-drugi na cantuu 1 za 35 km
-treci na bragi 1x za 170 km
Znaci, definitivno trebam dobar odmor od ove ovisnosti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma dominira Lanus, ovi jos dobise i crveni i 1000 zutih i ja ih cekam, poprilicno sam siguran da ce Lanus uzeti ovoGoalgetter je napisao/la:Danas za 60 KM panem samo na Forest Green kvota 1.35, evo sad izgleda opet, samo cekam samo jos Lanus - Quilmes keca, ovi vec gube.. Pu
i to sto kazesbevanda4 je napisao/la:ma.. čim nas ovoliko čeka... znamo u kojem smjeru ova utakmica ide
ma treba reci bravo Monroe tj. hvala derby stavili ga na 14,5Titova-Juga je napisao/la:Bravo preporođeni Gay, i izvini za sve one ped.erske psovke sinoć, ali naživcirao si me sekice..
ja evo sad poceo gledati ne bi me iznenadilo da gosti dodju do treceg gola kako lagano kontru otrce a pozadi dvojca , ovi igraju sa taktikom svi u napadbevanda4 je napisao/la:ma.. čim nas ovoliko čeka... znamo u kojem smjeru ova utakmica ide
EDIT: 26 udaraca na gol, 7 u okvirpa u šta ovi gađaju, kolikog su promjera te branke u argentini? Majke vam se nayebem.. A gosti lagano obavljaju izmjene, zatvara se utakmica, bunkerčina je vjerojatno, bolje da ne gledam.
bob je napisao/la:ma treba reci bravo Monroe tj. hvala derby stavili ga na 14,5Titova-Juga je napisao/la:Bravo preporođeni Gay, i izvini za sve one ped.erske psovke sinoć, ali naživcirao si me sekice..a vec 12 poena valjda ce levat dati jos tri
![]()
Znao sam za horforda da ce igrati, ljudi pisu neprovjerene informacije, covjek je imao stomacni virus i to je odsustvo 1-2 dana, bilo je ocekivano da ce igrati veceras...bevanda4 je napisao/la:opet neko piše neprovjerene informacije... horford igra večeras, i nema irvinga... -.-
mislim, nije smak svijeta. Sam sebe krivim sta sam odigrao smitha over (ili bilo kog drugog).. Ali,ljudi... ako niste sigurni u točnost neke informacije ili ne pišite ništa ili razjasnite koliko je dotični info (ne)siguran! Unaprijed hvala!LloriS je napisao/la:Znao sam za horforda da ce igrati, ljudi pisu neprovjerene informacije, covjek je imao stomacni virus i to je odsustvo 1-2 dana, bilo je ocekivano da ce igrati veceras...bevanda4 je napisao/la:opet neko piše neprovjerene informacije... horford igra večeras, i nema irvinga... -.-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.