Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2011, 20:05

majestic24 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovo je prvi put otkad znam za sebe da se ja uopšte ne bojim Uniteda u jednoj utakmici i jedva čekam oba derbija da pregledam. Ja ne govorim da će Arsenal slaviti, samo uopšte ne osjećam neki taj strah. Jedina želja mi je da utakmica/e prođu bez povreda i većih sudijskih grešaka pa kom opanci kom obojci.
Zar smo tako strasni bili? :D I mene nostalgija uhvati kad se sjetim ekipe iz 2007/08, ali yebiga sad. Ove ekipe se Arsenal i ne treba plasit.

Po meni moramo pobjedit manje-vise sve utakmice do tekme na Emiratesu. Ovoj ekipi ne vjerujem ni 5% u gostima protiv ozbiljnih ekipa (a iskreno ni protiv koga). I ni pod razno ponovit taj eksperiment sa 4-4-2 u gostima protiv jakih protivnika. I ja sam bio za to, ali sad je svima ocito da to ovaj trenutni vezni red ne moze podnjet.

A na Piroti mora da bude perfektan ucinak do kraja prvenstva. :)
Vazno je neizgubiti od Arsenala i imati barem 4 boda prednosti ispred arsenala prije meca s Chelseajem. To je formula za titulu. Ovaj Chelsea mi opasno izgleda,mda ja sam siguran da ce se oni fokusirati na LP. Ovo je zadnja sansa ove generacije da pokusaju osvojiti ovo takmicenje.
I ja se nesto plasim Chelsea. Kad su svi zdravi, imaju najjacu startnu postavu u ligi. To je bez sumnje.

A bas me zanima koji ce sastav bit sutra. Prakticki nemamo krila. Tu su Giggs, i dva kloca koji su ispucali sve kredite (Obertan i Bebe). Nadam se da ce to bit 4-3-3/4-5-1:

VDS
Rafa - Smalling - Vidic - Evra
Fletcher - Scholes - Gibson
Rooney - Berbatov - Giggs

Znam da ce Carrick igrat, ali ne mogu sebe natjerat da ga stavim u prvu postavu. Pa makar to ne znacilo nista. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 11 mar 2011, 20:06

EXCLUSIVE

Ashley Young will look to force through a dream move to Manchester United in the summer.

The England forward will resist any attempt by Aston Villa to revive contract talks in a bid to clear the path to Old Trafford.
Young at heart: Aston Villa's wing-wizard Ashley Young has his heart set on a move to Manchester United

Young is a long-term target for Sir Alex Ferguson, who views the 25-year-old as a successor to Ryan Giggs and Sportsmail understands Young has already told a number of Villa team-mates that he wants to move to United.

He could cost as little as £10million in the summer after being valued at £25m at the start of the season.

His current deal expires at the end of the next campaign and discussions over fresh terms have hit the buffers. With Villa faced with losing Young for nothing next year, they could have little option but to sell in the summer.

Odlicno bi to bilo, ali opet ako on dodje od Sancheza nema nista jer bilo bi previse krilnih igraca jer racunam i Cleverlya!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 mar 2011, 20:08

VDS
Rafael, Vidić, Smalling, Evra

Obertan, Fletcher, Scholes, Giggs

Berba, Rooney
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2011, 20:08

haxonja je napisao/la:EXCLUSIVE

Ashley Young will look to force through a dream move to Manchester United in the summer.

The England forward will resist any attempt by Aston Villa to revive contract talks in a bid to clear the path to Old Trafford.
Young at heart: Aston Villa's wing-wizard Ashley Young has his heart set on a move to Manchester United

Young is a long-term target for Sir Alex Ferguson, who views the 25-year-old as a successor to Ryan Giggs and Sportsmail understands Young has already told a number of Villa team-mates that he wants to move to United.

He could cost as little as £10million in the summer after being valued at £25m at the start of the season.

His current deal expires at the end of the next campaign and discussions over fresh terms have hit the buffers. With Villa faced with losing Young for nothing next year, they could have little option but to sell in the summer.

