FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
30% s ove teme ide na tekme, i to se zna.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Ma Roman rekao da ce uloziti par milijardi evrica ako nam drzava dug otpise.. Uz to jos Roman voli plavu boju i cilj mu je da Celzi i Zeljo razmjenjuju igrace..

Sta sve neces ovdje procitati hahah
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ok sveznalice iz kluba sve vi znate,samo cu reci pravim navijacima prava je stvar a necu da okolo pricam o cemu je rijec jer je opste poznato kod nas cim neko prije vremena kaze izjalovi se,samo cu reci sledeci sastanak ce biti u roku 10 dana i tu ce se znati hoce li biti postignut dogovor ili ne .......pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- champions1921
Pa u tome i jeste fazon.. Da se svi "dogovori" nisu izjalovili do sada bi imali jedno tri stadiona, tim u vrijednosti od 15-ak miliona i sta sve vec ne..
To "izjalovi" ti je kljucna rijec..
To "izjalovi" ti je kljucna rijec..
BUDI ŽELJO !!!
sve je to šuplja,dolazi ti željo 2 put godišnje nedaleko od kuće i ti nisi skupio 20 maraka da ga odeš pogledati,pa koji racku onda ikako navijaš?mislim koja je svrha tvog navijanja za klub koji ne pogledaš niti jednom uživo u čitavoj sezoni?arhimed89 je napisao/la:Zeljinih navijaca bude u svim gradovima,i svakako da budu prisutni i na gostujucim utakmicama ali je vec gore spomenut problem a to su pare.Juce sam recimo pricao sa vlasnikom jedne diskoteke na opstini Gracanica i covjek kaze da je prosjek potrosenih maraka po osobi u diskoteci oko 3 marke.Ulaz u diskoteku kosta 1 km i znaci 2 marke za jedno pice.E sad uzmi u obzir da recimo jedan lola dodje u u tu diskoteku i potrosi to vece 100 km a ostalih 30 ne potrose ni po marku.Ne zato sto neko ne zeli potrositi pare u diskoteci nego zato sto im financije ne dozvoljavaju.To je najbolji pokazatelj trenutnog stanja u TK kantonu.Tarantino je napisao/la:
što ne punite onda gostujuće stadione kad mi igramo?
Jedna Sloboda koja je institucija na TK,zajedno sa Bratstvom,Banovicima,Lukavcem i Gradinom ne skupe 3 000 ljudi na 5 stadiona a ocekujes da Zeljini navijaci skupe toliko na gostovanju sa ovakvim uvjetima.Osim toga ti navijaci i kad odluce da se odreknu neki stvari i odu na tekmu oni moraju nesto da vide na terenu a ne da gledaju zivu patnju.
Lahko je kad covjek ima petobanku pa lagano odluci da bude navijac.Komad spida,cuga,malo zacini travom i u ime Zelje ode praviti sranja i probleme iz Sarajeva recimo u TZ ali sto ce kasnije navijaci Zelje iz tog kraja imati problema zbog nepotrebnih avantura njihove matice iz Sarajeva,njih zaboli djon.
Mozemo mi do veceras nabrajati razloge slabe posjete u ligi,ali s obzirom da je ovaj fenomen prisutan kod skoro svih klubova a ne samo Zelje,onda se tu ne namece pitanje ljubavi prema klubu i lojalnosti nego u prvi plan se istice financijsko stanje u drzavi.Svi stadioni zjape poluprazni a to je jer potrosaci nemaju novca.
ali nema para,sve se rastalilo....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A ti kao znaš da on nije došao na te dvije utakmice.Tarantino je napisao/la: sve je to šuplja,dolazi ti željo 2 put godišnje nedaleko od kuće i ti nisi skupio 20 maraka da ga odeš pogledati,pa koji racku onda ikako navijaš?mislim koja je svrha tvog navijanja za klub koji ne pogledaš niti jednom uživo u čitavoj sezoni?
Hoćeš uputit izvinjenje ako se pokaže da nisi upravu?
Brate mili nemoj vise.super je napisao/la:ok sveznalice iz kluba sve vi znate,samo cu reci pravim navijacima prava je stvar a necu da okolo pricam o cemu je rijec jer je opste poznato kod nas cim neko prije vremena kaze izjalovi se,samo cu reci sledeci sastanak ce biti u roku 10 dana i tu ce se znati hoce li biti postignut dogovor ili ne .......pozzz
Ne znam zasto vam to treba ? Volite biti u centru paznje ? Je li vam to hrana ?
Ako znas nesto kazi o cemu je rijec, ili zadrzi za sebe. Ali nemoj loziti raju
NO PYRO NO PARTY
Kolko se to duguje plata ?
ovo "ti" nije bilo upućeno lično njemu,nego općenito toj armiji navijača u svakom drugom gradu.DukeOfWellington je napisao/la:A ti kao znaš da on nije došao na te dvije utakmice.Tarantino je napisao/la: sve je to šuplja,dolazi ti željo 2 put godišnje nedaleko od kuće i ti nisi skupio 20 maraka da ga odeš pogledati,pa koji racku onda ikako navijaš?mislim koja je svrha tvog navijanja za klub koji ne pogledaš niti jednom uživo u čitavoj sezoni?
Hoćeš uputit izvinjenje ako se pokaže da nisi upravu?
ali nema para,sve se rastalilo....
- moustapha
- Kontakt:
Ma kakvi. Nisu u pitanju pare, nego nece da treniraju po kisi. Duse, drage.likusa je napisao/la:Jel istina ovo sto navide za igrace ?

