Manijaci19871921 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Pa ti si rekao za kosti i ti bi nekom nekom kosti zgura u zvalje i sada prosipas drugu pricu,dobri te mali. Vidi drug ja se mogu praviti budala ogromna, a sigurno imam daleko puno vise skole od tebe, dalje sigurno nisam djecak, nego ste vi mnogo neposteni, nerealni. Dobili ste UZ POMOC SUDIJE, TO JEST MORZA! I sad ovdje dizete u nebesa sebe, a mi ekipa za ispadanje. Ma ok.
Ljigavci ste, nevjerovatni. Halalite za psovke, vise od mene

Nece ti niko halaliti psovke, javit cu se moderaciji i zahtjevati da te trajno banuju. Diras u nesto sveto i sad prosipas pricu neku na finjaka. Ne zelim se s tobom vise nijedan minut raspravljati, zivi u svojoj fikciji da ste dobri a mi imamo sudije. Do juce forumasi svih klubova pisali kako nemamo marke, sad odjednom sudijama dajemo. Zeljo je danas ozbiljno djelovao i pretukao vas, bas je milina bilo gledati kako bacate sve u teren od muke. Ti jesi djecak jer jedino jos djecaci zive od prica kupili sudije, sudije im stele, a mi u najotvorenijem ratu JAVNOM sa savezom od pamtivijeka. Fino se igraj..
Vidi se da si dijete, ti ne trebas dobiti ban za guranje kostiju u zvalje?
Ja sam opet bio covjek za razliku od tebe
Nek ja dobijem ban, al ak ima realnosti dobiti ces ga i ti.
I nije ti prvi put da se javljas moderaciji
I da cestitao bi bez problema, da je pobjeda cista. Nije,nit cu vam cestitati, LOPOVI STE!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..