HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Čista utakmica prekosutra Velež-Željo,može Velež izgubit,ali ako se to dogodi bit će čisto,Olimpik će zapet i ginut protiv nas,zbog valjanog razloga,ali opet ih možemo dobit,ako ih dobijemo gotovo je,naša titula,prekosutra je subota nad subotama,dan D.
AJMO ZRINJAAAAAAA
AJMO ZRINJAAAAAAA
Ponavljam, ovo nikome nije čudno?HercUSrcu je napisao/la:Igramo protiv Olimpica a sudi nam sudac iz Istočnog Sarajeva ?!?!?!
Pa yebote herc to su dva različita grada,šta je čudno, isto kao istočni i zapadni MostarHercUSrcu je napisao/la:Ponavljam, ovo nikome nije čudno?HercUSrcu je napisao/la:Igramo protiv Olimpica a sudi nam sudac iz Istočnog Sarajeva ?!?!?!

Pa ne misliš valjda da je Vlado navijač Olimpica.Onaj njihov četvrti navijač malo liči na njega ali nije on,pa nije čovjek "manijak" da navija za Olimpic.Ili možda jeste -mislim manijak

Šalu nastranu ,svejedno je tko god da nama sudi, ja sam uvjeren da će ovo biti regularno kolo kako god da završi,pustimo ove priče o namještanju i kupovanju, ponavljam nema ništa od toga ,to samo nekima mašta radi malo žešće.Ako su tako sigurni neka stave lovu pa nek se obogate na tim "dojavama"

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Dan Z.marioo8888 je napisao/la:prekosutra je subota nad subotama,dan D.

Ne sudi Valjic - ja zadovoljan...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
@Zrinja05- ma i to što kažeš!
Pustimo priče, igrajmo nogomet!
Idemo igrati kao skoro svaku utakmicu do sad.
Hrabro, junački,na glavu, od noge do noge.
Sigurno ćemo naći bar jednu rupu kod njih da ga zabijemo.
Preksutra je nadam se dan kada ćemo imati bar 2 boda više od Želje a i dalje 3 od Širokog!
Ajmoooooooooooooooooo
Preksutra je nadam se dan kada ćemo imati bar 2 boda više od Želje a i dalje 3 od Širokog!
Ajmoooooooooooooooooo
primasquadra je napisao/la:
Niko nas nevoli ...![]()

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
E to je to Herc, ko što Maminjo kaže za Gocu Jurića:HercUSrcu je napisao/la:@Zrinja05- ma i to što kažeš!
Ajmoooooooooooooooooo
"Dadne sebi onaj šećer

Ma ja se nadam da ćemo uskoro ponovno zapjevati pjesmu sa početka videa :
http://www.youtube.com/watch?v=Yf0SqGYR8bs

http://www.youtube.com/watch?v=Yf0SqGYR8bs

HŠK Zrinjski: Cilj je ostati na čelu ljestvice nakon Olimpica
Pred nogometašima Zrinjskog sutra je najvažnija utakmicu u sezoni u kojoj idu na gostovanje kod Olimpica.
U tu svrhu u klupskim prostorijama je održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili šef struke Branko Karačić i napadač Plemića Stevo Nikolić.
"Mi smo sa svojim igrama došli na ovu poziciju i želimo tu i ostati nakon susreta sa Olimpicom. Mi nismo nikada slavili na gostovanju kod Olimpica, ali vjerujem da ćemo sutra prekinuti tu tadiciju i slaviti pobjedu. Olimpic je vrlo kvalitetna ekipa koja na proljeće na igra na očekivanoj razini. Mi moramo pokazati želju, trku, koncentraciju kao u prethodnim utakmicama kako bi došli do onoga što želimo", riječi su šefa struke Branka Karačića. -
Slično misli i prvi topnik Zrinjskog Stevo Nikolić koji je rekao:
"Mi smo svjesni važnosti sutrašnje utakmice i koliko bi nam ova pobjeda donosi. Imamo potrebnu kvalitetu da ostvarimo pobjedu i napravimo korak bliže zacrtanom cilju".
Što se tiče igračkog kadra trener neće moći računati na Simeunovića koji ima kartone, a svi ostali su spremni za sutrašnju utakmicu.
Utakmica FK Olimpic-HŠK Zrinjski igra se sutra sa početkom u 17. sati.
Sutra izgleda nema nikakvog streama i sve sam bliže tome da pokušam ranije zbrisati s posla u Sarajevo

Ma ja bih volio da igraju svi da poslije ne bude priče ....Kapiten Veldin Muharemović oporavio se od povrede i sutra će nastupiti, dok u timu neće biti povrijeđenih Torlaka, Bogičevića i Sesara. Zbog žutih kartona neće nastupiti Sulejman Smajić i Zoran Kokot.
-
- Kontakt:
Mi smo ih pošteno dobili u Mostaru da nije amo sudija vidio penal! Sada bi već titula se slavila a i ovako će!zrinja05 je napisao/la:Ma ja bih volio da igraju svi da poslije ne bude priče ....Kapiten Veldin Muharemović oporavio se od povrede i sutra će nastupiti, dok u timu neće biti povrijeđenih Torlaka, Bogičevića i Sesara. Zbog žutih kartona neće nastupiti Sulejman Smajić i Zoran Kokot.