#divovi
Jel ti to rekao neki clan uprave ?super je napisao/la:strpite se par dana samo da ovaj sledeci sastanak se zavrsi i cim ja budem saznao jel dogovoreno objavit cu javno ovdje....al stvar je jaca nego ovo kod pitara ....pozzz

- storm_raider
- Kontakt:
Krajnje bezobrazno od igraca ,pa hajde da su na prvom mjestu pa ok AL u ovoj situaciji bezobrazluk !!! Onakvu nesposibnost da se na derbiju dotuku pitari treba jos i nagradit ....
Željeznicar za život cijeli !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ko kaže da ima armija navijača. Postoji jedan broj navijača koji bi da imaju više love išli na sve utakmice, a pošto nemaju onda idu samo u blizini. Ja idem u Gradačac, išao sam u Tuzlu i Banoviće kad je bilo, sve ostalo mi ne paše. Odem na neku domaću.Tarantino je napisao/la: ovo "ti" nije bilo upućeno lično njemu,nego općenito toj armiji navijača u svakom drugom gradu.
Naravno da ne postoji nikakva armija onih koji bi išli na sve utakmice, postoji možda par stotina ljudi koji bi to radili, i hiljade njih koji navijaju ali ne bi baš išli na sve utakmice. Ali i to je odlično za naše uslove, koji se još klub osim Sarajeva može pohvaliti da se za njeg navija širom države? Možda Čelik u nekoliko gradova centralne Bosne ili Velež za kojeg navijaju Bošnjaci Stoca i Čapljine, kao i Konjic i Jablanica. I to je regionalnog karaktera, nema govora o nečem širem od toga. Borac ne vole vidit ni u Prijedoru, čim maše Ivanjsku i Krupu na Vrbasu postaju klub kojeg niko živ ne simpatiše.
Prema tome ne kukaj nego budi sretan.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Izgleda da plate kasne odavno, pa su se zbog toga igraci odlucili na radikalne mjere...terabajt je napisao/la:Kolko se to duguje plata ?
-
- Kontakt:
Ma niđe veze realno, nije ni prvi ni posljedni put da igrači bojkotuju radi kašnjenja plata!Jeste da se ovako klub ofira maksimalno, ali sve dok odigravanje utakmica ne dođe u pitanje, ja mogu igračima oprostiti, **** i oni moraju jesti, Svraka još kupuje cigare od te plate
.Ne znam šta rade intervju sa Svrakom kao kapitenom, kad je to sad Jamak, ovaj manekenčić više nije kapiten!

Grbavica naš je Hram!!!
Zola,Emrah i Baja prije dva sata bili u holywoodu na ilidzi i trenirali...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.