Odlicno bi to bilo, ali opet ako on dodje od Sancheza nema nista jer bilo bi previse krilnih igraca jer racunam i Cleverlya!
Ma za tu cijenu je dobro dosao Young. Dobar igrac za rotacije sa Valenciom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 mar 2011, 20:09

@Cartmane,chelsea ima najacu postavu,al samo za jedno takmicenje. Igrati na 2 ili 3 fronta u isto vrijeme oni to nemogu. Ako cemo gledati kombinaciju najboljih 11 i igraca s klupe,onda je Manchester United tu najbolji.

@Ted - nevjerujem da cemo igrati u tom sastavu. O'Shea,Gibson i Hernandez ce biti od prve minute 100%.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 11 mar 2011, 20:12

Cartman je napisao/la:
haxonja je napisao/la:EXCLUSIVE

Ma za tu cijenu je dobro dosao Young. Dobar igrac za rotacije sa Valenciom.
To jest, za male pare pa dovesti onda jos 2 igraca Rodwella isto za male pare ili zamjena cak i jos jednog igraca Pastore mozda. Krila bi bila Nani,Valencia,Young,Park,Cleverly,Giggs,Obertan i Bebe. Bebe jos nije dobio pravu priliku mislim da ce i on sljedece sezone nesto pokazati dok Obertan nista!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 mar 2011, 20:14

Rodwell za male pare - čisto sumnjam. :)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 mar 2011, 20:15

Ashley Young bi bio pravo pojačanje, jer će Giggs ubrzo otići u mirovinu. Još bi trebali dovesti nekog provjerenog igrača kao zamjenu za Scholesa.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 11 mar 2011, 20:16

Bosco je napisao/la:Rodwell za male pare - čisto sumnjam. :)
Pa moze biti nekih 15 mil funti nista vise, opet kada uporedis neke mega transfere to su male. ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 mar 2011, 20:17

Bosco je napisao/la:Rodwell za male pare - čisto sumnjam. :)
nekih 20 tak miliona je danas ipak neka standardna cijena za takvog igrača ali ne mislim da će nam on biti rješenje za vezni red ali nemam ni previše argumenata da bi bio protiv jedne takve kupovine.A A Young bi bio jedno od najboljih rješenja za krilnu poziciju bez sumnje.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 mar 2011, 20:21

15 do 20 miliona je previše za takvog igrača ili ja živim u Wengerovom svijetu. :?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 mar 2011, 20:29

Bosco je napisao/la:15 do 20 miliona je previše za takvog igrača ili ja živim u Wengerovom svijetu. :?
Nisi jedini koji tako misli. Onda je bolje dati 40 mill za provjerenog igraca kao sto je npr Sneider
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 mar 2011, 20:40

Young je moja druga želja, odmah nakon Alexisa. Naravno, mimo obaveznog dolaska jednog centralnog veznog, npr. Modrić.

Za sutra očekujem nešto ovako:

-----------------Kus----------------

Rafa------Smalling---Vida----Fabio

---------------Carrick-----------------
---------Fletch---------Gibson-------

Rooney------------------------Obertan
----------------Chicho------------------
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 mar 2011, 20:41

Samo da ne bude Gibsona
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 11 mar 2011, 20:44

Ted Mosby je napisao/la:Samo da ne bude Gibsona
Kakvog vi talenta zanemarujete ccc :( Ma nema veze nek ne igra :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 mar 2011, 20:48

Ted Mosby je napisao/la:Samo da ne bude Gibsona
Ne bih ga ni ja. Ali nema ko drugi, ako Scholes sutra počne utakmicu, to će mu biti 4. uzastopni start. Čisto sumnjam u to.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 11 mar 2011, 20:49

Thunderstruck je napisao/la:Young je moja druga želja, odmah nakon Alexisa. Naravno, mimo obaveznog dolaska jednog centralnog veznog, npr. Modrić.

Za sutra očekujem nešto ovako:

-----------------Kus----------------

Rafa------Smalling---Vida----Fabio

---------------Carrick-----------------
---------Fletch---------Gibson-------

Rooney------------------------Obertan
----------------Chicho------------------
Ovaj Obertan nije ni za pod ormar poturit!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 mar 2011, 20:49

Koji kralj, ovakav igrač nam fali :lol: :lol: :lol:

Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 mar 2011, 20:57

Dobra je atmosfera i na treningu, kakva penalty serija:

Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 11 mar 2011, 21:02

Ted Mosby je napisao/la:Dobra je atmosfera i na treningu, kakva penalty serija:

Oj O'Shea jest kritičan :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.