FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast svima koji su barem i jedan gram doprinijeli stabilizaciji FKS, a posebno čelnim ljudima u klubu koji su sve strpljivo izgurali.
Ali nemojte se previše nadati nekoj pretjeranoj promjeni transfer politike, kao što je poznato od samih početaka da ćemo se bazirati na proizvodnju igrača i za to treba vremena.
Treba biti zadovoljan ako iz sadasnje juniorske i kadetske generacije uspijemo izbaciti bar 5-6 dobrih igrača u naredne 2-3 godine.
Sto se tice izgradnje odnosno obnove stadiona to je priča stara preko 10 godina, čak se i jedna vrsta makete nalazila u kancelariji načelnika opstibe centar.
Mislim da ce Al Shidi uzeti primat pri renoviranju uz uslov da on naravno pravi prateće objekte, shoping centar, parkinge, hotele itd. To će po mom mišljenju biti mnogo veći projekat nego li samo renoviranje stadiona.
Ali nemojte se previše nadati nekoj pretjeranoj promjeni transfer politike, kao što je poznato od samih početaka da ćemo se bazirati na proizvodnju igrača i za to treba vremena.
Treba biti zadovoljan ako iz sadasnje juniorske i kadetske generacije uspijemo izbaciti bar 5-6 dobrih igrača u naredne 2-3 godine.
Sto se tice izgradnje odnosno obnove stadiona to je priča stara preko 10 godina, čak se i jedna vrsta makete nalazila u kancelariji načelnika opstibe centar.
Mislim da ce Al Shidi uzeti primat pri renoviranju uz uslov da on naravno pravi prateće objekte, shoping centar, parkinge, hotele itd. To će po mom mišljenju biti mnogo veći projekat nego li samo renoviranje stadiona.
...JA SAM SARAJEVO...
otvaranje Butmirajoker90 je napisao/la:Masala, ovo je vijesti!Sta se tek sprema sad kad su pali okovi duga, ne smijem ni pomisliti..

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Svaka čast ljudima u klubu, izuzetno veliki i radostan dan za FKS i sve njegove navijače i simpatizere, a U INAT DUŠMANIMA!!!! GAZIMO NAPRIJED I SAMO NAPRIJED!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pozz raja morao sam uletit da vam kazem da ocekujete sljedecih mjeseci objavu koncesije na olimpijski stadion kosevo, te prezentaciju projekta renoviranja. svi znate ko investira i kako ce to ici.. da ne duzim, snovi su postali stvarnost!
Tek jucer sam shvatio, da uprava ima pravi izgovor kad su u pitanju malo losiji rezultati u sportskom segmentu, ljudi su uradili i rade gigantske poslove van medija i javnosti. Znat ce se uskoro.
Uprava kakvu FKS ne pamti!!
Tek jucer sam shvatio, da uprava ima pravi izgovor kad su u pitanju malo losiji rezultati u sportskom segmentu, ljudi su uradili i rade gigantske poslove van medija i javnosti. Znat ce se uskoro.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Treba pomoć države,FBiH,kantona i opštine bar da oni najbrze srede papire i dozvole,a vjerujem da je spremno bar 2-3 firme uskoče u renoviranje stadiona uz to da im pripadne za hotele i shopping, naravno nama koncesija bar 65-70 godina

Ma dajjjjjjjjjjjj?FrancescoTotti je napisao/la:pozz raja morao sam uletit da vam kazem da ocekujete sljedecih mjeseci objavu koncesije na olimpijski stadion kosevo, te prezentaciju projekta renoviranja. svi znate ko investira i kako ce to ici.. da ne duzim, snovi su postali stvarnost!

Sabrine mi moje!
Ako je tako onda si za muštulukaFrancescoTotti je napisao/la:pozz raja morao sam uletit da vam kazem da ocekujete sljedecih mjeseci objavu koncesije na olimpijski stadion kosevo, te prezentaciju projekta renoviranja. svi znate ko investira i kako ce to ici.. da ne duzim, snovi su postali stvarnost!

