FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sutra ko plitak potok
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
dok su garda i pantelija (maratonac) na strani spodoba iz predgradja ja se za Slobodu me sekiram! ta dva dzukca da pocnu za Barcelonu navijati ljudi bi se za opstanak borili! sutra ih sutnuti nogom prema drugoj ligi jer im ovdje nije mjesto
Nali i igracima puna podrska 

Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 27 okt 2018, 06:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Ipak je puno bolji Hadzanovic od Pršeša. Ko god bude igrao očekujem da se igra maksimalno borbeno. Samo tako možemo do pobjede. 1:0 i dostaGuest007 je napisao/la:

Ako ne bude 4000 yebat nas treba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kako lijep dan za utakmicu, valjda nas obraduju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Lijep dan za utakmicu, 6:0 za nas.
4 gola Smajic 2 Music
4 gola Smajic 2 Music

- TzBulevar87
- Kontakt:
Al' opet nije nista losiji od Alispahica u dosadasnjem dijelu takmicenjasviunapad1010 je napisao/la:Ipak je puno bolji Hadzanovic od Pršeša. Ko god bude igrao očekujem da se igra maksimalno borbeno. Samo tako možemo do pobjede. 1:0 i dostaGuest007 je napisao/la:![]()

A sto bi bilo 4k... jel zato sto igra nasa Sloboda ili zato sto je nesto kao bitna ova tekma? Bitna kao i svaka druga svakako. Sto se tice euforije i tog yebenog "derbi" nametanja, toga nema ni blizu, barem ne kod mene... ne znam za one 'anam' gardu i ostale, mozda njih trese, doooobro ih trese

075
- zlatnakoka
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la: Al' opet nije nista losiji od Alispahica u dosadasnjem dijelu takmicenja

Pršešu svaka čast, iznenadio me pozitivno par utakmica, ali i dalje je onaj isti Pršeš koji pokušava proturiti "no look" pasove, i svaki 20ti takav mu je tačan.
A pogledaj ponovo utakmice bez Meše, koliko smo loši, nesigurni, neiskusni, naivni i šta sve ne.
Naravno da može i bolje jer njegove lopte prema naprijed su slične Pršešovim, ali svega ostalog što se tiče mi bi jako teško bez Meše.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ako mislimo i sanjati to 4 mjesto i borbu za evropu mi danas moramo slaviti. ..Tacno kada pomislim na Zvijezdu i 5 prosutih bodova pozlije mi.
Da ne idemo dalje Grbavica dva boda i td...
Sada bi cvrsto drzali 4 mjesto i ozbiljno ugrozili 3 ali jbg...
2-1 za nas Vidovic i Said
Da ne idemo dalje Grbavica dva boda i td...
Sada bi cvrsto drzali 4 mjesto i ozbiljno ugrozili 3 ali jbg...
2-1 za nas Vidovic i Said
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Danas je dan za pobjedu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Nema to veze sto je sloga. Treba nam danas pobjeda da momci vrate samopouzdanje. Kakav gradski derbi i qurac to je bezveze priča.TzBulevar87 je napisao/la:Al' opet nije nista losiji od Alispahica u dosadasnjem dijelu takmicenjasviunapad1010 je napisao/la:Ipak je puno bolji Hadzanovic od Pršeša. Ko god bude igrao očekujem da se igra maksimalno borbeno. Samo tako možemo do pobjede. 1:0 i dostaGuest007 je napisao/la:![]()
A sto bi bilo 4k... jel zato sto igra nasa Sloboda ili zato sto je nesto kao bitna ova tekma? Bitna kao i svaka druga svakako. Sto se tice euforije i tog yebenog "derbi" nametanja, toga nema ni blizu, barem ne kod mene... ne znam za one 'anam' gardu i ostale, mozda njih trese, doooobro ih trese
Ali kad je moglo biti 8k kad su oni bili domacini očekujem danas minimum 4k. Sve ispod toga uceraj nam. I jako bitna utakmica opet kazem da se ekipa vrati na pravi put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
3:0, da konačno pročepimo i popravimo gol razliku protiv "gradskih rivala".

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nabijem na ku rc svakog novinara koji napise "gradski rival"i "derbi"...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- TzBulevar87
- Kontakt:
A sta da ti pricam, igracu takvog renomea ucinak ravan Prsinom, a s obzirom na velicinu njegovog ugovora, bio bi slobodan da kazem skoro nikakav, tj. nikakva prevaga nije na terenu, bitan jeste, ali prevaga ni blizu. Sto neko napisa previse alibi pasova, generalno, strasan je igrac al' do sada prosjecan i ispodprosjecan ucinak, bas poput tvog na ovom forumu...zlatnakoka je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la: Al' opet nije nista losiji od Alispahica u dosadasnjem dijelu takmicenjauozbilji se.
Pršešu svaka čast, iznenadio me pozitivno par utakmica, ali i dalje je onaj isti Pršeš koji pokušava proturiti "no look" pasove, i svaki 20ti takav mu je tačan.
A pogledaj ponovo utakmice bez Meše, koliko smo loši, nesigurni, neiskusni, naivni i šta sve ne.
Naravno da može i bolje jer njegove lopte prema naprijed su slične Pršešovim, ali svega ostalog što se tiče mi bi jako teško bez Meše.
075
-
- Kontakt:
+1Brcanskamalta je napisao/la:Nabijem na ku rc svakog novinara koji napise "gradski rival"i "derbi"...
Babuka hoćemo li ih otrest danas?
- zlatnakoka
- Kontakt:
Pa po tvome je učinak ravan Pršinom, ja ti kažem pogledaj ponovo utakmice. Veličina njegovog ugovora me ne zanima, ne igraju pare. Mali Beganović sigurno ima dosta manju platu od njih, a medju najboljim je. Pregledaj ponovo utakmice ništa više.TzBulevar87 je napisao/la: A sta da ti pricam, igracu takvog renomea ucinak ravan Prsinom, a s obzirom na velicinu njegovog ugovora, bio bi slobodan da kazem skoro nikakav, tj. nikakva prevaga nije na terenu, bitan jeste, ali prevaga ni blizu. Sto neko napisa previse alibi pasova, generalno, strasan je igrac al' do sada prosjecan i ispodprosjecan ucinak, bas poput tvog na ovom forumu...
Ovo je najzanimljivije,

Pridružujemo seBrcanskamalta je napisao/la:Nabijem na ku rc svakog novinara koji napise "gradski rival"i "derbi"...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zamolicu sve ove "nove"nicove da me ne citiraju ...hvala...
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, legendarnadruga i 16 gostiju.