HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

marioo8888
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la marioo8888 » 24 apr 2014, 16:08

Čista utakmica prekosutra Velež-Željo,može Velež izgubit,ali ako se to dogodi bit će čisto,Olimpik će zapet i ginut protiv nas,zbog valjanog razloga,ali opet ih možemo dobit,ako ih dobijemo gotovo je,naša titula,prekosutra je subota nad subotama,dan D.

AJMO ZRINJAAAAAAA

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 apr 2014, 16:54

HercUSrcu je napisao/la:Igramo protiv Olimpica a sudi nam sudac iz Istočnog Sarajeva ?!?!?!
Ponavljam, ovo nikome nije čudno?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 24 apr 2014, 18:02

HercUSrcu je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Igramo protiv Olimpica a sudi nam sudac iz Istočnog Sarajeva ?!?!?!
Pa yebote herc to su dva različita grada,šta je čudno, isto kao istočni i zapadni Mostar :rol: :rol: .
Pa ne misliš valjda da je Vlado navijač Olimpica.Onaj njihov četvrti navijač malo liči na njega ali nije on,pa nije čovjek "manijak" da navija za Olimpic.Ili možda jeste -mislim manijak :lol: :nene:

Šalu nastranu ,svejedno je tko god da nama sudi, ja sam uvjeren da će ovo biti regularno kolo kako god da završi,pustimo ove priče o namještanju i kupovanju, ponavljam nema ništa od toga ,to samo nekima mašta radi malo žešće.Ako su tako sigurni neka stave lovu pa nek se obogate na tim "dojavama" :tralala: :tralala:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 24 apr 2014, 18:09

marioo8888 je napisao/la:prekosutra je subota nad subotama,dan D.
Dan Z. :)

Ne sudi Valjic - ja zadovoljan...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 apr 2014, 18:26

@Zrinja05- ma i to što kažeš!
Pustimo priče, igrajmo nogomet!

Idemo igrati kao skoro svaku utakmicu do sad.
Hrabro, junački,na glavu, od noge do noge.
Sigurno ćemo naći bar jednu rupu kod njih da ga zabijemo.

Preksutra je nadam se dan kada ćemo imati bar 2 boda više od Želje a i dalje 3 od Širokog!

Ajmoooooooooooooooooo

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 apr 2014, 18:31

primasquadra je napisao/la:slika

Niko nas nevoli ... :lol: :tralala:
:lol: kako ce se samo pojesti,kad trecu titulu donesemo u Mostar !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 24 apr 2014, 18:51

HercUSrcu je napisao/la:@Zrinja05- ma i to što kažeš!
Pustimo priče, igrajmo nogomet!

Idemo igrati kao skoro svaku utakmicu do sad.
Hrabro, junački,na glavu, od noge do noge.
Sigurno ćemo naći bar jednu rupu kod njih da ga zabijemo.

Preksutra je nadam se dan kada ćemo imati bar 2 boda više od Želje a i dalje 3 od Širokog!

Ajmoooooooooooooooooo
E to je to Herc, ko što Maminjo kaže za Gocu Jurića:
"Dadne sebi onaj šećer :damn: u ruku i kaže Ajjmooooooooooooo" :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 24 apr 2014, 21:00

Ma ja se nadam da ćemo uskoro ponovno zapjevati pjesmu sa početka videa :

http://www.youtube.com/watch?v=Yf0SqGYR8bs

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 apr 2014, 13:32

HŠK Zrinjski: Cilj je ostati na čelu ljestvice nakon Olimpica

Pred nogometašima Zrinjskog sutra je najvažnija utakmicu u sezoni u kojoj idu na gostovanje kod Olimpica.

U tu svrhu u klupskim prostorijama je održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili šef struke Branko Karačić i napadač Plemića Stevo Nikolić.
"Mi smo sa svojim igrama došli na ovu poziciju i želimo tu i ostati nakon susreta sa Olimpicom. Mi nismo nikada slavili na gostovanju kod Olimpica, ali vjerujem da ćemo sutra prekinuti tu tadiciju i slaviti pobjedu. Olimpic je vrlo kvalitetna ekipa koja na proljeće na igra na očekivanoj razini. Mi moramo pokazati želju, trku, koncentraciju kao u prethodnim utakmicama kako bi došli do onoga što želimo", riječi su šefa struke Branka Karačića. -

Slično misli i prvi topnik Zrinjskog Stevo Nikolić koji je rekao:

"Mi smo svjesni važnosti sutrašnje utakmice i koliko bi nam ova pobjeda donosi. Imamo potrebnu kvalitetu da ostvarimo pobjedu i napravimo korak bliže zacrtanom cilju".

Što se tiče igračkog kadra trener neće moći računati na Simeunovića koji ima kartone, a svi ostali su spremni za sutrašnju utakmicu.

Utakmica FK Olimpic-HŠK Zrinjski igra se sutra sa početkom u 17. sati.

Sutra izgleda nema nikakvog streama i sve sam bliže tome da pokušam ranije zbrisati s posla u Sarajevo :hmmmmm: , ne da mi se sluašati yebeni radio i sekirati se a ne znati šta se točno događa :pray: .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 apr 2014, 14:57

Kapiten Veldin Muharemović oporavio se od povrede i sutra će nastupiti, dok u timu neće biti povrijeđenih Torlaka, Bogičevića i Sesara. Zbog žutih kartona neće nastupiti Sulejman Smajić i Zoran Kokot.
Ma ja bih volio da igraju svi da poslije ne bude priče ....

