Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gledaj Katara, nije vise Bhutan nego Tetradekan.MCMXLVI je napisao/la:Hahaha
Edit.
Sirija vodi 1-0 : )
MCMXLVI je napisao/la:Hahaha
Edit.
Sirija vodi 1-0 : )
[youtube][/youtube]belosevic28 je napisao/la:To sto kazete na ovom svijetu, to nije isrina
Hajde de uhodat ćeš seMCMXLVI je napisao/la:Pitar izvini, ali svaki put kada procitam tvoj nick, uvijek mi nekako ispadne Pitar babo
A De Bruyne da nabacujePitarBordo je napisao/la:Što bi nam dobro došao ovaj Felaini za prekida...
Ti se brže vrati nego što ode...FrancescoTotti je napisao/la:Danas nam je bio lijep dan. Treba u neku sveščicu zapisati 3.9.2015.
Nisam nista manje od tebe ni ocekivao..Sabinho je napisao/la:Dam uslov za narednu godinu, dodjem kuci- otvorim vijesti kad pise "Sarajevo vise nikom nista nije duzno". Pa yebem te zivote, sta mi je preostalo nego da odem do obliznje trgovine i kupim tekucu materiju koja ce me vratiti na fabricke postavke.
Da li je prekoračio normu od prije nekoliko dana?joker90 je napisao/la:Nisam nista manje od tebe ni ocekivao..Sabinho je napisao/la:Dam uslov za narednu godinu, dodjem kuci- otvorim vijesti kad pise "Sarajevo vise nikom nista nije duzno". Pa yebem te zivote, sta mi je preostalo nego da odem do obliznje trgovine i kupim tekucu materiju koja ce me vratiti na fabricke postavke.
Ta norma je nedostizna.hilmo je napisao/la:Da li je prekoračio normu od prije nekoliko dana?joker90 je napisao/la:Nisam nista manje od tebe ni ocekivao..Sabinho je napisao/la:Dam uslov za narednu godinu, dodjem kuci- otvorim vijesti kad pise "Sarajevo vise nikom nista nije duzno". Pa yebem te zivote, sta mi je preostalo nego da odem do obliznje trgovine i kupim tekucu materiju koja ce me vratiti na fabricke postavke.![]()
Ja jedva čekam onaj novi spisak dužnika da vidim da nas tamo nema![]()
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, badboy, boki86, cookiech, fera, Google Adsense [Bot], Hamagara, HyperOS, HZbec, iliyaa8, JavierBosnia, ledesma, MaroonBjelave, NEZALAGANJE, Pantelija, relativizam, siroliver69, skoJaa, stokastoka23, Tarapi, USB, Venom i 179 gostiju.