Alsoudani je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad neko nije dobar u glavi onda mu pomoci nema... Djaba objasnjavate 100-om Aldinu...
Nije ovo pitanje glave, zna on dobro sta radi, tj, krenuo u rusilacki pohod jer je sada perfektna prilika za obmanu.
I da, PARA nema, AMAR POKRAO SVE...

Uopce nisam pomenuo nijedno ime konkretno jer nemam blage veze koje to uradio tako da ne mogu ni pisati a ni reci koje. Ja imam mozga da sam skontam neke stvari kad vidim da igraci strajkuju da na tribina nema ni 500 gledala to sigurno nije dzaba. LJudi nisu ovce iako bi pojedinici voljeli da jesu.
Nego sam pitao vas ko je pokrao pare ako jeste uopce ili je isparile u vidu pare. Ovo nije nikakav rusilacki pohod o ovome se pise vec unazad godinu samo sto pojedinci zataskavaju to. Nadarevic otisao prijeti mu se, Zeba otjeran nece da trenira, Bekric otjeran fol ima visak kila i tako dalje s glupostima koje su se pisali a niko nije zelio napisati pravu istinu i pokusati sprijeciti da se desavaju strajkovi igraca ma kakvg oni kvaliteta bili. Pogotovo se ovo ne smije desavati velikanu kakav je Zeljo....
Vidi jednu stvar, pare nisu pokradene vec potrosene sto ti pokazuje rezultatima u posljednje cetiri godine. Samo sto to niko ne zeli da vidi. Poenta svih prica je, kao sto sam naveo u predhodnom postu, tj, BUDGET NIJE STATICAN. Ovo jednostavno ljudima ne ide u glavu. Da bi nesto napravio, moras trositi, klub kao Zeljo mora puno trositi da bi se nesto postiglo. U prevodu, jednostavna ekonomska definicija, bez RIZIKA NEMA PROFITA. Jbg, mi smo ulagali i svi smo se nadali da cemo zaraditi od transfera, medutim svi igraci od kojih smo se nadali da cemo zaraditi, dozivjese neke pehove, povrede itd..! Ljudi koju su ti bili u upravi se isparise kada su vidjeli kako to zavrsi, tj, da nece moci profitirati, na kraju sage ostadose ti oni pravi (mada ima jos dosta stranackih uljeza), koji vole ovaj klub i koji ga ponovo pokusavaju finansijski stabilizovati. Stvorena je nova buducnost, tj, okretanje mladima, za sada ide dobro, veoma dobro, a svi se nadamo da ce ostati tako..
A vjeruj mi jos nesto, klub velicine kao sto je Zeljo ne smije sebi dopustiti da svaki iole simpatizer raspravlja sa pouzdanim informacijama, jer bi se onda napravila lakrdija od svega toga. (Tj, pojedini igraci su dragi nekome, i vjeruj mi da ima navijaca koji bi prije Zebu uzeo a pljunuo Zelju), e upravu iz ovakvih razloga se nikada ne iznose prave stvari u javnost, vec se pokusava napraviti neki vid pozitivne obmane...
EDIT: Rutinska utakmica, svaka cast momcima na pobjedi.
Nego, u koliko sati igramo protiv Zvijezde u Ned? Hvala
Samo da se nadovezem na ove godisnje karte koje su trebale vaziti za kup. Jbg, takva je sitvacija u klubu da je bilo kakav vid finansijke pomoci veoma dobro dosao. Ne mora covjek sve crtati, mada iskreno ne morate ni vi pojedini to tako personalno svacati. Klub jeste napravio sranje, jer nema ocigledno direktnog stava po pitanju toga, vec se usute kao picici kakvi, i ostave sve na onim jadnim redarima, tj, da vam saopce da ne mozete uci. Ali opet, ja bar nisam takav tip osobe, jer ako vidim da mi je klub u teskoj finansijskoj sistaviji, majku mu platit cu dodatnu kartu ako mogu, ako ne mogu otici cu kuci i gotovo..