KayserSose je napisao/la:Ostatak škvadre ovo ljeto dokazuje da im nije kriv Bayern što su u transfer politici preplašeni ko zečevi.
Upravo to. Tko brani Gladbachu da uloži u jednu zvjerku od igrača? Nitko. Ali oni znaju da je ovaj ulazak u LP bio iznimka, a ne pravilo te da ne mogu računati na ponovni ulazak sljedeće sezone što automatski znači PK manje love, tj. zagarantirane ulaskom u grupnu fazu LP. Jednostavno postoji taj strah i izbjegavanje rizika da se floppa i tako je kod većine Bundesligaša.
Evo uzmimo Leverkusen, momci su u centralnom veznom redu izgubili Castra - prema ocjenama Kickera najbolje ocjenjenog NJEMAČKOG veznog igrača - ispred su samo bili de Bruyne i Robben. Kako su Apotekari nadomjestili njegov odlazak? Još nikako. Vratili su Kramera natrag, al on igra više defanzivnije nego Castro. Otišao im je Rolfes u penziju, otišao im je Reinhartz. Isto ništa nisu napravili. U napadu su samo na Kiesslingu ostali, Mehmedi mi je više neka povučena špica. Po meni su jako pogriješili što su se olako odrekli Milika koji je pročepio prošlu sezonu i za sezonu dvije ja njega očekujem u EPL za nekih 20-ak milijuna €.
KayserSose je napisao/la:Gomez i Poldi odlaze u Tursku umjesto u BL. To je bruka nad brukama za BL.
Pa ne znam koliko su pratio tu dvojicu - al oni su malte ne has been igrači. GomeTZ je propao ko Grčka i Hrvatska zajedno. Ne znam kome bi on od vodećih timova u BL mogao pomoći. A Poldi nakon sjedenja u Londonu ni u Interu se nije proslavio, imao je tek 1 ili 2 asista, rijetko je kad bio starter. Otišao je u Tursku samo pod pritiskom Löwa da mora igrati, inače ništa od EUROa. A ne znam koliko bi on htio otići u neki klub u BL, a da nije Köln.
Sve u svemu ovo je užasno loš prijelazni rok zasada od BLigaša. Izgubilo se mnogo dobrih igrača, a doveo se neki škart i ljudi pred penzijama poput Kuranya.
KayserSose je napisao/la:Tržište je to koje diktira cijenu. BL bez velikih zvijezda i zanimljivije borbe za titulu teşko može blizu Prema.
Potpisujem ovo gdje si se referirao na bolji TV ugovor.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.