FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve utakmice 7 kola idu srijeda u 17:30h. Prenos iz Lukavice na moja tv.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
9. septembar
Čelik – Široki Brijeg 16:30h
Rudar Prijedor – Zrinjski 16:30h
Radnik – Drina 16:30h
Vitez – Olimpic 16:30h
Velež – Mladost 16:30h
Željezničar – Sloboda 18:30h
Borac – Travnik 19:30h
10. septembar
Slavija – Sarajevo 16:30h
Čelik – Široki Brijeg 16:30h
Rudar Prijedor – Zrinjski 16:30h
Radnik – Drina 16:30h
Vitez – Olimpic 16:30h
Velež – Mladost 16:30h
Željezničar – Sloboda 18:30h
Borac – Travnik 19:30h
10. septembar
Slavija – Sarajevo 16:30h
-
- Kontakt:
Video slag na tortu 
Sabinho, cestitam, storniraj se, halal ti je od nas haha
1946, al rimski xd kakav si mi bro

Sabinho, cestitam, storniraj se, halal ti je od nas haha
1946, al rimski xd kakav si mi bro

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koliko je bila ova zadnja rata sto smo uplatili danas?
Jel Delac free agent naljeto 2016? I dali mi imamo taj pred ugovor kad istekne ugovor automatski nas igrac ili je na otvorenom trzistu pa ko visu platu da.?
Meduljanina treba dovest dzaba je plus deportivo je digo ruke od njeg.
Jel nas mitraljezdzija trenira sa prvim timom ili (juniori,kadeti ) i koliko jos je suspendovan?
Jos osto stadion
Strucni ljudi *stranci po mogucnosti njemci) u akadeMI/skoli ASIM FERHATOVIC HASE
Hicveld za trenera prvog tima
Grupa lige evrope
1/4 lige prvaka
Toliko sam sretan
Jel Delac free agent naljeto 2016? I dali mi imamo taj pred ugovor kad istekne ugovor automatski nas igrac ili je na otvorenom trzistu pa ko visu platu da.?
Meduljanina treba dovest dzaba je plus deportivo je digo ruke od njeg.
Jel nas mitraljezdzija trenira sa prvim timom ili (juniori,kadeti ) i koliko jos je suspendovan?
Jos osto stadion
Strucni ljudi *stranci po mogucnosti njemci) u akadeMI/skoli ASIM FERHATOVIC HASE
Hicveld za trenera prvog tima
Grupa lige evrope
1/4 lige prvaka

Toliko sam sretan
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahaha, al' kad sam pročitao Meduljanina polenulo mi, kad ne pogidoh na radnom mjestu. 

Samo Saraj'vo.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Rata bi trebala biti oko 160.000KM .
Matej Delač Chelsea FC Contract there until: 30.06.2017
Medunjanin je jos daleko od nasih mogucnosti. I zbog kvalitete takmicenja a za sad i zbog visine plaće.
I mene interesuje suspenzija Radovca? Mada mislim da to ne zna niko osim njega i uprave kluba.
Stadion ako Bog da sljedeci korak, al prvo zavrsiti trening kamp.
Grupe kroz neke dvije-tri sezone, odmah nakon sto napravimo stadion.
Matej Delač Chelsea FC Contract there until: 30.06.2017
Medunjanin je jos daleko od nasih mogucnosti. I zbog kvalitete takmicenja a za sad i zbog visine plaće.
I mene interesuje suspenzija Radovca? Mada mislim da to ne zna niko osim njega i uprave kluba.
Stadion ako Bog da sljedeci korak, al prvo zavrsiti trening kamp.
Grupe kroz neke dvije-tri sezone, odmah nakon sto napravimo stadion.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- moustapha
- Kontakt:
Budi sretan sto nisi doso do Hicvelda!PitarBordo je napisao/la:Hahahahaha, al' kad sam pročitao Meduljanina polenulo mi, kad ne pogidoh na radnom mjestu.

#divovi
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahahaha a vidi fakat, kakav brat.moustapha je napisao/la:Budi sretan sto nisi doso do Hicvelda!PitarBordo je napisao/la:Hahahahaha, al' kad sam pročitao Meduljanina polenulo mi, kad ne pogidoh na radnom mjestu.
Samo Saraj'vo.
- kenanbrajic
- Kontakt:

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hvala svima koji su pomogli da dođemo do najvećeg rezultata od poslije rata, nema duga,kamp,igrači "vanzemaljci",trofeji.
Još samo da navijači budu strpljivi i jaki da se prođe i ova rezultatska kriza, podrška momcima na terenu ma kakvi god bili, podrška treneru, moramo i mi doprinjet uspjehu kluba a ne samo pljuvati i čekati rezultate, smanjiti kazne koje dobivamo zbog pirotehnike itd.
Vjerujem u "EVROPSKO SARAJEVO"

Re: Odg: FK Sarajevo
Joj avaza, samo vrti jednu te istu priču.
Ako je tacno prenesena Hadzibegiceva izjava,zasto on pominje Redzepagica u kontekstu njegovog misljenja o njegovom(hadzijinom) angazmanu???kenanbrajic je napisao/la:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zar se Redzepagic i sada nesto pita u klubu?!
Možda je Redžepagić njegov agent.
Na sve ovo traba pročitati ali ne i vjerovati, a prema svemu Dženo ostaje trener. Pet dana je do utakmice i da su ga htjeli mjenjati novog bi imenovali najdalje u utorak.
Na sve ovo traba pročitati ali ne i vjerovati, a prema svemu Dženo ostaje trener. Pet dana je do utakmice i da su ga htjeli mjenjati novog bi imenovali najdalje u utorak.
Moguce...hilmo je napisao/la:Možda je Redžepagić njegov agent.
Apsolutno nisam za Dzenin ostanak kao ni vecina navijaca da ne ponavljamo razloge.
Ali ako ipak ostane nase je da damo podrsku i da bilo kojim gestom ne nastetimo ni klubu ni igracima ni treneru!
A svaka vijest koju plasira Avaz je u statusu 'moze biti,a i ne mora'.
Nema ništa od Medunjanina. To su teške gluposti da se on povezuje u bilo kojem smislu sa nama. Tako da se ne nadate navedenom igraču.
SRETAN BROJ - 1725
Izgleda da je Husaric najveca havazova dojava
#samokazem 

- kenanbrajic
- Kontakt:
I meni se čini...Zastone je napisao/la:Izgleda da je Husaric najveca havazova dojava#samokazem
Ma jašta je, a dobar je sa Ibrakovićemkenanbrajic je napisao/la:I meni se čini...Zastone je napisao/la:Izgleda da je Husaric najveca havazova dojava#samokazem
- kenanbrajic
- Kontakt:
Provjerena info?hilmo je napisao/la:Ma jašta je, a dobar je sa Ibrakovićemkenanbrajic je napisao/la:I meni se čini...Zastone je napisao/la:Izgleda da je Husaric najveca havazova dojava#samokazem

Pa nije on samo dojavljivač havazu nego i raznim 'insajderima'.Zastone je napisao/la:Izgleda da je Husaric najveca havazova dojava#samokazem

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Combattente87, Dave, Hamagara, HyperOS, imekorisnicko, jasmin10, ledesma, Proximic, tajsamja i 61 gost.