I ja se nesto plasim Chelsea. Kad su svi zdravi, imaju najjacu startnu postavu u ligi. To je bez sumnje.majestic24 je napisao/la:Vazno je neizgubiti od Arsenala i imati barem 4 boda prednosti ispred arsenala prije meca s Chelseajem. To je formula za titulu. Ovaj Chelsea mi opasno izgleda,mda ja sam siguran da ce se oni fokusirati na LP. Ovo je zadnja sansa ove generacije da pokusaju osvojiti ovo takmicenje.Cartman je napisao/la:Zar smo tako strasni bili?Bosco je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovo je prvi put otkad znam za sebe da se ja uopšte ne bojim Uniteda u jednoj utakmici i jedva čekam oba derbija da pregledam. Ja ne govorim da će Arsenal slaviti, samo uopšte ne osjećam neki taj strah. Jedina želja mi je da utakmica/e prođu bez povreda i većih sudijskih grešaka pa kom opanci kom obojci.I mene nostalgija uhvati kad se sjetim ekipe iz 2007/08, ali yebiga sad. Ove ekipe se Arsenal i ne treba plasit.
Po meni moramo pobjedit manje-vise sve utakmice do tekme na Emiratesu. Ovoj ekipi ne vjerujem ni 5% u gostima protiv ozbiljnih ekipa (a iskreno ni protiv koga). I ni pod razno ponovit taj eksperiment sa 4-4-2 u gostima protiv jakih protivnika. I ja sam bio za to, ali sad je svima ocito da to ovaj trenutni vezni red ne moze podnjet.
A na Piroti mora da bude perfektan ucinak do kraja prvenstva.
A bas me zanima koji ce sastav bit sutra. Prakticki nemamo krila. Tu su Giggs, i dva kloca koji su ispucali sve kredite (Obertan i Bebe). Nadam se da ce to bit 4-3-3/4-5-1:
VDS
Rafa - Smalling - Vidic - Evra
Fletcher - Scholes - Gibson
Rooney - Berbatov - Giggs
Znam da ce Carrick igrat, ali ne mogu sebe natjerat da ga stavim u prvu postavu. Pa makar to ne znacilo nista.