FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam nikad Učitavao slike. Evo ko umije to ubaci nam sve četri stranice koje su objavljene pa da računamo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ostalo jos 100 hiljada i to je to.Hitman22 je napisao/la:Nisam nikad Učitavao slike. Evo ko umije to ubaci nam sve četri stranice koje su objavljene pa da računamo
To je izvještaj za nepunih 9 mjeseci. Nije za 12. Kako sam ranije napisao bujrum da neko dodje i donese 350/400 za početak. Od grada i ostalih nema do početka 2019 ništatuzlak1987 je napisao/la:Ma ostalo jos 100 hiljada i to je to.Hitman22 je napisao/la:Nisam nikad Učitavao slike. Evo ko umije to ubaci nam sve četri stranice koje su objavljene pa da računamo
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 13 okt 2018, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ja do kraja godine ne mozemo biti u plusu nikako. To sto je ostalo za reprograma je. Treba 300 hiljada da se sve servisira redovno da budemo na nuli.Hitman22 je napisao/la:To je izvještaj za nepunih 9 mjeseci. Nije za 12tuzlak1987 je napisao/la:Ma ostalo jos 100 hiljada i to je to.Hitman22 je napisao/la:Nisam nikad Učitavao slike. Evo ko umije to ubaci nam sve četri stranice koje su objavljene pa da računamo
Pozitivno je povrat poreza i isplata sudskih presuda.
Pozajmice vraćene nema ulaza istih u bilancu i još par stavki su prevelike.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prodamo Todorovica i ne postignemo nista. I kada prodas ne mozes uloziti u druge mlade igrace vec otislo na sve osim na perspektivu. Znaci narednu godinu ne prodamo Beganovica mozemo biti na nuli samo sa ekipom koja bi bila jeftina i grcevito se borila za opstanak.Hitman22 je napisao/la:Pozitivno je povrat poreza i isplata sudskih presuda.
Nije sad da kritikujem ali da budemo bolji ne smije se fulati na polovnjake, mora se imati neka bolja strategija u sklapanju ekipe jer jedan Todorovic su plate ovim prosjecnim fudbalerima za jednu godinu.
-
- Kontakt:
Nisam ja vidio sve 4 slike ja sam racunao na osnovu ove sto sam postavio tek sad vidim ostalo.Hitman22 je napisao/la:Nisam nikad Učitavao slike. Evo ko umije to ubaci nam sve četri stranice koje su objavljene pa da računamo
Mogu postaviti ali nema potrebe izracunali su ok. Ima jos 100.000 i kapak.
Do mene nisam vidio citav izvjestaj.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Šteta , nikad dva dobra sastavitituzlak1987 je napisao/la:Prodamo Todorovica i ne postignemo nista. I kada prodas ne mozes uloziti u druge mlade igrace vec otislo na sve osim na perspektivu. Znaci narednu godinu ne prodamo Beganovica mozemo biti na nuli samo sa ekipom koja bi bila jeftina i grcevito se borila za opstanak.Hitman22 je napisao/la:Pozitivno je povrat poreza i isplata sudskih presuda.
Nije sad da kritikujem ali da budemo bolji ne smije se fulati na polovnjake, mora se imati neka bolja strategija u sklapanju ekipe jer jedan Todorovic su plate ovim prosjecnim fudbalerima za jednu godinu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dakle računica jasna , do kraja godine cca 400.000 km da budemo na nuli, da se ne prave novi dugovi , porezi tekući plaćaju i reprogram te plate redovne.sviunapad1010 je napisao/la:Nisam ja vidio sve 4 slike ja sam racunao na osnovu ove sto sam postavio tek sad vidim ostalo.Hitman22 je napisao/la:Nisam nikad Učitavao slike. Evo ko umije to ubaci nam sve četri stranice koje su objavljene pa da računamo
Mogu postaviti ali nema potrebe izracunali su ok. Ima jos 100.000 i kapak.
