Igrao neki sistem na dvije marke 3/6 Da dobijem 10 markica bio bi zadovoljan

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Aj bar uleti ovaj Lids.Frajer ne svira čist penal za Derbi nego izvlači na slobodnjak.Neki lik puca,golman brani,lopta ide u korner i iz tog kornera pada gol.Inače zavalja me Anderleht 1X,tu sam uložio 37KM.Imao sam još Bešiktaš gol,Sligo gol i Fulam gol.Prije 3-4min sam uplatio na 6KM Fulam pm3,Betis ps1,Athletic ps1 i Sligo h2,znači treba mi kiša golova.Tyler je napisao/la:Još Leeds pm3 al teško će to doći.Govorcova kontahendikep (+4,5),Šefild V.ps1,Biel ps1,Exeter ps1,Barnsli 1 (hvala Doktore) i Tromso ps1.
Ovaj brondby hladno iz 2 u 1. 87' 88' dadose 2 gola.soxx je napisao/la:
Igrao neki sistem na dvije marke 3/6 Da dobijem 10 markica bio bi zadovoljanSasstavio 2 para doktora s foruma i lava s fb-a. Prve dvije prosle.. Jos dvije kad bi prosle dosta
))
pogledaj zadnji post u "slike dobitnih tiketa"soxx je napisao/la: Ovaj brondby hladno iz 2 u 1. 87' 88' dadose 2 gola.
imaš srećelikusa je napisao/la:da i ja opsujempa **** ti st pauli imam 1x
![]()
cesce cu da psujemAsharaK je napisao/la:imaš srećelikusa je napisao/la:da i ja opsujempa **** ti st pauli imam 1x
![]()
hahaha
od sad, pa nadalje i ubuduće zovem tebe da psuješ hahahalikusa je napisao/la:cesce cu da psujemAsharaK je napisao/la:imaš srećelikusa je napisao/la:da i ja opsujempa **** ti st pauli imam 1x
![]()
hahaha
i to golman dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.