Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la legenda reala » 12 apr 2015, 23:41

Emir Spahić jedan je od nas, izdrži kapitenu

Kleknite pred velikim Emirom

bagrcavi i Cartman iz Banovića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 12 apr 2015, 23:42

Naprijed Spaha samo rusi ko te mrzi nek ti pusi!
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 apr 2015, 23:45

Pivopija je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
vest je napisao/la:Na kraju se sve vraca i placa, on je sam tezak karakter koji se uvijek dovodi u ovakve situacije.
Dosao je u reprezentaciju i uvijek glumio neki patriotizam a nije neki covjek.
Javna je tajna da je on otjerao Hasana Salihamidzica iz reprezentacije, nasrnuo na njega i ovaj vise nikada nije zaigrao za BiH.
Oteo je Misimovicu i Bajramovicu kapitensku traku, da je patriota bilo bi mu svejedno ko ce biti kapiten.
Kostao nas je odlaska na ep 2012 kada pravi penal na Nasriju i poraza protiv Nigerije gdje hladno pusta nekoliko puta namjerno ove da prolaze. Sastavlja ekipu i ucijenuje selektore, druzi se sa mafijom.
U Rusiji kad je igrao za Lokomotivu bio optuzen za namjestanje utakmica, u Francuskoj otjeran jer se kacio sa svima, u Sevilli vidjeli njegov pokvareni karakter pa ga otjerali, u Bayeru davio uposlenika kluba sto je preparkirao njegovo auto, samara protivnicke igrace na terenu kao kapiten drzavne reprezentacije, nikada ne prica sa novinarima drzavne tv, saketa ljude po tribini.
Dobar je igrac, nas najbolji odbrambeni nakon rata ali je tezak lik uz ibricica najgori karakter koji je igrao za nas u zadnjih nekoliko godina.
Ti boga mi kao da si Safet Susic, nije neki igrac niti covjek. Imas li kakav dokaz ili je ovo javna tajna odgovor na sve ove stvari za koje ne postoji dokaz. Na zalost u BiH javna tajna ima siroku upotrebu i poprilicno je izlizan pojam. Znaci ovo sto Kolasinac napisa a i Bazdarevic rece jucer je potpuno nemjerodavno i nevazno vazne su javne tajne.
Druze Dubrovnik nemoj se previse pecati na ovakve postove, ovo ti je ravno onome kad je Gulit rekao da bi Abramovic volio da Chelsea izgubi finale lige prvaka samo da ne bi morao Di Mateu produziti ugovor.
Pivopijo care ja znam sta pisem o Emiru isto kao sto bi i ti znao da ti je neki susjed u pitanju. Bas me rastuzi kad vidim da dobar dio navijaca bas iz dubine duse pa reci cu ne voli Emira da ne bi rekao nesto gore. Ovo sto je uradio mu nije trebalo ali ovaj momak bi za brata zivot dao vjeruj mi. Ne bi ni trepnuo. Uvijek me cudilo koliko je on posvecen obitelji. To je povezano sa Sandzackom stranom jer u nas Hercegovaca vecinom to ide do jedne normalne granice. U njega je to ipak uvijek bilo na vecem nivou i na kraju je izgleda platio svoju zaludjenost sa obitelji i nerezonske reakcije. Ali ipak na jedan nacin mu i zavidim jer odreci se igranja u velikom klubu i LP a sve da bi skocio da obrani brata moze samo veliki covjek. Sto got mi ostali o tom mislili. Neka se zapitaju svi koji ga mrze bi li oni to uradili.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 apr 2015, 23:49

@dubrovnik a mozes li mi reci odnosno obznaniti od koga ili od cega je skocio da brani brata. Pratim BL i Bayer od malih nogu i prvi put doslovno se desila ovakva situacija. Kako od hiljadu prethodnih igraca niko nije imao potrebu a ni razlog da stiti porodicu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 apr 2015, 23:55