Do mene nisam vidio citav izvjestaj.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Finansijski izvještaj:

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sve u svemu daleko od lošeg, najvažnije nema novih dugova. Uraditi hitno novi statut i otvoriti klub za ulagače , jer od trenutne politike i raspoloženja nije zdravo i dugoročno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nisam ni ja cijeli vidio, samo ono 600.000, pa mi zato nije bilo jasno nikako. Sada je sve na mjestu. Evo ako SDP bude glavna u Kantonu u vlasti mozemo ocekivati vise od ovih ultra mega mizernih 10.000, pa ne mozes samo Saida platit za mjesec s tim.sviunapad1010 je napisao/la:Finansijski izvještaj:
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 13 okt 2018, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Imamo oko 100k znači, za jednu platu, nać još od sponzora nekih 50k, donatorsko veče ili nešto slično. Ovo je dobro, samo sponzori baš malo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Husejinovic 30k 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne razumijem sta je to, jel to placeno Sarajevu za njega 30 hiljada ili sta? Nema sta drugo biti, sto bi se njemu dalo 30 hiljada i ne uvrstilo u obicne plate ovamo, to bas ne razumijem.dvokorak je napisao/la:Husejinovic 30k
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
- Kontakt:
Zaključak je da je Senad radio dobro. Izostala je podrška sponzora jer je mizerno da se ne izrazavam drugačije 170.000 KM.
Znači neda niko pare i kraj priče.
Sto se mene tiče Senco uradio dobar posao, nije on toliko jak finansijski da sam drži klub ali je radio maksimalno što je mogao.
Neka je vala zacepio usta mnogima kako daju za klub. Koliko je reklama na dresu i na stadionu a samo 170.000 pa stvarno nigdje veze.
Nemamo se sta pitati zašto nemamo rezultate. Sa ovim sto se ima super je to sve.
Znači neda niko pare i kraj priče.
Sto se mene tiče Senco uradio dobar posao, nije on toliko jak finansijski da sam drži klub ali je radio maksimalno što je mogao.
Neka je vala zacepio usta mnogima kako daju za klub. Koliko je reklama na dresu i na stadionu a samo 170.000 pa stvarno nigdje veze.
Nemamo se sta pitati zašto nemamo rezultate. Sa ovim sto se ima super je to sve.
Od obestecenja za klub X pa do kao nekog bonusa za istoimenog igraca ili sta vec, ovo je jedno 30000km bacenih.bhpremierliga12 je napisao/la:Ne razumijem sta je to, jel to placeno Sarajevu za njega 30 hiljada ili sta? Nema sta drugo biti, sto bi se njemu dalo 30 hiljada i ne uvrstilo u obicne plate ovamo, to bas ne razumijem.dvokorak je napisao/la:Husejinovic 30k
? ? <3
Prihod od utakmica je nizak, skromnaposjeta relativno tj u skladu s rezultatima. Povećanjem cijene tj vraćanjem na 10 km opala bi još posjeta pa samim tim prihod bi ostao na sličnoj razini. Sezonske slab prihod jer nakon izborenog opstanka dva kola prije kraja prethodne sezone izostala je euforija kao u periodu plasmana Uefa ligu.
Sponzori jako tanak prihod, vise onako drugarski nego marketinški. Hvala Gradu sto je ispoštovao reprogram i vraćanje dugova. Bez toga mrka kapa zaista. Puno puno treba raditi i sto napisa Tuzlak samo proizvodnja i prodaja
igrača odmah. Po meni Hodžić i Maksimović već od naredne utakmice u prvi tim. Ne borimo se za kup, ne borimo za titulu. Praviti dva tri Todora hitno
Sponzori jako tanak prihod, vise onako drugarski nego marketinški. Hvala Gradu sto je ispoštovao reprogram i vraćanje dugova. Bez toga mrka kapa zaista. Puno puno treba raditi i sto napisa Tuzlak samo proizvodnja i prodaja
igrača odmah. Po meni Hodžić i Maksimović već od naredne utakmice u prvi tim. Ne borimo se za kup, ne borimo za titulu. Praviti dva tri Todora hitno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa recimo ako ovi kantonalci stvarno jesu nasi zastitnici oni vrlo lako zbog pozicije u pregovorima ako zele mogu nama para i para srediti u naredne 4 godine. Samo nesto mislim vise da im se fucka za klubom grada Tuzla, kao sto se Jasminu fucka za kantonom.
-
- Kontakt:
Da malo nabrojim prvo ovi iz UO firme: Deling, Menprom, Bony, Tomcat. Idemo dalje: Bingo, Umel dalekovod montaža, Tehnograd, Tehnograd company, Arkada, Cestotehnik... Pa gradske firme: Centralno grijanje, Vodovod, Panonica...
I mi od sponzora imamo 170.000 KM. O čemu pričamo ba nema se sta pričati.
Edit: Za pocetak kupujem sve u Konzumu i Merkatoru i sve što nije domaći proizvod.
I mi od sponzora imamo 170.000 KM. O čemu pričamo ba nema se sta pričati.
Edit: Za pocetak kupujem sve u Konzumu i Merkatoru i sve što nije domaći proizvod.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 13 okt 2018, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.