taman ja došao da napišem ovo...HercUSrcu je napisao/la:Ponavljam, ovo nikome nije čudno?HercUSrcu je napisao/la:Igramo protiv Olimpica a sudi nam sudac iz Istočnog Sarajeva ?!?!?!
I u Trebinju nama i vama protiv Olimpica suci iz Sarajeva a direktni konkurenti za naslov..Nama ajd i nekako jer je Leotar otpisan ali tako bi bilo i da nije i nije ovo prvi put da se ovako suci delegiraju..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja volim misliti da je sve regularno i da je što se tiče suđenja stanje puno bolje.Kad pogledam u globalu (u odnosu na neke sezone prije ) stanje je sigurno bolje ali opet neke utakmice i neke sudijeKevin je napisao/la:taman ja došao da napišem ovo...HercUSrcu je napisao/la:Ponavljam, ovo nikome nije čudno?HercUSrcu je napisao/la:Igramo protiv Olimpica a sudi nam sudac iz Istočnog Sarajeva ?!?!?!
I u Trebinju nama i vama protiv Olimpica suci iz Sarajeva a direktni konkurenti za naslov..Nama ajd i nekako jer je Leotar otpisan ali tako bi bilo i da nije i nije ovo prvi put da se ovako suci delegiraju..

bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.
Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!werly je napisao/la:bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Šta hoćeš da kažeš da nismo bolji ? ne kažem da znači da ćemo dobit,ali ako se mi nemamo čemu nadat protiv Olimpika,reci mi čemu se vi onda nadate protiv Veleža koji je u 10 puta boljoj formi od Olimpika,ako se kladiš,igraj dvicu 1.80 kvota taman,dvica ko zgradaAdviser je napisao/la:Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!werly je napisao/la:bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.

Niste bolji! Kompletna liga nam je u gram ... Ne govorim ja o tome, nego ne mogu da vas shvatim da ste toliko uvjereni u pobjedu kao da igrate sa Leotarom. Imate se čemu nadati, svakako, samo ne možete biti uvjereni u pobjedu, jedino ako je namješteno. Prelistaj malo stranice, nema niko ko je rekao drugi rezultat osim pobjede Zrinjskog. Da ti iskren budem, ja se i ne nadam pobjedi. Naravno, volio bih da bude ali nekako mislim da čemo odigrati neriješeno a vi ćete izgubiti (ako Olimpic odigra ozbiljno)! Vidječemo ... A to za kladionicu, kladio bih se ja na Olimpic samo kad bih znao da će odigrati ozbiljno, ovako i kladionice već blokiraju parove, tako da je sve moguće.marioo8888 je napisao/la:Šta hoćeš da kažeš da nismo bolji ? ne kažem da znači da ćemo dobit,ali ako se mi nemamo čemu nadat protiv Olimpika,reci mi čemu se vi onda nadate protiv Veleža koji je u 10 puta boljoj formi od Olimpika,ako se kladiš,igraj dvicu 1.80 kvota taman,dvica ko zgradaAdviser je napisao/la:Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!werly je napisao/la:bit ce tezak teren,ali jednostavno smo bolji od njih,o trenutnoj formi nemoramo ni govoriti,tesko da smo mogli izabrati bolji trenutak da im gostujemo.ja sam poprilicno uvjeren u pobjedu i nastavak borbe za titulu.
i još jedan par Velež 1x.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Samouvjereni smo jer smo boljiAdviser je napisao/la:Niste bolji! Kompletna liga nam je u gram ... Ne govorim ja o tome, nego ne mogu da vas shvatim da ste toliko uvjereni u pobjedu kao da igrate sa Leotarom. Imate se čemu nadati, svakako, samo ne možete biti uvjereni u pobjedu, jedino ako je namješteno. Prelistaj malo stranice, nema niko ko je rekao drugi rezultat osim pobjede Zrinjskog. Da ti iskren budem, ja se i ne nadam pobjedi. Naravno, volio bih da bude ali nekako mislim da čemo odigrati neriješeno a vi ćete izgubiti (ako Olimpic odigra ozbiljno)! Vidječemo ... A to za kladionicu, kladio bih se ja na Olimpic samo kad bih znao da će odigrati ozbiljno, ovako i kladionice već blokiraju parove, tako da je sve moguće.marioo8888 je napisao/la:Šta hoćeš da kažeš da nismo bolji ? ne kažem da znači da ćemo dobit,ali ako se mi nemamo čemu nadat protiv Olimpika,reci mi čemu se vi onda nadate protiv Veleža koji je u 10 puta boljoj formi od Olimpika,ako se kladiš,igraj dvicu 1.80 kvota taman,dvica ko zgradaAdviser je napisao/la: Poreviše podcjenjujete Olimpic, a i digli ste se mnogo, lako vam se to može obiti o glavu! Ne znam zbog čega ste se toliko digli? Uopšte nemate neku nepobjedivu ekipu kakvom se predstavljate, malo vas raspored pomazio i to je sve. Svaka ekipa iz gornjeg dijela tabele vas može kući pobjediti! Olimpic je odlična ekipa za naše prostore i ako budu ozbiljni mogu vas dobiti bez ikakvih problema ... Tako isto i Velež!i još jedan par Velež 1x.
previse optimizma i samouvjerenosti za navijace ciji je tim pregazen od strane Sarajeva na svom terenu..istog tog sarajeva koje je igralo kuci 1-1 sa polovnim olimpikom...
Ma gazimo Vucove u drugoj brzini
...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.