HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
@mancini
Vidim slabo citas ili 'ko cita, cita? Za Olimpic nikada pozitivno misljenje, ja ti vise volim socio klubove, gdje clan je glas, a Olimpic clanova nema nesto. Zapravo porazavajuce je koliko je smijesan broj simpatizera Olimpica. Nadam se da oni žive u strahu hoce li im klub promijeniti grad, al' Zrinjskog ce klepiti 100%! Meni bi bilo drago radi igraca Olimpica da grizu, ako ne plate! Moraju i oni zivjeti! Ti mancini dok naucis izgubit ces Olimpica!
Vidim slabo citas ili 'ko cita, cita? Za Olimpic nikada pozitivno misljenje, ja ti vise volim socio klubove, gdje clan je glas, a Olimpic clanova nema nesto. Zapravo porazavajuce je koliko je smijesan broj simpatizera Olimpica. Nadam se da oni žive u strahu hoce li im klub promijeniti grad, al' Zrinjskog ce klepiti 100%! Meni bi bilo drago radi igraca Olimpica da grizu, ako ne plate! Moraju i oni zivjeti! Ti mancini dok naucis izgubit ces Olimpica!
Zadnja izmjena: England, dana/u 22 apr 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Zavidan nivo komunikacije, bravo.Utic je napisao/la:Navijačima zrinjskog se izvinjavam zbog upada na temu, a tebi se ponjamke u stau, gnjido jedna.amypitar je napisao/la:Samo vi uzmite Olimpica I vi ste prvaci.Zeljo ce kiksati u Mostaru I na Grbavici.Moze su tu lahko umjesati I Siroki.
Ljudi manite se price o spletkarenju, ko bude najbolji i najsretniji uzet ce trofej.

Evo exkluziva iz prve ruke: Olimpic završen ,torba predata, sve ok.Sad se možemo okrenuti Mladosti

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Englez vidim da nebuloze pišeš ali makar napiši pravilno složenu rećenicu.Jedino sam razumio da bi volio da Olimpic pobjedi.Nije moguće!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Makete rećenicu! Vidi se da slabije u stilove! Citaj. Ispadne da je tesko navijati za Olimpic , a biti prosijecan citatelj? Ti si pravi navijac, znam da je vrlo malo vjerovatno da ce Olimpic pobijediti, al' izgubiti nece!Mancini je napisao/la:Englez vidim da nebuloze pišeš ali makar napiši pravilno složenu rećenicu.Jedino sam razumio da bi volio da Olimpic pobjedi.Nije moguće!
Ja mislim da ti nisi u redu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Klinichki! Lud, a Olimpic klub!Mancini je napisao/la:Ja mislim da ti nisi u redu.
England je napisao/la:Klinichki! Lud, a Olimpic klub!Mancini je napisao/la:Ja mislim da ti nisi u redu.
Sto bi rekao moj pokojni dedo "Blago budalama,njihovo je kraljevstvo nebesko"

Jooooj dedo pokojni, ajme, jadan! Sto ne tetka, sestricna , živa?zrinja05 je napisao/la:England je napisao/la:Klinichki! Lud, a Olimpic klub!Mancini je napisao/la:Ja mislim da ti nisi u redu.
Sto bi rekao moj pokojni dedo "Blago budalama,njihovo je kraljevstvo nebesko"![]()
![]()
![]()
Joj, pustite se tih prica vise
. Prvo ne vjerujem da ce Velez tako nesto napravit', vidim da su im i navijaci protiv toga pa vjerujem da ce bit posteno. Al' opet nas to ne briga, Olimpic je najvazniji!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma opet ponavljam titula se osvaja na Otoci i točka.Ako dobijemoLillard je napisao/la:Joj, pustite se tih prica vise. Prvo ne vjerujem da ce Velez tako nesto napravit', vidim da su im i navijaci protiv toga pa vjerujem da ce bit posteno. Al' opet nas to ne briga, Olimpic je najvazniji!

-
- Kontakt:
zrinja05 je napisao/la:Ma opet ponavljam titula se osvaja na Otoci i točka.Ako dobijemoLillard je napisao/la:Joj, pustite se tih prica vise. Prvo ne vjerujem da ce Velez tako nesto napravit', vidim da su im i navijaci protiv toga pa vjerujem da ce bit posteno. Al' opet nas to ne briga, Olimpic je najvazniji!
![]()
![]()
![]()
Kada sam ja to ovde pisao

Kad vidim kakvih ima i zao mi je sto me nije pobacila.amypitar je napisao/la:
Ma samo mamici,kad nije pobacila kenjca ko tebe.
A zbog takvih kao ti mi je samo drago sto ćete nam gledati u ledja i ove sezone, pa kako god da bude...
I ajde da ne idemo na njihovu temu, barem do zadnejg kola. A tada ko prezivi, pricat' ce
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
sta nas briga mi njih ocemo da dobijemo zbog titule,a oni su i tako i tako ispod nas i to debelo,mogu samo pomoc drugim klubovima koji ce njih nekad naguzitLillard je napisao/la:I ajde da ne idemo na njihovu temu, barem do zadnejg kola. A tada ko prezivi, pricat' ce..

Ja na toj temi nisam nikada ni bio osim kad su nase medjusobne tekme,inace i tamo ima normala likova ali ima i nekilh de.bila da te bok sacuva.Steta za Denija ali evo prilike Basari u subotu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ekipa odlicno poslozena i na svakoj poziciji ima dva dobra igraca.vjerujem da se nece toliko osjetit izostanak denija ako basara odigra kako zna,ali da manje solira.
Izgleda da je poceo da konta da od soliranja nema nista.Imamo dosta rezerve i raznih opcija.Siguran sam da cemo zabiti gol-dva ali odbrana mora svoje odraditi na visokom nivou.Koliko sam uspio doznati Antisa ne igra sigurno protiv nas a vrlo vjerovatno i Zeba.werly je napisao/la:ekipa odlicno poslozena i na svakoj poziciji ima dva dobra igraca.vjerujem da se nece toliko osjetit izostanak denija ako basara odigra kako zna,ali da manje solira.
Na neki način taj teren možda i više odgovara nama, sa onako sporim štoperima to je prednost, vjerovatno će dominirati zračna igra, gdje su naši štoperi i jedino kvalitetni. P.S. Stevo je dokazao da zna svakim dijelom tijela zabiti gol.
Nadam se da će Anto prestat glumit Lucia, Davida Luiz, šta li već glumi. Isto tako da će se Mumin probuditi i nastavit s utakmicama kakve je igro u prvom dijelu sezone. Nevjerovatno je koliko je on pogrešnih dodavanja imo zadnjih par utakmicama.
P.S .Kanite se teorija zavjere, Osima, Želje, i ostalih. To je nebitno za nas, bitno je pobjediti na Otoci na bilo koji način, a jasno da to neće biti lako, ali ako želimo titulu to moramo pobjediti.
[youtube][/youtube]

Nadam se da će Anto prestat glumit Lucia, Davida Luiz, šta li već glumi. Isto tako da će se Mumin probuditi i nastavit s utakmicama kakve je igro u prvom dijelu sezone. Nevjerovatno je koliko je on pogrešnih dodavanja imo zadnjih par utakmicama.
P.S .Kanite se teorija zavjere, Osima, Želje, i ostalih. To je nebitno za nas, bitno je pobjediti na Otoci na bilo koji način, a jasno da to neće biti lako, ali ako želimo titulu to moramo pobjediti.
[youtube][/youtube]
ma jasta nama nisu potrebne zavjere,odlucujemo sami o sebi.ide li iko na otoku sa foruma? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.