Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la calcio » 12 apr 2015, 20:59

To je poseban instikt kada je u pitanju familija, covjek ne razmislja vec reaguje. Ja vjerujem da je Emir stvarno stitio brata, nema drugog razloga zbog cega bi onako reagovao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 apr 2015, 21:01

calcio je napisao/la:To je poseban instikt kada je u pitanju familija, covjek ne razmislja vec reaguje. Ja vjerujem da je Emir stvarno stitio brata, nema drugog razloga zbog cega bi onako reagovao.
Samo sto sumnjam da je zastitar prvi udario brata, nego obrnuto, i onda je Spahic dotrcao. ;) Kako god, glupo je situacija ispala, ali jasno je da ovo ne smije uraditi, i da najvise zbog pritiska javnosti i imidza kluba je dobio i ovu kaznu. Steta pravo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 12 apr 2015, 21:03

Ma sta je uradio , uradio je, kriv je i tesko je kaznjen .
Medjutim, ovo sasvim sigurno nije ni blizu razloga da mu se okrenu ledja i da se razapne na kriz. Treba ga podrzati , nakon svega sto je uradio za reprezentzaciju , u teskoj je situaciji, a i potreban nam je.
Spaha , izdrzi :thumbup:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 apr 2015, 21:12

Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la:To je poseban instikt kada je u pitanju familija, covjek ne razmislja vec reaguje. Ja vjerujem da je Emir stvarno stitio brata, nema drugog razloga zbog cega bi onako reagovao.
Samo sto sumnjam da je zastitar prvi udario brata, nego obrnuto, i onda je Spahic dotrcao. ;) Kako god, glupo je situacija ispala, ali jasno je da ovo ne smije uraditi, i da najvise zbog pritiska javnosti i imidza kluba je dobio i ovu kaznu. Steta pravo.
Ne znam kako je sve pocelo, mozda je tako kao sto kazes. Spaha je vjerovatno vidio grupu zastitara kako mu maltretiraju brata i reagovao tako kako je reagovao. Najveca je steta to sto ce biti bez kluba najmanje do ljeta, a sve ovo ostalo stvarno nije neki big deal. Par udaraca, desava se cak i na terenu da neko nekoga spuca glavom i prodje nekaznjen... nije ubio nikoga. ;)
Nadam se samo da nema nikakvu klauzulu u ugovoru te da ce mu supci iz Bayera morati isplacivati platu do kraja ugovora (2016) jer su obavezni posto su ga oni raskinuli. :cool:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 12 apr 2015, 21:16

calcio je napisao/la:
Ne znam kako je sve pocelo, mozda je tako kao sto kazes. Spaha je vjerovatno vidio grupu zastitara kako mu maltretiraju brata i reagovao tako kako je reagovao. Najveca je steta to sto ce biti bez kluba najmanje do ljeta, a sve ovo ostalo stvarno nije neki big deal. Par udaraca, desava se cak i na terenu da neko nekoga spuca glavom i prodje nekaznjen... nije ubio nikoga. ;)
Nadam se samo da nema nikakvu klauzulu u ugovoru te da ce mu supci iz Bayera morati isplacivati platu do kraja ugovora (2016) jer su obavezni posto su ga oni raskinuli. :cool:
Koliko sam ja shvatio,sporaumni je raskid ugovora,što koliko sam upratio, zapravo znači da mu Bayer neće isplatiti zadnju godinu ugovora, ali zato on možeotići bez odštetne klauzule.

Ako je istina ono za Bešiktaš ili neki sličan klub, onda Spaha u principu nije na gubitku

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 12 apr 2015, 21:48

odgovaro bi njemu BJK Besiktas :D

zajedno sa TÖRE Gökhanom pa zajedno da prijete jedan pistoljem a drugi rijecima i pesnicama odnosno glavnom :D

malo sale
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 apr 2015, 21:51

Ne brinem se za Spahu. Covjek je igrao za jake timove i sigurno ce ga uzeti neki dobar tim. Ima on u sebi jos sigurno 2-3 godine fudbala. Ha ulazio se klupe ili ne, njemu nije kraj. :bih:

Volio bih ga vidjeti u QPR sa Joey Bartonom. :D Zamislite kakve bi batine davali zajedno u najjacoj ligi na svijetu? :tokralju: :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 12 apr 2015, 22:57

Kolašinac na Facebooku:
JEDAN JE SPAHA!
Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo stati na stranu pravde i istine. Porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu, pa tek onda sve ostalo u životu. Naš Emir je upravo to i učinio, pokazao je da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču.
Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i "ginuo" za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: PRUŽIMO PODRŠKU NAŠEM SPAHI!!!
Vaš Seo
#Salihović

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 apr 2015, 22:57

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 apr 2015, 23:01

Nemoj ga Seo podržavati, zamrziće te Virtu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 12 apr 2015, 23:03

Pazi se Virtu da ne osjetis zemljotres u primorju
DD

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 apr 2015, 23:04

Seo treb'o si ranije ovo napisat, ne bi ovi iz Leverkusena ovako reagovali. :mrgreen:

Učinio je glupost i neka je kažnjen, jest da mi je jedan od dražih naših igrača i da mi je stvarno žao što je ovako završilo ali svako treba snositi posljedice za svoje greške.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 apr 2015, 23:08

Spahic je puno dao za bh nogomet,i jos puno moze dati i dat ce aBd! lijepo je vidjeti da ga reprezentativne kolege nisu zaboravile,a ni on njih nije zaboravio i vratio se ponovo u reprezentaciju kada nam je bilo najteze.. u muci se poznaju junaci! Emir je po ko zna koji put pokazao da je veliki borac,patriota,i prije svega covjek! Ovu sezonu je odigrao u velikom stilu,u vrhunskoj je formi i u najboljim je godinama,i siguran sam da ce bez problema pronaci klub gdje ce nastaviti svoju karijeru i na taj nacin jos uvijek biti na usluzi reprezentaciji,i pomoci nam da odemo na EP. on je nas mozda i trenutno najbolji igrac,u najboljoj je formi,i sigurno da nam je itekako potreban! bez obzira na razlog suspenzije,a ona je ishitrena definitivno, briga nas,Spahic je nas i mi mu pruzamo podrsku! a idioti i njihove reakcije nisu vrijedni paznje i na njih se ne treba osvrtati!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 apr 2015, 23:11

BozePetra je napisao/la:Kolašinac na Facebooku:
JEDAN JE SPAHA!
Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo stati na stranu pravde i istine. Porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu, pa tek onda sve ostalo u životu. Naš Emir je upravo to i učinio, pokazao je da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču.
Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i "ginuo" za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: PRUŽIMO PODRŠKU NAŠEM SPAHI!!!
Vaš Seo
Nauci ih Seo majstore, nekolicina ovdje uziva u nesreci zadnjih par dana. Spaha je pogrijesio ali nije zasluzio ovu salvu kritika i izivljavanja koja se u javnosti iskaziva zadnjih dana. Ustvari lako je osuditi a nije lako ovako kao Kolasinac biti momcina i podrska kad je kolega u nevolji. Ne tako davno izmisljali su se i sukobi Spahic-Kolasinac. Ovo je odgovor i na te insinuacije

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 12 apr 2015, 23:16

Na kraju se sve vraca i placa, on je sam tezak karakter koji se uvijek dovodi u ovakve situacije.
Dosao je u reprezentaciju i uvijek glumio neki patriotizam a nije neki covjek.
Javna je tajna da je on otjerao Hasana Salihamidzica iz reprezentacije, nasrnuo na njega i ovaj vise nikada nije zaigrao za BiH.
Oteo je Misimovicu i Bajramovicu kapitensku traku, da je patriota bilo bi mu svejedno ko ce biti kapiten.
Kostao nas je odlaska na ep 2012 kada pravi penal na Nasriju i poraza protiv Nigerije gdje hladno pusta nekoliko puta namjerno ove da prolaze. Sastavlja ekipu i ucijenuje selektore, druzi se sa mafijom.
U Rusiji kad je igrao za Lokomotivu bio optuzen za namjestanje utakmica, u Francuskoj otjeran jer se kacio sa svima, u Sevilli vidjeli njegov pokvareni karakter pa ga otjerali, u Bayeru davio uposlenika kluba sto je preparkirao njegovo auto, samara protivnicke igrace na terenu kao kapiten drzavne reprezentacije, nikada ne prica sa novinarima drzavne tv, saketa ljude po tribini.
Dobar je igrac, nas najbolji odbrambeni nakon rata ali je tezak lik uz ibricica najgori karakter koji je igrao za nas u zadnjih nekoliko godina.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 apr 2015, 23:26

