FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka mu cast za ovo šukanje novinarima, cast izuzecima
Predstavljene mlade snage
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljene-mlade-snage/6988/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljene-mlade-snage/6988/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Fantasticne vijesti!! Nadam se da ce sto vise juniora i kadeta poci na zimske pripreme sa A-timom. A od iduce sezone ocekujem puno vise vremena za Sadikovica i Bajica pogotovo. Hodzica neznam da li ce biti? Ma da moram reci da se iskreno nadam da ce ostati u Liverpoolu ili otici na posudbu u dosta bolju ligu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da li bi ovaj Yani mogao igrati lijevo krilo kad se vrati Kvesa? 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- zeljo4life
- Kontakt:
Da...on,ja mislim,uz beka igra i tu poziciju...Rios je napisao/la:Da li bi ovaj Yani mogao igrati lijevo krilo kad se vrati Kvesa?
Amare hvala ti...
Dobro bi ga bilo ostaviti onda na toj poziciji,ionako smo deficitarni a nekako mislim da bi se dobro slagao sa Kvesom..zeljo4life je napisao/la:Da...on,ja mislim,uz beka igra i tu poziciju...Rios je napisao/la:Da li bi ovaj Yani mogao igrati lijevo krilo kad se vrati Kvesa?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma slab je on tu, tehnicki 0 bodova, brz je, trudi se, bori se i dobar je na beku, ali pozicija krila zahtjeva odredjene tehnicke sposobnosti, centarsut i sl. a on to nema.zeljo4life je napisao/la:Da...on,ja mislim,uz beka igra i tu poziciju...Rios je napisao/la:Da li bi ovaj Yani mogao igrati lijevo krilo kad se vrati Kvesa?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Puno smo u posljednjih par dana pricali o nasem dobrem rasporedu u narednik kolima.Vidim i Dino danas naglasava taj dobar raspored.Cini mi se da smo to svi malo preforsirali i da bi se trebali preorijentisati iskljucivo na narednu utakmicu,u nedjelju protiv Rudara.
Nemamo pravo nikog smatrati lakim protivnikom,Prvo ,zbog toga sto nam niko nece pokloniti pobjedu,drugo sto ce nam faliti neki vazni igraci,trece,znali smo se i ranije napatiti sa Rudarom kuci.Rudar nije naivna ekipa(sjetite se njihove igre u Sirokom).Gledao sam ih prosli petak u Travniku,vidio sam Amara na toj utakmici,sto me nije ni iznenadilo znajuci da igramo i sjednima i s drugima ubrzo.Rudar je bio u toj utakmici ravnopravan tim.
Ono sto je bitno,trebamo i mi ovu utakmicu ozbiljno shvatiti i doci na Grbavicu u nedjelju u 13.30.
Nemamo pravo nikog smatrati lakim protivnikom,Prvo ,zbog toga sto nam niko nece pokloniti pobjedu,drugo sto ce nam faliti neki vazni igraci,trece,znali smo se i ranije napatiti sa Rudarom kuci.Rudar nije naivna ekipa(sjetite se njihove igre u Sirokom).Gledao sam ih prosli petak u Travniku,vidio sam Amara na toj utakmici,sto me nije ni iznenadilo znajuci da igramo i sjednima i s drugima ubrzo.Rudar je bio u toj utakmici ravnopravan tim.
Ono sto je bitno,trebamo i mi ovu utakmicu ozbiljno shvatiti i doci na Grbavicu u nedjelju u 13.30.
Nasem zelji je iskljucena struja , zadnje 2 utakmice se igraju po danu.
Nece ni semafor raditi...

Jamak se sutra zeni, Boga pitaj na sta ce nam licit igraci u nedjelju. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
ne sirite negativnu atmosferu, to je blagodet 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pustite sad te negativne komentare.To sto se dvije utakmice igraju u dnevnom terminu,necija masta je povezala sa strujom.Igraci svakodnevno trniraju i tusiraju se,igrali smo s Velezom dnevnu,igraci su se poslije utabkice bezbeli tusirali.Uz to,ne vjerujem da su to radili hladnom vodom.
Sto se tice Jamaka,Dino ce valjda moci procjeniti jeli taj igrac spreman za utakmicu ili ne.
Sto se tice Jamaka,Dino ce valjda moci procjeniti jeli taj igrac spreman za utakmicu ili ne.
Nije tačno. Ja sam danas koristio klupsku struju.KrajPrice je napisao/la:Nasem zelji je iskljucena struja , zadnje 2 utakmice se igraju po danu.![]()
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- zeljo4life
- Kontakt:
Ako si to zakljucio samo po tome st igramo vec drugu u dnevnom terminu i ako ovakvu stvar bubnes samo "eto onako" a ne znas sa sigurnoscu da li je to istina,e onda te stvarno treba biti stid toga sto pises...KrajPrice je napisao/la:Nasem zelji je iskljucena struja , zadnje 2 utakmice se igraju po danu.![]()
Amare hvala ti...
Odlican terminKrajPrice je napisao/la:Nasem zelji je iskljucena struja , zadnje 2 utakmice se igraju po danu.![]()
Nedelja, neradni dan jos da nas hoce vrijeme pogledati bilo bi odlicno.
Ste je sa Kvesicem, hoce li produzivati ugovor ?
NO PYRO NO PARTY
- Trequartista
- Kontakt:
Ne!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
[quote="Buu"
Ste je sa Kvesicem, hoce li produzivati ugovor ?[/quote]
Prije da hoče nego da neče al još ništa nije sigurno
Ste je sa Kvesicem, hoce li produzivati ugovor ?[/quote]
Prije da hoče nego da neče al još ništa nije sigurno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hoce,mislim da je to cak spomenuo u jednoj izjavi,kao osjeca se "duznim" zbog povrede i svega,a i fino mu je to.Zeljo ga je ipak promovisao najvise.Trequartista je napisao/la:Ne!
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Trequartista
- Kontakt:
Ja imam druge informacije, ali ne mora značiti da su tačne, vidjet ćemo na zimu šta i kako. Iste sam čuo iz nečijih usta...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
jel ti taj reko i da je svraka raskino ugovor ?Trequartista je napisao/la:Ja imam druge informacije, ali ne mora značiti da su tačne, vidjet ćemo na zimu šta i kako. Iste sam čuo iz nečijih usta...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.