Pajugo ima barca para, neki dan je iskesirala za jedog igracinu, alexis sanchez ako si kad cuo za njega, ako nisi upoznat ces ga kad vas opet budemo derali, kakve ste kurate srece opet cete barcu izvuci u ligi prvaka
a vi toliko dizete u nebo vase igrace, van persie babo, fabregas bolji od xavija, sto po automatizmu znaci i da je najbolji veznjak na svijetu, pa wilshit mlada junačina svjetska klasa, nenadjebivi klishi itd, i sva te sile i velesile dodju na kamp nou i za 90 minuta ne sutnu po golu, i sto je najsmjesnije ni pored gola nijedan sut
kakva je to vrsta urote bila, nije vam sudija dao sutate garant heh[/quot
Vucinic je uz Dzeku najbolji napadac sa balkana, ima dobar pregled igre kakav nama u arsenalu treba usto ima odlicnu realizaciju. Arsenal se uvijek bio zadovoljan mrvicama i nikad se nismo zalili. To ko je bolji pokazali smo prosle sezone kada je Arsenal jedini klub koji je naprosto razvalio Barsu kod kuce, a to sto su sudci vas nagradili sa par skandaloznih odluka tu mi nista ne mozemo uciniti.
To da li barsa ima para bas je pokazao ovaj transfer Sancheza ja ne znam koliko si upucen, Barsa je dala 25 miliona eura odmah a preostalih 11,5 miliona ako bude igrao odredjeni broj utakmica znaci da nemaju para pogotovo nemaju para sad da dovedu cesc-a. Zao nam je moracete i sledece sezone da igrate sa prosjecnom sredinom.