FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Da li ima negdje snimak utakmice protiv Sarajeva ???? Hvala.
u mostar idemo znatno oslabljeni,nedostaju leo,benovic,zaric,mozda i stupar,mali kunic dobio poziv za u-19 reprezentaciju srbije,međutim i tako "osakaćeni",ima da faširamo sve pred sobom 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Бањалучанин
- Kontakt:
' % ? - $ " оне сјајне $ ¥ / у ",јер & $ је & ? " $ у " " ? " % " него пружање % " " " ?.? je napisao/la:' везе...
" $ постава ' је & $ $ & " прва....
& " " & $,$ " сва " " ?. АЈ &
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!
da su veliki profesionalci nisu ali nema potrebe da pričaš i pišeš o nečemu što nisi i sam vidio, onaj izmišljeni penal bi i slijep mogao vidjeti i kazniti žutim kartonom ali zato imamo ''odlične'' sudije tako da nema potrebe da pišeš gluposti.Denis Ispušlić je napisao/la:Daj nemojte s r a t i sa tim odustajanjem,bas se radujem da gledam prenos!komrad je napisao/la:kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom,dali dolazite u Mostar kompletni?
Volio bi radi vas da bude prijenos na Bht-u no upitno je ,nasa uprava ce nejverovatnije sutra razmotriti prekid suradnje s tom kucom!
Pozz iz Mostara grada!
Znam da su izvjestaji iz Tuzle i Banovica bili idiotski,ali tako je otkad je Premijer Lige,nikad to nije bilo objektivno jer uvijek lokalne tv ekipe friziraju te izvjestaje.I vama je bilo lijepo gledati Zrinjskog u prenosu iz Banjaluke,nemojte da sad mi ispastamo zbog papanskih novinara iz Tuzle i Banovica!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Je li stvarno za Srbiju dobio poziv?VAM je napisao/la:u mostar idemo znatno oslabljeni,nedostaju leo,benovic,zaric,mozda i stupar,mali kunic dobio poziv za u-19 reprezentaciju srbije,međutim i tako "osakaćeni",ima da faširamo sve pred sobom
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion....
...Cijeli Zvornik je uz Vas
...

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Bolje bi bilo da ste navijali za Zelju,ali otkinuli im 2 ili 3 boda
Salim se naravno,vec sam se na vasoj temi zahvalio za podrsku.lijepo je cuti da ste nas se sjetili,a ne sumnjam ni jedne sekunde da biste nesto rezultatski napravili da ste mogli.Siguran sam,bez obzira na Zeljinu pobjedu,da ste igrali posteno,za razliku od djubradi trebinjske.

Salim se naravno,vec sam se na vasoj temi zahvalio za podrsku.lijepo je cuti da ste nas se sjetili,a ne sumnjam ni jedne sekunde da biste nesto rezultatski napravili da ste mogli.Siguran sam,bez obzira na Zeljinu pobjedu,da ste igrali posteno,za razliku od djubradi trebinjske.
ŽEPČE 2005.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Ma znam ja da je mali potencijal,nego me cudi kako vec nema ovdje 418 pitanja kako on igra za Srbiju a ne za BiH!VAM je napisao/la:da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...
Ipak ima nade za ovaj forum...
ŽEPČE 2005.
Ja ne vidim problem sto prenosi BHT ...Dejan, BL je napisao/la:To je dobra stvar, obavijesti nas kad saznaš nešto više. Ne samo ovu utakmicu nego i protiv Rudar Prijedora da prenosi RTRS bilo bi odličnokomrad je napisao/la:Ima mogucnost da RTRS prenosi umjesto BHT-a!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma nek oni vide problem...Elegant je napisao/la:Ja ne vidim problem sto prenosi BHT ...Dejan, BL je napisao/la:To je dobra stvar, obavijesti nas kad saznaš nešto više. Ne samo ovu utakmicu nego i protiv Rudar Prijedora da prenosi RTRS bilo bi odličnokomrad je napisao/la:Ima mogucnost da RTRS prenosi umjesto BHT-a!
Rek'o bih im ja nesto al necu ovo je ipak sportski forum al to njihovo 'lizanje' ce im prisjest, pogotovo nakon jucerasnjeg dana ako znas na sta mislim?!
zvao je njega i tulić,momak mu se zahvalio,rekao ajd prosetaj,imam ja malo vece ambicijeDenis Ispušlić je napisao/la:Ma znam ja da je mali potencijal,nego me cudi kako vec nema ovdje 418 pitanja kako on igra za Srbiju a ne za BiH!VAM je napisao/la:da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...

ne zna se sta je gore.slusati na rtrs Corsovica ili na bht Spahu.u svakom slucaju "mute"na daljinskom.
a ovaj dječak sto spominje lizanje,je sigurno rođen u drugoj polovici 90-ih,pa se ne sjeca zastava vezanih u čvor.
no,to nije tema,vratimo se velikanu iz Platonove ulice...
a ovaj dječak sto spominje lizanje,je sigurno rođen u drugoj polovici 90-ih,pa se ne sjeca zastava vezanih u čvor.

no,to nije tema,vratimo se velikanu iz Platonove ulice...
Upravo si pokazao kako izgleda covjek bez karaktera.ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 17 apr 2011, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
Izgleda da je pravi potencijal,kad niko ni kuvcom ne mrda za bisere ili kad odvadis tih 418 pitanja.Ovi ce ga vratiti i prije otpakivanja.Denis Ispušlić je napisao/la:Ma znam ja da je mali potencijal,nego me cudi kako vec nema ovdje 418 pitanja kako on igra za Srbiju a ne za BiH!VAM je napisao/la:da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...
Onaj sto kaze da se Tulic interesirao za tog novog banderasa,link nek izvali prije izjava.
Jer taj strucnjak ne masi takve bisere.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 apr 2011, 07:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo ti navijaj za Borac, trebat ce ti sljedece godine jer ces za njih navijati, jer drina ode papareptile je napisao/la:Opravo si pokazao kako izgleda covjek bez karaktera.ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...

VAM je napisao/la:zvao je njega i tulić,momak mu se zahvalio,rekao ajd prosetaj,imam ja malo vece ambicijeDenis Ispušlić je napisao/la:Ma znam ja da je mali potencijal,nego me cudi kako vec nema ovdje 418 pitanja kako on igra za Srbiju a ne za BiH!VAM je napisao/la:da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...
Ipak ima nade za ovaj forum......

Abidal The King
Jednostavno nije bitanDenis Ispušlić je napisao/la:Ma znam ja da je mali potencijal,nego me cudi kako vec nema ovdje 418 pitanja kako on igra za Srbiju a ne za BiH!VAM je napisao/la:da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...
nedostaju ti pitanja, pa hoces malo da zakuhas?Denis Ispušlić je napisao/la:Ma znam ja da je mali potencijal,nego me cudi kako vec nema ovdje 418 pitanja kako on igra za Srbiju a ne za BiH!VAM je napisao/la:da,vlado juce pricao na konferenciju za stampu.nema sta djecko je potencijal...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.