Mislim da niko manje ne vrednuje ljudske zivote od cionista.ASD je napisao/la: ↑09 nov 2023, 15:45Izrarl je bio u pojedinim ratovima tehnološki inferioran pa su pobijedili. Isključivo jer Arapi nisu znali upravljati tehnologijom koju su imali.
Hamasovci naravno daleko manje vrednuju svoj život. Ali ta ludost im ne pomaže, treba i mozak koriszizi.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Demonska vojska ne preza ni od čega
Dakle ono što sam od početka govorio, IDF je ubijao civile na partiju u napadu Hamasa.
Pisao sam ovdje i da je sam party dva dana prije početka premješten iz Tel Aviva na lokaciju par kilometara od Gaze, neko je tim ljudima namjestio igranku planski.
Pisao sam ovdje i da je sam party dva dana prije početka premješten iz Tel Aviva na lokaciju par kilometara od Gaze, neko je tim ljudima namjestio igranku planski.
- ASD
- Kontakt:
Hamasovcima ništa ne znače ni njihovi vlastiti. O njihovoj djeci da ne govorim. Zamisli koliki imbecil moraš biti da kao visokorangirani član organizacije šalješ svoje dijete koje ima 10 godina u rat.mma_hz je napisao/la: ↑09 nov 2023, 15:52Mislim da niko manje ne vrednuje ljudske zivote od cionista.
Zamisli koliki imbecil moraš biti da ubijaš djecu i civile
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ne morass biti imbecil samo cionista.
FK SARAJEVO.
Posto cionisti ubijaju civile na zapadnom djelu palestine gdje nema hamasa onda je jasno ko manje vrednuje.ASD je napisao/la: ↑09 nov 2023, 16:02Hamasovcima ništa ne znače ni njihovi vlastiti. O njihovoj djeci da ne govorim. Zamisli koliki imbecil moraš biti da kao visokorangirani član organizacije šalješ svoje dijete koje ima 10 godina u rat.
Doduse vidimo i da su izraelci rokali po svojima na festivalu.
FK SARAJEVO.
Opasno rastu tenzije na Zapadnoj obali.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Amerikanci otkrili: Izrael će svakog dana na četiri sata pauzirati napade na Gazu
Bijela kuća je saopćila da će Izrael započeti sa svakodnevnim četverosatnim pauzama u napadima u sjevernoj Gazi
"SAD razumije da će Izrael početi provoditi četverosatne pauze u područjima sjeverne Gaze svaki dan", rekao je novinarima glasnogovornik Bijele kuće John Kirby.
Rekao je da će najava biti objavljena tri sata prije.
"Izraelci su nam rekli da neće biti vojnih operacija u ovim područjima tokom trajanja pauze i da taj proces počinje danas", dodao je.
Podsjetimo, ranije je izraelska vojska rekla da "postoje taktičke, lokalne pauze za humanitarnu pomoć za civile u Gazi", te jasno dala do znanja da "nema prekida vatre".
U Gazi je od 7. oktobra poginulo više od 10.000 civila od toga najviše djece i žena, a Izraelci kontrolišu i humanitarnu pomoć koja stiže Palestincima.
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu odbio je dogovor o petodnevnom prekidu vatre s palestinskim grupama u Gazi u zamjenu za oslobađanje nekih talaca koji su držani na tom području, prema izvorima upoznatim s pregovorima, piše The Guardian.
Izvori su rekli da je izraelski premijer odbacio dogovor u ranim pregovorima nakon što su pripadnici Hamasa organizovali upad bez presedana na izraelski teritorij 7. oktobra, ubivši procijenjenih 1400 ljudi.
Bijela kuća je saopćila da će Izrael započeti sa svakodnevnim četverosatnim pauzama u napadima u sjevernoj Gazi
"SAD razumije da će Izrael početi provoditi četverosatne pauze u područjima sjeverne Gaze svaki dan", rekao je novinarima glasnogovornik Bijele kuće John Kirby.
Rekao je da će najava biti objavljena tri sata prije.
"Izraelci su nam rekli da neće biti vojnih operacija u ovim područjima tokom trajanja pauze i da taj proces počinje danas", dodao je.
Podsjetimo, ranije je izraelska vojska rekla da "postoje taktičke, lokalne pauze za humanitarnu pomoć za civile u Gazi", te jasno dala do znanja da "nema prekida vatre".
U Gazi je od 7. oktobra poginulo više od 10.000 civila od toga najviše djece i žena, a Izraelci kontrolišu i humanitarnu pomoć koja stiže Palestincima.
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu odbio je dogovor o petodnevnom prekidu vatre s palestinskim grupama u Gazi u zamjenu za oslobađanje nekih talaca koji su držani na tom području, prema izvorima upoznatim s pregovorima, piše The Guardian.
Izvori su rekli da je izraelski premijer odbacio dogovor u ranim pregovorima nakon što su pripadnici Hamasa organizovali upad bez presedana na izraelski teritorij 7. oktobra, ubivši procijenjenih 1400 ljudi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E svaka im čast, ma duše drage
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Izrael opet odbili razmjenu taoca za prekid vatre. Kako iko moze doci ovdje, glumiti neutralnost i reci samo neka puste taoce?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobri su ovo neki ljudi
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja sam ovo htio pitati odmah kada je doslo do sranja,kako je moguce da na tako osjetljivom podrucuju stavis party uz granicu sa Gazom,al reko haj sta ja znam,mozda se svake godine odrzava.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koji dušebrižnici
Zemlja ih progutala, cunami odnio.

U njihovoj doktrini nema talaca, što u prevodu znači 'Pobij sve i vrati se sam'.
They dont care even for their own people because of higher goals.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izraelska vojska odbacila američke tvrdnje: Ništa od četverosatnih pauza u napadima na Gazu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.