vest je napisao/la:Na kraju se sve vraca i placa, on je sam tezak karakter koji se uvijek dovodi u ovakve situacije.
Javna je tajna da je on otjerao Hasana Salihamidzica iz reprezentacije, nasrnuo na njega i ovaj vise nikada nije zaigrao za BiH.
Oteo je Misimovicu i Bajramovicu kapitensku traku, da je patriota bilo bi mu svejedno ko ce biti kapiten.
Kostao nas je odlaska na ep 2012 kada pravi penal na Nasriju i poraza protiv Nigerije gdje hladno pusta nekoliko puta namjerno ove da prolaze. Sastavlja ekipu i ucijenuje selektore, druzi se sa mafijom.
U Rusiji kad je igrao za Lokomotivu bio optuzen za namjestanje utakmica, u Francuskoj otjeran jer se kacio sa svima, u Sevilli vidjeli njegov pokvareni karakter pa ga otjerali, u Bayeru davio uposlenika kluba sto je preparkirao njegovo auto, samara protivnicke igrace na terenu kao kapiten drzavne reprezentacije, nikada ne prica sa novinarima drzavne tv, saketa ljude po tribini.
Dobar je igrac, nas najbolji odbrambeni nakon rata ali je tezak lik uz ibricica najgori karakter koji je igrao za nas u zadnjih nekoliko godina.
Ti boga mi kao da si Safet Susic, nije neki igrac niti covjek. Imas li kakav dokaz ili je ovo javna tajna odgovor na sve ove stvari za koje ne postoji dokaz. Na zalost u BiH javna tajna ima siroku upotrebu i poprilicno je izlizan pojam. Znaci ovo sto Kolasinac napisa a i Bazdarevic rece jucer je potpuno nemjerodavno i nevazno vazne su javne tajne.

pasi
Kontakt:

Post Postao/la pasi » 12 apr 2015, 23:29

Svaka časta Kolašincu na reakciji! Podrška za Spahu kralja, najviše me brine da bi sad mogao završiti karijeru jer sve se skupilo povreda, otkaz u klubu plus njegove godine... izdrži kapitenu!
SAMO ČELIK

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 apr 2015, 23:31

Sigurno je branio prodicu onim udarcem glavom. Glupost ga je kostala.
Celik!3,2,2.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 apr 2015, 23:35

dubrovnik je napisao/la:
vest je napisao/la:Na kraju se sve vraca i placa, on je sam tezak karakter koji se uvijek dovodi u ovakve situacije.
Ti boga mi kao da si Safet Susic, nije neki igrac niti covjek. Imas li kakav dokaz ili je ovo javna tajna odgovor na sve ove stvari za koje ne postoji dokaz. Na zalost u BiH javna tajna ima siroku upotrebu i poprilicno je izlizan pojam. Znaci ovo sto Kolasinac napisa a i Bazdarevic rece jucer je potpuno nemjerodavno i nevazno vazne su javne tajne.
Druze Dubrovnik nemoj se previse pecati na ovakve postove, ovo ti je ravno onome kad je Gulit rekao da bi Abramovic volio da Chelsea izgubi finale lige prvaka samo da ne bi morao Di Mateu produziti ugovor.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 12 apr 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2015, 23:36

legenda reala je napisao/la:Nemoj ga Seo podržavati, zamrziće te Virtu :P
Nemam razloga. Ovim stavljam tačku na Emira Spahića, ko je shvatio - shvatio je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.