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 apr 2014, 15:03

zrinja05 je napisao/la:
Kapiten Veldin Muharemović oporavio se od povrede i sutra će nastupiti, dok u timu neće biti povrijeđenih Torlaka, Bogičevića i Sesara. Zbog žutih kartona neće nastupiti Sulejman Smajić i Zoran Kokot.
Ma ja bih volio da igraju svi da poslije ne bude priče ....
Mi smo ih pošteno dobili u Mostaru da nije amo sudija vidio penal! Sada bi već titula se slavila a i ovako će! :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2014, 15:15

HercUSrcu je napisao/la:
taman ja došao da napišem ovo...
I u Trebinju nama i vama protiv Olimpica suci iz Sarajeva a direktni konkurenti za naslov..Nama ajd i nekako jer je Leotar otpisan ali tako bi bilo i da nije i nije ovo prvi put da se ovako suci delegiraju..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 apr 2014, 15:36

Kevin je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:
taman ja došao da napišem ovo...
I u Trebinju nama i vama protiv Olimpica suci iz Sarajeva a direktni konkurenti za naslov..Nama ajd i nekako jer je Leotar otpisan ali tako bi bilo i da nije i nije ovo prvi put da se ovako suci delegiraju..
Ja volim misliti da je sve regularno i da je što se tiče suđenja stanje puno bolje.Kad pogledam u globalu (u odnosu na neke sezone prije ) stanje je sigurno bolje ali opet neke utakmice i neke sudije :hmmmmm: .Upravo u utakmici protiv Olimpica u Mostaru za njih se sudi nepostojeći penal u 87 minuti (Valjić).Kažu neki MOŽDA je bilo kontakta iako se nigdje ne vidi na snimci.Ja sam ubjeđen da je bilo obrnuto da bi samo odmahno rukom.Nije problem što sudija pogriješi ,i normalno je da griješe i oni su ljudi,ali namjera je nešto sasvim drugo a naročito kada sude nešto na samom kraju utakmice a nisu 100% sigurni u to što su dosudili.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 26 apr 2014, 00:05

bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 26 apr 2014, 11:28

werly je napisao/la:bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih :?: ,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.
Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 26 apr 2014, 11:57

Adviser je napisao/la:
werly je napisao/la:bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih :?: ,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.
Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!
Šta hoćeš da kažeš da nismo bolji ? ne kažem da znači da ćemo dobit,ali ako se mi nemamo čemu nadat protiv Olimpika,reci mi čemu se vi onda nadate protiv Veleža koji je u 10 puta boljoj formi od Olimpika,ako se kladiš,igraj dvicu 1.80 kvota taman,dvica ko zgrada ;) i još jedan par Velež 1x.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 26 apr 2014, 12:12

marioo8888 je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
Šta hoćeš da kažeš da nismo bolji ? ne kažem da znači da ćemo dobit,ali ako se mi nemamo čemu nadat protiv Olimpika,reci mi čemu se vi onda nadate protiv Veleža koji je u 10 puta boljoj formi od Olimpika,ako se kladiš,igraj dvicu 1.80 kvota taman,dvica ko zgrada ;) i još jedan par Velež 1x.
Niste bolji! Kompletna liga nam je u gram ... Ne govorim ja o tome, nego ne mogu da vas shvatim da ste toliko uvjereni u pobjedu kao da igrate sa Leotarom. Imate se čemu nadati, svakako, samo ne možete biti uvjereni u pobjedu, jedino ako je namješteno. Prelistaj malo stranice, nema niko ko je rekao drugi rezultat osim pobjede Zrinjskog. Da ti iskren budem, ja se i ne nadam pobjedi. Naravno, volio bih da bude ali nekako mislim da čemo odigrati neriješeno a vi ćete izgubiti (ako Olimpic odigra ozbiljno)! Vidječemo ... A to za kladionicu, kladio bih se ja na Olimpic samo kad bih znao da će odigrati ozbiljno, ovako i kladionice već blokiraju parove, tako da je sve moguće.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

krmak
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la krmak » 26 apr 2014, 12:44

Adviser je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:
Adviser je napisao/la: Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!
Niste bolji! Kompletna liga nam je u gram ... Ne govorim ja o tome, nego ne mogu da vas shvatim da ste toliko uvjereni u pobjedu kao da igrate sa Leotarom. Imate se čemu nadati, svakako, samo ne možete biti uvjereni u pobjedu, jedino ako je namješteno. Prelistaj malo stranice, nema niko ko je rekao drugi rezultat osim pobjede Zrinjskog. Da ti iskren budem, ja se i ne nadam pobjedi. Naravno, volio bih da bude ali nekako mislim da čemo odigrati neriješeno a vi ćete izgubiti (ako Olimpic odigra ozbiljno)! Vidječemo ... A to za kladionicu, kladio bih se ja na Olimpic samo kad bih znao da će odigrati ozbiljno, ovako i kladionice već blokiraju parove, tako da je sve moguće.
Samouvjereni smo jer smo bolji

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 26 apr 2014, 12:52

previse optimizma i samouvjerenosti za navijace ciji je tim pregazen od strane Sarajeva na svom terenu..istog tog sarajeva koje je igralo kuci 1-1 sa polovnim olimpikom...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 apr 2014, 12:52

Ma gazimo Vucove u drugoj brzini :opaopa: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.