A hocemol mi iz uprave odma zaduzit po Panameru il kako to vec ideRollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2022, 10:09Trebamo ko Robijaši preuzet klub i stavit svoje ljude
Evo pozicije odma
Uprava: zlajci, Beduin, ultrastyletz, klasik, Pashoni
Direktor: simonknows
Sportski direktor: ASD
PR: Mramor
Glavni i odgovorni skaut : Sky
Trener: DamirT, pomocni: antisisoja
Nadzorni odbor: Harry
Ja mislim da bi finale kupa ne bi bilo dovedeno u pitanje![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Uprego bi nas Harry, ni tabla paroksetina dnevno nas ne bi usporila.Skojevska je napisao/la: ↑11 avg 2022, 10:325 dan Beduin bi udavio HarryaRollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2022, 10:09Trebamo ko Robijaši preuzet klub i stavit svoje ljude
Evo pozicije odma
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na stadionu Tušanj u Tuzli FK Sloboda danas je održala press konferenciju za medije na kojoj je javnosti predstavljen novi direktor kluba diplomirani ekonomista Eldar Jusufović. Kako je u samom uvodu press-konferencije Jusufović istakao, osim navijačke podrške, u klubu je ranije bio u službi marketinga. Pred novim direktorom kluba kako je i sam izjavio predstoji period sa dosta posla kako bi FK Sloboda u što kraćem periodu bila stabilan premijerligaš. “Cilj treba da bude jedan zajednički svih nas u klubu koji smo tu. Zatim, naših vjernih navijača, publike, prijatelja kluba ali i vas medija koji ste veoma važna karika. Predstoji nam jako puno posla. Jedan od prvih koraka je da analiziramo naše omladinske škole fudbala i vidimo šta je to što se može popraviti na bolje. Moramo da pronađemo način da još više omasovimo naše škole fudbala. Zatim slijede razgovori sa našim najvatrenijim navijačima. Pozivam sve simpatizere da postanu članovi kluba to je jedan od najboljih načina kako svaki pojedinac može dati svoj doprinos za pomoć Slobodi” – istako je Jusufović. Također, novi direktor Slobode je dao obećanje kako će već od naredne godine se ponovo organozovati Međunarodni memorijalni turnir Mustafa Hukic – Huka. “Obaveza svih nas jeste da čuvamo uspomenu na našeg Mustafu Hukića – Huku. Jedan od najboljin načina za to jeste da svake godine organizujemo memorijalni turnir njemu u čast. Dobio sam čvrsto obećanje ljudi koji čine Upravni odbor da će turnir biti organizovan već naredne godine” – kazao je Eldar Jusufović. Jusufović je kazao i to kako trenutno prvi tim Slobode čine mladi fudbaleri kojima je potrebna podrška sa tribina, ali i cjelokupna podrška javnosti. “Ovim momcima je sada najvažnija podrška ukoliko uspijemo u narednom periodu to da postignemo za očekivati je dobre rezultate na terenu. Moramo biti svi zajedno u ovoj “crveno-crnoj” priči. Vrata FK Sloboda su širom otvorena svim dobronamjerim ljudima koji žele i mogu da ponude neki svoj doprinost. Također, za sve informacije na raspolaganju smo svima. Sve što se radi je transparentno i tako će da ostane i u budućem periodu” – podcrtao je Jusufović i dodao: “Sasvim sigurno da je u Slobodi urađeno jako puno dobrog posla i dogodilo se niz pozitivnih stvari. Taj tempo moramo da nastavimo. Naravno uvijek ima nedostataka, propusta i stvari koje su mogle bolje da se urade. Bilo je propusta. Sve ću da učinim kako bi se popravile određene stvari. Od svih u klubu ću da tražim maksimalnu predanost u radu, ali prije svega Sloboda se mora poštovati. Puno ću biti posvećen na polju marketinga jer vjerujem da tu ima puno prostora za napredak Slobodi trebamo vratiti sjaj kakv je imala ranijih godina. | Preuzeto sa: https://****/sport/nogomet/na-t ... ukic-huka/
Ne gine nam Liga prvakaRollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2022, 10:09Trebamo ko Robijaši preuzet klub i stavit svoje ljude
Evo pozicije odma

Gore ne bi sigurno klub vodili nego ova uprava bgm
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Pa ovi skoro 3 decenije imaju isprintan govor i kako ko novi dodje samo isto to ponovi, grob ih j3bo vise. Samo niko da dodje i kaze da ce dati ili privuci drugim investicijama toliko i toliko para.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna. 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Možda i uspuje Jusufović da povuče nešto dobru u klub uz Amera i Sabrinu može uraditi dosta dobrog. Neka mu je sa srećom i neka nas obrađuje. A uprava mora da im obezbijedi sve za to jer ionako su već izgubili povjerenje, nakon svega prošle sezone.
Ista prica uvijek,na ovoj presici 10 minuta prica momak a rekao je samo kako cemo forsirat OP,hebem ja taj OP ako ce mi biti onakvi igraci kao Kapetanovic i ako ce najbolji iz tog OP-a odlaziti cim nesto pokaze u neki malo jaci klub(najsvejzije Mustafa Numanovic)tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:52Možda i uspuje Jusufović da povuče nešto dobru u klub uz Amera i Sabrinu može uraditi dosta dobrog. Neka mu je sa srećom i neka nas obrađuje. A uprava mora da im obezbijedi sve za to jer ionako su već izgubili povjerenje, nakon svega prošle sezone.
ok forsirat mlade,al ne moze sve bit mlado,mora se malo odrijesit kesa za Kuzmanovica,Vranjesa,Bodula,Stilica,Juricica a ne samo govorit "odbijaju nas"pa logicno da ce te odbit kad nece da igraju za sicu..za sicu mozes nafatat federalce Mujarica,Delica,Sejmenovica pa ako nesto ubodes dobro i jest
kompenzacijasimonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()

