FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 30 okt 2018, 17:34

Iraola je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Prijateljska utakmica u Lukavcu.
Radnički- Sloboda 1:3.
https://sportsport.ba/fudbal/sloboda-s- ... cki/295139
Sta je ovo s terena u Lukavcu :wtf:
To je ogledalo trenutnog stanja u Radničkom. Danas je bilo lijepo na momente prisjetiti se prošlih vremena i pobjeći od stvarnosti i vidjeti Fukare poslije nekoliko godina :D . Sretno dalje i nadam se što prije novom susretu, bar u Kupu.
Sretno i vama komsije, da se izvucete iz trenutnog stanja i vratite gdje i pripadate.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 okt 2018, 17:36

Iraola je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Prijateljska utakmica u Lukavcu.
Radnički- Sloboda 1:3.
https://sportsport.ba/fudbal/sloboda-s- ... cki/295139
Sta je ovo s terena u Lukavcu :wtf:
To je ogledalo trenutnog stanja u Radničkom. Danas je bilo lijepo na momente prisjetiti se prošlih vremena i pobjeći od stvarnosti i vidjeti Fukare poslije nekoliko godina :D . Sretno dalje i nadam se što prije novom susretu, bar u Kupu.
O dje ste Siuxi iz grada koksa,
Imal ko jaci da se s vama boksa :salut:

Teren je grozan, a u medjuvremenu sam vidio sam da ste vec i prije komentarisali na vasem pdf-u. Nadam se da ce vam bit nafake u 2.ligi federacije.

p.s.Molba moderatorima da se ne drze striktno pravila kada su u pitanju nasi sportski prijatelji iz Lukavca te da ne premjestaju post. Hvala
tuzlanska Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 okt 2018, 18:25

Šit bi loš, a sudžuk žilav...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 30 okt 2018, 18:35

Ovaj savez jos jednom pokazuje da je privatna prcija. Zeljeznicar 4000km kazne zbog upada navijaca na stadion i pokusaja tuče sa igracima, a mi dobijemo 5000 zbog baklji na jednoj utakmici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadam se ako ima neko od fukara ovdje na forumu da ce svaku utakmicu pisati transparente protiv Saveza i svaku utakmicu pokrenuti navijanje protiv saveza!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 okt 2018, 18:48

Znam da je rano ali jel neko sta govori o kojem pojacanju na polusezoni?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 okt 2018, 19:54

DamirT je napisao/la:Znam da je rano ali jel neko sta govori o kojem pojacanju na polusezoni?
Cekaj da prvo izaberu preCjednika :mrgreen:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 okt 2018, 20:02

Ovo ko onaj vic ima nema ima nema...
Sta reci...
#Smajlistoslijezeramenima
Bice bolje

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 30 okt 2018, 20:13

Naslovnica Fudbal Domaći fudbal “UNIŠTIO” SLOBODU U GRADSKOM DERBIJU: Elvis Mujić dobio negativnu ocjenu

FudbalDomaći fudbal

“UNIŠTIO” SLOBODU U GRADSKOM DERBIJU: Elvis Mujić dobio negativnu ocjenu
Oktobar 30, 2018 16:01

Elvis Mujić jedan je od sudija koji uživaju najveće povjerenje sudijske organizacije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Ove sezone Mujić je sudio osam utakmica u svim takmičenjima. U Premijer ligi BiH je dijelio pravdu na pet mečeva. Sudio je utakmice Krupa – Široki Brijeg (2:2) i pokazao je tri žuta kartona. Bio je arbitar i na mečevima Zvijezda – Sarajevo (0:4) gdje je pokazao pet žutih kartona, te Zrinjski Široki Brijeg (0:0) uz šest žutih kartona. Na duelima Sarajevo – Radnik (2:1) i Sloboda – Tuzla City (1:1) pokazao je po sedam žutih kartona. Koliko povjerenje uživa Mujić najbolje pokazauje podatak da je sudio derbi Prve lige Federacije BiH između Veleža i Olimpika.
Ipak, kako sada stvari stoje Elvis Mujić će morati na hlađenje. U posljednjem duelu koji je suio na Tušnju sudija iz Banovića je žestoko oštetio Slobodu protiv Tuzla Cityja. Propustio je svirati očigledan jedanaesterac za domaće, a na asistenciju pomoćnika poništio je i čist gol slobode. Ove greške Mujića potvrdio je i stručni konsultant, u emisiji Pregled kola na BHT1, Dragan Banjac.
Kako saznaju **** Mujić je od kontrolora suđenja na ovom meču dobio negativnu ocjenu i očekuje ga pauza. Prema našim saznanjima Mujiće je bio i jedan od glavnih kandidata za dijeljenje pravde na vječitom derbiju između Sarajeva i Željezničara koji se igra u narednom kolu.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 okt 2018, 21:23

I sta imamo mi sto ce biti suspendovan. Mi nemamo posteno suđenje ni kući kad igramo kamoli na strani.