Sabinho je napisao/la:@dubrovnik a mozes li mi reci odnosno obznaniti od koga ili od cega je skocio da brani brata. Pratim BL i Bayer od malih nogu i prvi put doslovno se desila ovakva situacija. Kako od hiljadu prethodnih igraca niko nije imao potrebu a ni razlog da stiti porodicu?
Pazi slika koju je on vidio je 10 medvjeda koji su mu okruzili brata i onog drugog degenerika. Pokusao je doci do brata ali je u tome sprijecen. I ludilo je zavladalo. Pazi sto cu ti sada reci, Emir bi skocio za brata da je pljackao banku. Ja ti ne mogu objasniti koja je to zaludjenost. Vjeruj mi da i sada pita mater kao kada mu je bilo 15 godina. Mislim da ovo ne bi trebao pisati po forumu. Ali eto necu vise.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 apr 2015, 23:58

Sve je to ok, vjerujem da ga dobro poznajes no jos jedno pitanje: Sta mislis zasto su bas njegovog brata okruzili a ne od nekog drugog igraca? :hmmmmm:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 13 apr 2015, 00:00

Sabinho je napisao/la:Sve je to ok, vjerujem da ga dobro poznajes no jos jedno pitanje: Sta mislis zasto su bas njegovog brata okruzili a ne od nekog drugog igraca? :hmmmmm:
Pa moždamu je brat kakav glupson, degen ili bašibozuk, ali mu je opet brat.

Hoću reći, ti kao danamjerno nećeš da shvatiš ono što dubrovnik piše.A piše dobro.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 apr 2015, 00:02

Skocio bi i na policiju, zavrsio bi i u zatvoru, kao sto i sad ubire plodove svoga skoka. Samo radi toga se ne treba velicati jer nije u pravu.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 apr 2015, 00:04

gost je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sve je to ok, vjerujem da ga dobro poznajes no jos jedno pitanje: Sta mislis zasto su bas njegovog brata okruzili a ne od nekog drugog igraca? :hmmmmm:
Pa moždamu je brat kakav glupson, degen ili bašibozuk, ali mu je opet brat.

Hoću reći, ti kao danamjerno nećeš da shvatiš ono što dubrovnik piše.A piše dobro.
Ok ali brata mu nije bilo u Zenici, Novom Vinodolskom, kod prvog incidenta u Leverkuzenu itd.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 apr 2015, 00:06

Zato sto su mu braca za razliku od njega u zivotu imala sve servirano na njegov racun i poceli za razliku od Emira glumiti velike face. Vjerujem i da je Alen ovdje zaglumio sto cu ja ikog pitati ja sam faca. I dogodili su se Njemacki izbacivaci koji ne znaju za nista nego za pravila. Kraj te sage si vidio. Puno su oni vise porasli od Emirova statusa nego on sam. On je ostao obican momak do dana danasnjega. Ako mi ovo zelis vjerovati dobro a ako ne zelis ne mogu ti pomoci. Osim da te uputim kao i mnoge do sada da upitas bilo koga iz Dubrovnika koji pozna Emira. Pa ces se zacuditi na odgovor.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2015, 00:18

Uputiću ja tebe na Hasana Salihamidžića, Miralema Pjanića, Džemu Berberovića, neke policajte iz Zenice, itd... pa ćeš se začuditi na odgovor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 apr 2015, 00:18

Goalgetter je napisao/la:slika
Aferim momciluko !!!
FORZA MARŠAL !!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 apr 2015, 00:19

Kakvo zlo kroci ov

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2015, 00:20

Virtu4l je napisao/la:Uputiću ja tebe na Hasana Salihamidžića, Miralema Pjanića, Džemu Berberovića, neke policajte iz Zenice, itd... pa ćeš se začuditi na odgovor.
Upućuješ ti i tebi slični godinama na razna neka imena, pa nigdje veze, sve šupljaci na kraju.

Ili je i dalje aktuelna ona: "Ne smiju progovorit'"? :rol:

P.S.

SEO!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 apr 2015, 00:21

AllGunsBlazing je napisao/la:Skocio bi i na policiju, zavrsio bi i u zatvoru, kao sto i sad ubire plodove svoga skoka. Samo radi toga se ne treba velicati jer nije u pravu.
Ne znam jesi li primjetio da ja ovaj cin Emira Spahica ne velicam vec sasvim suprotno. U potpunosti razumijem upravu kluba i mislim da je kaznu zasluzio. Ja samo u svemu ovome nalazim olaksavajuce okolnosti i pokusavam objasniti ljudske osobine covjeka kojeg poznam od njegova rodjenja. Ne samo njega nego sve njegove. Pokusavam objasniti jer me rastuziva mrznja prema ovom momku. I to je sve. Ja na jedan nacin upadam u sukob sa ljudima kako radi Emira tako i radi Tina iako su oni simboli najcesce razlicitih grupa navijaca nase repke. Ne znam zasto mi ovo sve treba i mislim da se pomalo blizi trenutak kada cu vam i ja reci cao. Jer ovo vise nema smisla. Sukobljavati se sa navijacima radi reprezentativaca. Valjda ni ja nisam dorastao da to prezentiram na dobar nacin.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2015, 00:22

