FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje ces ovo citati i jos postavljati na forum 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mozda je ponuda da bude jedan od trenera u Akademiji?
Sumnjam da se ponuda odnosi na prvi tim.
Sumnjam da se ponuda odnosi na prvi tim.
Preko 8k za dvije utakmice?
Koliko god glup Radovac ispao, nisu daleko ni pojedini nasi navijaci..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Radovac je glupan, oni su glupi glupani 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
- Kontakt:
Bakljada za derbi i protiv još par jačih klubova (i to samo ako igramo u noćnom terminu) OK ali potrebu i furku da se pali protiv slabijih i u sred bijela dana nikada neću shvatiti! Niti se šta vidi niti doprinosi atmosferi kada nas je jedva milja na Sjeveru!
Znam prežvakane baklje x puta, ali jbg mora se oživiti tema nekako!

Znam prežvakane baklje x puta, ali jbg mora se oživiti tema nekako!

-
- Kontakt:
8,5km se moglo dati za pet naj juniora u bih
Dino Selimovic za Avaz : http://www.****/clanak/194164/dino-s ... a-primanja
-
- Kontakt:
Ko spominje Belosevica :p Dobro vam je brat @uNbx rekao, ja bi dzaba igrao za svoje Sarajevo...xd
Kad smo vec kod Belog, igra u Kanadi, u timu punom Jugoslovena... Kaze dobro placaju, a nije neki nivo fudbala.
Kad smo vec kod Belog, igra u Kanadi, u timu punom Jugoslovena... Kaze dobro placaju, a nije neki nivo fudbala.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
da se izvinem panteliji ja mislio ispravlja me pa mi nije bilo jasno, jbg pobrkane misli ovih dana pa ne kontam najboljejoker90 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:buĐetShofaII je napisao/la:mogli bi i "nemamo budzet"
Tebra ocigledno nisi upratio mirela zvanog buĐet dok je harao forumom..

a gdje se necu sjecat mirnela popravio mi raspolozenje te veceri
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jao smetljara iz avaza i pitanja :"je li istina da je Kodro dao ostavku zato što nije želio da mu sudije budu vjetar u leđa?"
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Samo što nije dao ostavku nego dobio otkaz. Razlika ogromna.Majkl je napisao/la:Jao smetljara iz avaza i pitanja :"je li istina da je Kodro dao ostavku zato što nije želio da mu sudije budu vjetar u leđa?"
A nije Avaz kriv nego forum, na forumu se zna i kojem ta priča potegla od strane njegovog vrlog prijatelja kojeg nema sad čim nema i Kodre. Sve je radio da ga raja zavoli. I dan danas opstruira tako eto, inače je i novinar. Takve ko on mogu samo na **** nabit.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bliži nam se tekma, kakva su vaša očekivanja? Moram priznat da sam veliki optimista i da ćemo uzeti Slaviju sa bar dva razlike, iako nemam nikakvo uporište u tome optimizmu. Polažem nade da su se igrači zaželili igre i golova poslije ove duge pauze. Vremena za punjenje baterija su imali na pretek, i neće ih ništa opravdat ako ne odnesu puni plijen sa ovog polugostovanja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Moj optimizam se bazira samo na stratega s druge strane, kojeg veoma dobro poznajem i mislim da je za njega čak i Dženo izmislio nogometnu igru... Samo zbog toga nekako imam osjećaj da ćemo da pobjedimo u predrađu.
Samo Saraj'vo.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nista manja, i nista veca nego inace. Dominacija, pobjeda...uNbx je napisao/la:Bliži nam se tekma, kakva su vaša očekivanja? Moram priznat da sam veliki optimista i da ćemo uzeti Slaviju sa bar dva razlike, iako nemam nikakvo uporište u tome optimizmu. Polažem nade da su se igrači zaželili igre i golova poslije ove duge pauze. Vremena za punjenje baterija su imali na pretek, i neće ih ništa opravdat ako ne odnesu puni plijen sa ovog polugostovanja.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pobjeda > Dominacija
Sit sam ja naših dominacija, a na kraju ćorak.
Sit sam ja naših dominacija, a na kraju ćorak.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Što se tiče naših duela sa komšijama iz Istočnog Sarajeva na njihovom terenu izjednačeni smo. U posljednjih deset sezone ostvarili smo tri pobjede (0-4, 0-4 i 2-3), tri puta bili poraženi (2-1, 2-1 i 1-0) te odigrali četiri remija. Posebno važna pobjeda je bila ona ostvarena prošle sezone koja nam je trasirala put do titule, a veoma loše dvije utakmice smo odigraliu sezonama koje su prethodile prošloj. Meni je još uvijek u sjećanju ona fula Nuhanovića sa dva metra nakon pobjede u 100. derbiju.
Vjerujem da je ekipa na pauzi radila na otklanjanju negostataka u našoj igri, prije svega poravljanju prekida, zatim i malo na ozbiljnosti i agresivnosti u igri. Grešku smo napravili u Zenici kada je Benko morao dobiti žuti da odmara prošlu kako bi u ove sad ušao čist. Nego ovako strepi hoće li dobiti treći i da ga nema protiv Banjalučana naredno kolo.
Po meni su malo iznenađujuće dobro krenuli u sezonu, ali ako mi budemo ozbiljni i skoncentrisani svih 90 minuta vjerujem da možemo do tri boda.
Vjerujem da je ekipa na pauzi radila na otklanjanju negostataka u našoj igri, prije svega poravljanju prekida, zatim i malo na ozbiljnosti i agresivnosti u igri. Grešku smo napravili u Zenici kada je Benko morao dobiti žuti da odmara prošlu kako bi u ove sad ušao čist. Nego ovako strepi hoće li dobiti treći i da ga nema protiv Banjalučana naredno kolo.
Po meni su malo iznenađujuće dobro krenuli u sezonu, ali ako mi budemo ozbiljni i skoncentrisani svih 90 minuta vjerujem da možemo do tri boda.
Sastav koji očekujem: Delac,Hebibovic,Barbaric,Stepanov,Puzigaca,Kovačević,Ikande,Alispahic,Okic,Velkoski i Benko
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Svima je postalo jasno da Hebibović ne može igrati beka.
Dva puta ste praktično ovdje osvajali titulu i oba puta u zadnjim minutama. Još ne mogu da prežalim onaj gol Obuće, par puta kada sam ga sretao pitao sam ga što ti je ono trebalo u životu.hilmo je napisao/la:Što se tiče naših duela sa komšijama iz Istočnog Sarajeva na njihovom terenu izjednačeni smo. U posljednjih deset sezone ostvarili smo tri pobjede (0-4, 0-4 i 2-3), tri puta bili poraženi (2-1, 2-1 i 1-0) te odigrali četiri remija. Posebno važna pobjeda je bila ona ostvarena prošle sezone koja nam je trasirala put do titule, a veoma loše dvije utakmice smo odigraliu sezonama koje su prethodile prošloj. Meni je još uvijek u sjećanju ona fula Nuhanovića sa dva metra nakon pobjede u 100. derbiju.

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 19 gostiju.