Rješenje je samo zadati strah sudijama. Fino kao ovog majmuna presresti negdje nakon tekme na putu i izmarisat dobro. Nema druge opcije. Samo marisana ali pametno, nista na stadionu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 okt 2018, 21:25

Počet ćemo k'o Željo prošle godine, ko god nam sudi bude suspendovan, a mi oštećeni. :rol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 okt 2018, 21:37

Dok jednog barem sudiju dobro ne isprepadamo i izmarisemo gledati cemo ovo sto gledamo.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 okt 2018, 22:32

Mi smo zbog sudija u manjku 6-7 bodova.....yebo im suspenzija mater....
A vidi i kazni nikakvih kriterija nista moze se reci upaljac sa tribina napad na igrace i jedna baklja nacionalizam Ma sve isto kazne yebaji ga...
Ma poceti bojkotovati kasniti na utakmice iz protesta polomit sudiju nesto....bilo sta makar da se klub ima muda javno ocitovat yebem i njima mater na celu sa Senadom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 30 okt 2018, 22:40

Za pocetak se nadam da ce Fukare nastaviti sa pritiskom kao i proslo kolo. Da se razumijemo taj njihov pritisak nece nama obezbjediti postenije sudjenje, ali ogromna je razlika kad se makar cuje glas dok nas kradu u odnosu da nas konstantno kradu a mi sutimo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 okt 2018, 23:21

Brcanskamalta je napisao/la:Mi smo zbog sudija u manjku 6-7 bodova.....yebo im suspenzija mater....
A vidi i kazni nikakvih kriterija nista moze se reci upaljac sa tribina napad na igrace i jedna baklja nacionalizam Ma sve isto kazne yebaji ga...
Ma poceti bojkotovati kasniti na utakmice iz protesta polomit sudiju nesto....bilo sta makar da se klub ima muda javno ocitovat yebem i njima mater na celu sa Senadom.
Za to ih i ja nabijem na onu stvar. Jbt nebo niko saopstenje da napravi a skoro svako kolo sudije nas masakriraju.
Samo napasti sudiju kad bude iduci put ali pametno kao oni u listici. Ganjati ih kilometrima ako treba.
Nista na stadionu samo pametno i u glavu.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 okt 2018, 23:24

Madal je napisao/la:Za pocetak se nadam da ce Fukare nastaviti sa pritiskom kao i proslo kolo. Da se razumijemo taj njihov pritisak nece nama obezbjediti postenije sudjenje, ali ogromna je razlika kad se makar cuje glas dok nas kradu u odnosu da nas konstantno kradu a mi sutimo.
I za to puna podrska. Nista šutiti. Protest mora biti. A sudije moramo poceti marisati nema druge.

Yimi
Kontakt:

Post Postao/la Yimi » 31 okt 2018, 00:47

sviunapad1010 je napisao/la:I sta imamo mi sto ce biti suspendovan. Mi nemamo posteno suđenje ni kući kad igramo kamoli na strani.

Rješenje je samo zadati strah sudijama. Fino kao ovog majmuna presresti negdje nakon tekme na putu i izmarisat dobro. Nema druge opcije. Samo marisana ali pametno, nista na stadionu.
Vidi se da si ti ljudina sa mudima :rol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2018, 07:28

pa logicno ako je predsjednik senco u ostavci, ko ce pisat saopstenje? pravnik se ne javlja,dakle niko...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 okt 2018, 07:33

Yimi je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:I sta imamo mi sto ce biti suspendovan. Mi nemamo posteno suđenje ni kući kad igramo kamoli na strani.

Vidi se da si ti ljudina sa mudima :rol:
Vidi se da ti dojkis sisoju :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2018, 07:35

svi bi da neko drugi nesto uradi.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2018, 07:47

gledaju ljudi samo kako da pobjegnu odavde, da se uhvate njemacke, austrije, skandinavije.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.