mandraX je napisao/la:Upućuješ ti i tebi slični godinama na razna neka imena, pa nigdje veze, sve šupljaci na kraju.
Ma šta se tu više ima upućivati, ko sad nije progledao, neće više imati prilike da progleda. U stvari, vjerovatno su progledali, ali najteže je priznati ;)

Samo zamisli koliko puta nije bilo mobitela da snima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2015, 00:26

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Upućuješ ti i tebi slični godinama na razna neka imena, pa nigdje veze, sve šupljaci na kraju.
Ma šta se tu više ima upućivati, ko sad nije progledao, neće više imati prilike da progleda. U stvari, vjerovatno su progledali, ali najteže je priznati ;)

Samo zamisli koliko puta nije bilo mobitela da snima...
Šta imam priznat'? Ako je istina da su mu burazu srali, psovali, udarili ga il' nešto slično, pa onda on stao uz brata i ovako reagovao, isto tako bih i ja postupio. I poserem se u usta onome ko ne bi stao uz brata. Eto, prizn'o sam.

A fakat, jel' istina da još gore navedeni ne smiju progovorit'? :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 apr 2015, 00:28

Ma ja inace kazem, posto je svaki drugi post "kapitenu izdrzi"(a bolje mu nego nama). Ja protiv Emira nemam nista, dobar igrac, jedino imam one kikseve kao recimo Pariz. A kao covjek me ne interesuje, pricamo o fudbalu. A kod Tine pretjerujes, ipak Tino nije ta klasa nama potrebna, Spaha jest.

Bujrum Spaha u Celik pa samaraj i direktora i trenere i jesu za samara :-)

Eh da, jedino mi smeta sto je mogao biti mnogo bolji igrac(kao i Dzeko), a sprijecio ga je nas mentalitet. Covjek je mogao igrati i za jos vece klubove(mada je i sad lista impresivna).
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 13 apr 2015, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 apr 2015, 00:28

Mozel raja u ovom **** od svijeta da shvati:

POTPUNO JE OPRAVDANO BRANITI NEKOG SVOGA I U TOM NE TERBA IMATI ZADRSKE KAO NI BIRANJA SREDSTAVA...

MEĐUTIM SPAHIĆEVOG BRATA KOJEG JE ON NAVODNO BRANI NIKO NIJE NAPAO NEGO NAPROTIV ON JE NAPADAO A EMIR MU SE SAMO PRIDRUZIO SA SVOJIM KABADAHIJSKO-SILEDZIJSKIM PONASNJEM

Sva ova POETICKA preser.avanja od Kolosinca i bilo koga drugog ne piju vode iz gore navedenog razloga tako da bi bilo bolje da se prestanemo ofirat sa takvim porukama i mi i nasi sportisti :crazy: Zamislite koliko si moro sj.ebat nesto da ti tvoj saigrac posveti pobjedu tvom "protivniku"

Ako cemo gledat tu neku moralnu stranu ovo je ravno tome da kazes " Potpuno je ok pridruziti se bratu u ubistvu nekoga, ipak mi je brat"
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 13 apr 2015, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 apr 2015, 00:29

Virtu4l je napisao/la:Uputiću ja tebe na Hasana Salihamidžića, Miralema Pjanića, Džemu Berberovića, neke policajte iz Zenice, itd... pa ćeš se začuditi na odgovor.
Ja to Virtual ne mogu provjeriti jer ne poznam te igrace i policajce. Ja govorim ono sto znam i o covjeku koga znam. Dalje niti mogu niti znam. Rekao sam ti prije 2 dana da pisem samo o onome o cemu znam. Ne bavim se stvarima koji se dogadjaju iza zavjese. Nisam ti ja za to sto bi Dino Merlin rekao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Zglavkar i 26 gostiju.