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Okin'o sam maloprije na ispitu, al kad sam ovo sad vidio preporodio sam se. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Logično ba, šta ste vi mislili, da je Predsjednik slagao kada je rekao:BosnianKingdom je napisao/la:Treba pomoć države,FBiH,kantona i opštine bar da oni najbrze srede papire i dozvole,a vjerujem da je spremno bar 2-3 firme uskoče u renoviranje stadiona uz to da im pripadne za hotele i shopping, naravno nama koncesija bar 65-70 godina
Ma dajjjjjjjjjjjj?FrancescoTotti je napisao/la:pozz raja morao sam uletit da vam kazem da ocekujete sljedecih mjeseci objavu koncesije na olimpijski stadion kosevo, te prezentaciju projekta renoviranja. svi znate ko investira i kako ce to ici.. da ne duzim, snovi su postali stvarnost!
Uprava kakvu FKS ne pamti!!![]()
http://www.****/sport/nogome ... adiona-bih"Pokrenuli smo priču o izgradnji nacionalnog stadiona BiH"
"Nacionalni ili državni stadion rak rana je našeg fudbala. Objektivno, nemamo dobar i kvalitetan stadion za velike fudbalske predstave. Ljudi u Zenici uradili su fantastičan posao u rekonstrukciji Bilinog polja, ali stadion Koševo treba biti nacionalni stadion, gdje treba da se igraju reprezentativne i velike klupske evropske utakmice. Stadion 'Asim Ferhatović Hase - Koševo' je naš dom historijski, kulturološki, tradicionalno, emotivno smo vezani. Bilo je ponuda da se FK Sarajevo izmješta na druge lokalitete. I sada postoje ponude. Ipak, kažem stadion Koševo je naš dom i pokrenuli smo inicijativu za njegovu rekonstrukciju u okviru regulacionog plana Općine Centar", pričao je Kusturica novinaru Anadoliju, nadalje kazavši:
"Pozamašan je to finansijski i investicijski projekt. Osim renoviranja stadiona u planu je i izgradnju hotela visoke kategorije, shoping malla, etažnih garaža. Projekt je to koji niko ne može sam uraditi. Potrebna je interakcija interesa i kapitala domaćeg ili iz inostranstva. Država mora dati podršku projektu koji nije nemoguće ostvariti. Postoji raspoloženje i interes Vlade Kantona Sarajevo predvođene premijerom Konakovićem, Općine Centar i načelnika Dževada Bećirevića. Prilikom zadnjeg dolaska Vincenta Tana u Sarajevo primio nas je Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH. Razgovarali smo o mnogim stvarima, te i o stadionu Koševo, o potrebi da se otvori priča. Usaglasili smo se da je treba osvojiti. FK Sarajevo će nastojati u tom kontekstu biti lokomotiva procesa, oko kojeg se mora okupiti mnogo ljudi. Mora se okupiti ozbiljnih investitora".
Sada stupa na scenu Al Shiddi!

Sad pod koncesiju uzeti Kosevo.A onda na scenu stupa Al Shiddi.Na kraju svi dobri.Sarajevo ce imati stadion za LŠ,Al Shiddi na atraktivnom mjestu hotele,shopinge.Drzava stadion gdje bi napokon repke mogla koristiti (naravno kad nama dobro plati
)

Pa eto, blizu si istineamypitar je napisao/la:Sad pod koncesiju uzeti Kosevo.A onda na scenu stupa Al Shiddi.Na kraju svi dobri.Sarajevo ce imati stadion za LŠ,Al Shiddi na atraktivnom mjestu hotele,shopinge.Drzava stadion gdje bi napokon repke mogla koristiti (naravno kad nama dobro plati)

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaka cast za upravu!
Idemo polako ka evropskoj eliti

Idemo polako ka evropskoj eliti

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cestitam vama navijacima veliki uspjeh vase uprave.
Plodovi ce se sigurno ubirati u godinama Koje slijede.
Cestitke
Cestitke
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hvala Azmire.solinas je napisao/la:Cestitam vama navijacima veliki uspjeh vase uprave.
Cestitke

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
- Kontakt:
Ljudi, jedan od bitnijih dana koje pamti nas Klub, a i mi s njim. Cestitam svima koji su uasluzni, pa makar te zasluge bile i 0,00001 %... Braco, ovo je dokaz da Uprava radi casno i posteno. Zato nemojmo ih tjerati, pljuvati poslije svakog kiksa, poslije svake greske nekog od igraca, poslije ponekad izhitrenih reakcija kako igraca , tako i nas navijaca. Ujedinimo se jos vise, i pomozimo nasem voljenom Sarajevu da postane evropski gigant. Na dobrom smo putu !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Ljudi, jedan od bitnijih dana koje pamti nas Klub, a i mi s njim. Cestitam svima koji su uasluzni, pa makar te zasluge bile i 0,00001 %... Braco, ovo je dokaz da Uprava radi casno i posteno. Zato nemojmo ih tjerati, pljuvati poslije svakog kiksa, poslije svake greske nekog od igraca, poslije ponekad izhitrenih reakcija kako igraca , tako i nas navijaca. Ujedinimo se jos vise, i pomozimo nasem voljenom Sarajevu da postane evropski gigant. Na dobrom smo putu !!!
Opet kazem, ovde se ljudima tesko navici,da ovu Upravu osim Tana,više niko ne moze otjerati.
-
- Kontakt:
Ma znam amy, ovo ''tjerati'' mislim na razne postove koji se pisu ovdje... Jasno je meni da niko svojim postom me moze otjerati nikoga, ali nije fer ni pisati protiv ljudi koji su zasluzni za sav ovaj napredak...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Ma znam amy, ovo ''tjerati'' mislim na razne postove koji se pisu ovdje... Jasno je meni da niko svojim postom me moze otjerati nikoga, ali nije fer ni pisati protiv ljudi koji su zasluzni za sav ovaj napredak...
Ma protiv ove uprave, mogu biti samo pacenici,i dusmani.
Dolaskom Tana ova Uprava je dobila status bogova,i svako ko kaže nešto protiv njih ,sigurno ne radi u ineresu Sarajeva.
Posle pokojnog Svetozara Vujovića, ova je uprava dobila status legendi,a prije svih Kusta,Dino,
I tim ljudima sigurno pored stadiona, treba dici spomenik.

Ahmed Kallasi u pocetnom sastavu.
Sirija 0-0 Singapor HT
Sirija 0-0 Singapor HT
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
[youtube][/youtube]MCMXLVI je napisao/la:Ahmed Kallasi u pocetnom sastavu.
Sirija 0-0 Singapor HT
1946
FK Sarajevo
Hahaha 
Edit.
Sirija vodi 1-0 : )

Edit.
Sirija vodi 1-0 : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, JavierBosnia, rimljanin90 i 25 gostiju.