nam igra kao krilo,ne odg a kao centralni vezni-nema pojma.marconato je napisao/la:majestic24 je napisao/la:E nek mi jos neko spomene Modrica u kontektstu dovodjenja u MUFC ja cu otici licno u London i ovom nosonji slomiti noge pa ga onda dovediti sj.ebanog. KOji ce vam qrac on???
Zato sto je igracina !
Nije ono ni Van der Vaart razigravac. U njih se igra svodi na krila (nes kao u Uniteda). Brzonogi Bale i Lennon probijaju sa strane,ubacuju u 16 erac a tu ce Crouch ili zabiti gol ili asistirati (ima 9 ass i lider je u Tottenhamu). Modric sluzi za brzi protok lopte po terenu i da napravi viska i gurne je za neko od krila. MUFC takav igrac netreba jer je njegov ucinak na terenu limitiran. Zato nam treba igrac koji moze mnogo vise uciniti na sredini terena osim da loptu zna lijepo "proturiti" za svoje krilne saigrace.Bosco je napisao/la:Van der Vaart je razigravač tima, Modrić je više radilica sa odličnim tehničkim predispozicijama i odličnim pregledom igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.