FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ostavite se ultra prica koje nemaju nikakve veze s zivotom osim te grupice momaka od 30-40 momaka koja je od tribine napravili ono sto jeste a to je da u kopu ima 100-200 ljudi a ostatak juga se opredijelo na coskove jugo istoka-zapada, zasto je to tako ne treba puno mozga.
-
- Kontakt:
Biti dio evropske navijačke scene ( preko tuđih leđa doduše ) za samo desetak hiljada maraka - prava sitnica.
Naročito za financijski stabilan klub kao što je Željo.
Naročito za financijski stabilan klub kao što je Željo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Džaba moliš jer ti se molba neće primit'.arelinho je napisao/la:Molim ove koji ne idu na utakmice i ove dijasporce da ne komentarisu o bakljama.Toliko...
Ja predlažem ovima što ne idu na utakmice da umjesto jednog posta svaki put napišu dva posta o tome kako su baklje najveća glupost. Hvala.
Drug, ako ne idem i ako sam u dijaspori, to znači da manje volim Želju?arelinho je napisao/la:Molim ove koji ne idu na utakmice i ove dijasporce da ne komentarisu o bakljama.Toliko...

@Buu mislio sam na likove sa crnim duksericama, casual kačketima, fred perry/adidas patikama, s bakljama i motivom da se "pobiju" čim mogu, il' u najboljem slučaju gađaju kamenjem/flašama...
Kako su mogli fanatikosi skoro cijeli ciklus kvalifikacija otpratit bez tih baklji, a dobro znamo da su oni imali daMu i u Belgiji da zaustave utakmicu tim sredstvima

Mislim da su veću ljubav i odanost pokazali...al' hajd kome ja pričam...dijasporac pojma nema, posebno što nisam dio ekipe "against modern football"...jbg neko i staromodan ovdje
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Velika kazna za glavnog sudiju susreta Radnik - Sarajevo
"Najveću ''kaznu'' je dobio glavni sudija meča Radnik - Sarajevo Ilija Živković koji je suspendovan na čak osam susreta. Arbitar iz Orašja napravio je nekoliko kobnih grešaka, uglavnom na štetu domaće ekipe, a posebno se ističe dosuđen penal za Bordo tim."
EDIT: Dakle, zvanicno je, stelilo se za njih a slucaj je i dokazan. Treba postati dopis jos UEFI da malo razmotre cjelokupnu sitvaciju!

"Najveću ''kaznu'' je dobio glavni sudija meča Radnik - Sarajevo Ilija Živković koji je suspendovan na čak osam susreta. Arbitar iz Orašja napravio je nekoliko kobnih grešaka, uglavnom na štetu domaće ekipe, a posebno se ističe dosuđen penal za Bordo tim."
EDIT: Dakle, zvanicno je, stelilo se za njih a slucaj je i dokazan. Treba postati dopis jos UEFI da malo razmotre cjelokupnu sitvaciju!
Izgleda da su susjedi svatili koliko los uticaj huliganske grupe imaju na posjete po stadionima. Ovo je za svaku pohvalu...Huligani u Srbiji će ubuduće, odmah nakon što počine incident na stadionu, biti uhapšeni i izvedeni pred sud, piše *lic.Kako bi se navijanje vratilo na tribine, moraće biti uspostavljena efikasnija veza između policije, tužilaštva i sudova. Jedan od dugoročnijih ciljeva je presijecanje sprege finansijera huliganskih grupa sa kriminalom i utvrđivanje eventualne veze s političarima i pravosudnim organima, piše ovaj list.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 nov 2013, 21:28, ukupno mijenjano 4 puta.
iVar je napisao/la:Drug, ako ne idem i ako sam u dijaspori, to znači da manje volim Želju?arelinho je napisao/la:Molim ove koji ne idu na utakmice i ove dijasporce da ne komentarisu o bakljama.Toliko...![]()
@Buu mislio sam na likove sa crnim duksericama, casual kačketima, fred perry/adidas patikama, s bakljama i motivom da se "pobiju" čim mogu, il' u najboljem slučaju gađaju kamenjem/flašama...
Kako su mogli fanatikosi skoro cijeli ciklus kvalifikacija otpratit bez tih baklji, a dobro znamo da su oni imali daMu i u Belgiji da zaustave utakmicu tim sredstvima![]()
Mislim da su veću ljubav i odanost pokazali...al' hajd kome ja pričam...dijasporac pojma nema, posebno što nisam dio ekipe "against modern football"...jbg neko i staromodan ovdje
opet isto pises

fanaticosi su se borili protiv saveza, i tada nisu samo fanaticosi bili.
NO PYRO NO PARTY
Do sada je sve igrao pred punim stadionomlikusa je napisao/la:Nasem Želji je bolje da igra bez navijaca !