Jusufovic 1/1 slobodas. Vidicemo koje su njegove poslovne sposobnosti, isto tako ne znam koja je.njegova konkretno uloga i koji su zadaci, pa ako moze neko objasnit mi to.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Naravno za uspjeh treba i starijih igrača koji bi pravili prevagu i dobili potrebno iskustvo dok bi mladi donosili poletnost i želju, trku i borbu. Za dobar i kvalitetan spoj mladosti i iskustva treba se taj dio bolje organizovati kao što je npr. Dinamo radi, treba se uložiti u OP dovesti bolji i iskusniji treneri iz regiona, napraviti trening kamp i samo tako se mogu dobiti kvalitetniji igraci iz OP.admirrx je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:03Ista prica uvijek,na ovoj presici 10 minuta prica momak a rekao je samo kako cemo forsirat OP,hebem ja taj OP ako ce mi biti onakvi igraci kao Kapetanovic i ako ce najbolji iz tog OP-a odlaziti cim nesto pokaze u neki malo jaci klub(najsvejzije Mustafa Numanovic)tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:52Možda i uspuje Jusufović da povuče nešto dobru u klub uz Amera i Sabrinu može uraditi dosta dobrog. Neka mu je sa srećom i neka nas obrađuje. A uprava mora da im obezbijedi sve za to jer ionako su već izgubili povjerenje, nakon svega prošle sezone.
ok forsirat mlade,al ne moze sve bit mlado,mora se malo odrijesit kesa za Kuzmanovica,Vranjesa,Bodula,Stilica,Juricica a ne samo govorit "odbijaju nas"pa logicno da ce te odbit kad nece da igraju za sicu..za sicu mozes nafatat federalce Mujarica,Delica,Sejmenovica pa ako nesto ubodes dobro i jest
Pa de nam reci koji je rezultat da pokusamo i mi uzeti koju markusimonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()
& $ ?
Ako Borac ne pobijedi, obecaj da neces vise i sta komentarisati? Svi nesto znaju pa bolje onda ne igrat utakmicu ako je tako...simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ja se neću čuti do januara (i to da opet prije vremena govorim ko će doći) ne bude li kako sam rekao. Obećavam. Naši ako su budale suprotstaviti će se.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:54Ako Borac ne pobijedi, obecaj da neces vise i sta komentarisati? Svi nesto znaju pa bolje onda ne igrat utakmicu ako je tako...simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()
Nikad nisam fulao, nadam se da sad hoću ali tako je kako je.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Bilbija iz Prijedora je sudija i moguce da zbog tog mislis da ce Borac dobiti, drugog misljenja nemam jer dogovora izmedju klubova sig nema, nije to liga od prije 13 god kad se igralo 3 za 3...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kako bih volio da nisi u pravu, ali mislim da jesi 100%. Ima još jedna koja će isto tako završiti, dug se mora vratiti, u pp pišem ako slučajno ne znaš koja. A sigurno znaš...simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma piši drug, nemoj bezveze nesto ne pisati. Svi tu volimo Slobodu, samo neko voli da pljuje na sve poput Harrya, a tu smo i mi ostalisimonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:32Ja se neću čuti do januara (i to da opet prije vremena govorim ko će doći) ne bude li kako sam rekao. Obećavam. Naši ako su budale suprotstaviti će se.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:54Ako Borac ne pobijedi, obecaj da neces vise i sta komentarisati? Svi nesto znaju pa bolje onda ne igrat utakmicu ako je tako...simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()

Generalni nam je Slobodas, realno priča copy/paste svakog ko dodje. Vidjeti cemo sta ce biti ispunjeno. Priča o omladinskom pada u vodu, tamo vlada nerad iako znamo izbaciti talenta a sve i da smo La masia dzaba kad ih ne znamo ili necemo uvesti u prvi tim. Treba druge stvari iz korijena mijenjati pa onda i OP dodje na svoje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma daj piši šta i da Borac ne dobije kada je svima jasno zašto si to napisao, jedini si tacan insajder na temi.simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:32Ja se neću čuti do januara (i to da opet prije vremena govorim ko će doći) ne bude li kako sam rekao. Obećavam. Naši ako su budale suprotstaviti će se.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:54Ako Borac ne pobijedi, obecaj da neces vise i sta komentarisati? Svi nesto znaju pa bolje onda ne igrat utakmicu ako je tako...simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:50Borac nas uzima prekosutra. Citirajte me u subotu u 19 i recite kako je regularna liga kad se rezultat već zna.![]()
-
- Kontakt:
To da li će Borac dobiti na taj nacin, ne znamo to najviše zavisi od naših kako će se postaviti. A liga je ista ako ne i gora po tome nego što je bila prije 13 godina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.