Napokon, dosta je vise hinjaluka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Matip igra bolju sezonu od Rubena.
Mozes li nam napraviti tim LaLige tako da iz svakog tima bude maksimalno jedan igrac, tj. da u njemu budu igraci iz 11 timova ?Sport90 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:182. Zeli reci da cinjenica koja kaze da je EPL no 1 ne daje za pravo da se druge lige vrijedjaju i omalovazavaju jer i u tim ligama ima jos uvijek jako puno kvaliteta - i da razlika u prosjecnoj ekipi koja je 7-15 mjesto u EPL i recimo primeri 7-15 je zanemariva - i vjerovatno ce buducnosti stvoriti razlika ali trenutno ja je ne vidim.
Hejteri Evropskog i svjetskog šampiona na koljenima
Evo ja ću, samo mi navedi o kojim se klubovima radi jer vjerojatno nisam čuo za njih nikad.TheChief je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:50Mozes li nam napraviti tim LaLige tako da iz svakog tima bude maksimalno jedan igrac, tj. da u njemu budu igraci iz 11 timova ?Sport90 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:182. Zeli reci da cinjenica koja kaze da je EPL no 1 ne daje za pravo da se druge lige vrijedjaju i omalovazavaju jer i u tim ligama ima jos uvijek jako puno kvaliteta - i da razlika u prosjecnoj ekipi koja je 7-15 mjesto u EPL i recimo primeri 7-15 je zanemariva - i vjerovatno ce buducnosti stvoriti razlika ali trenutno ja je ne vidim.
A onda napravi jos jedan tim po tom pricnipu, ali iz njega izbaci igrace Reala, Barce, Atletica i Seville kao prva 4 tima lige.
Da mi je znati sta u ovom drvetu vide. Nije sigurno cak ni da je od Lokonge bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.