NO PYRO NO PARTY
doduse,jos kad uzmes da je zaradio 5 hiljada od karata (a nije ni toliko) veca steta nego dobitBuu je napisao/la:Do sada je sve igrao pred punim stadionomlikusa je napisao/la:Nasem Želji je bolje da igra bez navijaca !
Željeznicar za život cijeli !
Ne znam jeste li vi svjesni da vecu stetu uprava napravi nego navijaci. Ovih 10000 pomnozi sa 10. Samo znate o navijacima srati
A derbi nije ni poceo, a vi poceli da svrsavate na bakljade

A derbi nije ni poceo, a vi poceli da svrsavate na bakljade

NO PYRO NO PARTY
- Trequartista
- Kontakt:
Najlakše o navijačima koje pale baklje. Naša Uprava nije ni sekunde ekonomična. Za utakmicu Željo - Slavija neki dan karta za sjever cenera, za jug šest maraka, gdje to ima? Skuplje nam karte nego Bayernu iz Minhena. Stavi kartu 3 ili 4 KM i imat ćeš par hiljada više gledalca nego sad i uvijek će ti korist biti veća od štete, ali jok, iz godine u godinu fudbal gori karte skuplje.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Danas sam na poledjini karte za tekmu s Rudarom procitao jedan citat Ivice Osima koji se ne nalazi tu slucajno. Kako imam godisnju kartu prije se nisam susretao s tim citatom na karti, pa sam se malo iznenadio i zamolio bih vas sve da procitate malo to na poledjini karte. To nek nam bude kodeks ponasanja na stadionu, neki svojevrsni bonton. Nije red da dodjemo na utakmicu, damo tih 6 ili 10 maraka i iskalimo sve svoje frustracije na igracima, treneru... O bakljama da ne pricam, hajd ovih 8 hiljada za derbi, al milja po milja za one gluposti na Grbavici, stvarno malo udara na zdrav razum.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sigurno ce neko citati citate na poledini karte. Na utakmice ide ionako oni sto imaju godisnje a mozda prodaju bas za taj Rudar 100 karti, suplja ....
- invincible1921
- Kontakt:
neopravdavam baklje,ali uprava je kriva puno vise.Da smo iole ozbiljan klub kakvim se predstavljamo 10 000 bi trebalo da je sica,ne treba nama abramovic,ali realno mogu se naci neki dobri sponzori da malo para dodje u klub.Nemojte mi o dugovima,jer imaju svi dugove pa opet igraju i kupuju.Sto se navijaca tice ,serete o bakljama a onda sutra pozivate te iste navijace koji pale baklje da budu 12ti igrac.Ovi iz dijaspore nemam nista protiv nikoga,ali nema meni sta neko pricat ko sarajevo vidi jedino na razglednici,isto je i sa BHF.Vole bosnu a svi spure se ufatili kad je bilo najteze i sad imaju para mogu ic svaku tekmu repke mogu dat 200 za kartu u zenici ja nemam jbg ,i oni su veci bosanci od mene,ma kako da ne.Baklje se pale svudgdje palice se i kod nas.Jedino sto bi ja promijenio je to smanjio broj utakmica na kojima se pale ,jer ili daj da pravimo bakljade kako treba ili nikako.A ne kao protiv rudara ,kazna radi jedne dimne i dvije baklje ,e to je vec idotizam
=\_1921_/=
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Samo palite, pa kad jednom bude ključ u bravu il' zadnja liga onda ćete imat razloga za kukanje.
Neko nesto pametno ? prdite u prazno i vrtite jednu te istu pricu iz vikenda u vikend a isto ce se sve nastaviti ...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I ti svaki vikend imaš drugi nick pa nikom ništa.Alsoudani je napisao/la:Neko nesto pametno ? prdite u prazno i vrtite jednu te istu pricu iz vikenda u vikend a isto ce se sve nastaviti ...
Otkrio si toplu vodu.DukeOfWellington je napisao/la:I ti svaki vikend imaš drugi nick pa nikom ništa.Alsoudani je napisao/la:Neko nesto pametno ? prdite u prazno i vrtite jednu te istu pricu iz vikenda u vikend a isto ce se sve nastaviti ...
- invincible1921
- Kontakt:
pa kad smo takve uprave kakve jesmo nek i bude kljuc u bravu.Eo recimo hiladu akcija mogu napravit,ali oni to nece.Mgou malo promovisat tekme na tv,mogu s vremena na vrijeme stavit manje karte samo za tu tekmu,mogu nac dobrog sponzora,mogu se potrudit da se malo stadion dovede u red,mogu hiljad ustvari.Međutim najveci problem su te baklje...citam ti postove i fkt vidim da si razuman,ali brate ako su baklje nas najveci problem onda nam LP za godinu dvije ne gineDukeOfWellington je napisao/la:Samo palite, pa kad jednom bude ključ u bravu il' zadnja liga onda ćete imat razloga za kukanje.

=\_1921_/=
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno da nisu najveći, ali jesu problem i to problem koji je ubjedljivo najlakše riješiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.