Minjore je napisao/la:Šegrta za selektora !!

@tuzlak
Podržite tog čovjeka sa avatara i imat ćete i vi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Minjore je napisao/la:Šegrta za selektora !!
SiouxLukavac je napisao/la:Slika, video?Aragon je napisao/la:Gledaj stadiona u Obarskoj, gledaj kukuruzista, gledaj traktora iza gola.
Pa je li moguce ovo*![]()
Nije ni cudo sto niko normalan ne zeli igrati ovdje.
Pod hitno poostriti kriterije za igranje u ligi, pa makar tri ekipe ostale.
Ovo trenutno je odraon.
I sam Segrt se nasmijao na to sto je izjavio. Covjeku naklon do poda, svaka mu cast. Medju najjacim strucnjacima u ligi je trenutno..Burundi je napisao/la:"trijumf od 3:1 je razgalio navijače po hladnom vremenu", kaže ovaj iz Gradačca
papak jedan nisu igrali na 46°C pa d ih razgali
Ma previše je skandalozno.MCMXLVI je napisao/la:Sta bi vedatore? Stavi ponovo da se ismijem posteno do kraja.
Samo bod protiv olimpicapinoglavi je napisao/la:Šta je s Radnika,kolko će im se bodova oduzet zbog onog igrača što je igro ?
Pa et taman se nakon ispadanja mogu udruziti i od dva nakaradna napraviti jedan kako trebamoustapha je napisao/la:Puno je da ispadnu dva tima iz jednog grada.
tuzlak1987 je napisao/la:Pa et taman se nakon ispadanja mogu udruziti i od dva nakaradna napraviti jedan kako trebamoustapha je napisao/la:Puno je da ispadnu dva tima iz jednog grada.![]()
Uglavnom na proljece Radniku, Mladosti, Vitezu, Drini, Slaviji i Travniku ovdje nema bobaSto ce biti dovoljno da se ostane..
Ali onda nema više tog fantastičnog gradskog derbijatuzlak1987 je napisao/la:Treba da ispadnu Radnik i Mladost. Mi jesmo krs na nivou njih ali bar imamo ove neke osnovne uvjete ispunjene..
Tako da nadam se da cemo ih na proljece izbaciti, dolaze nam i jedni i drugi..
Kako nema? Kad ispadnu i jedni i drugi bit ce derbi u Prvoj ligi RSFaraonTM je napisao/la:Ali onda nema više tog fantastičnog gradskog derbijatuzlak1987 je napisao/la:Treba da ispadnu Radnik i Mladost. Mi jesmo krs na nivou njih ali bar imamo ove neke osnovne uvjete ispunjene..
Tako da nadam se da cemo ih na proljece izbaciti, dolaze nam i jedni i drugi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.