FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma francuzi, talijani i njemci nemaju pojma sta su baklje 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt:
Vi trebate da se pomirite sa tim da su kod nas bakljade realnost i samo bezveze ovde razvalcite tu pricu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Takvih k'o vi ima i među Francuzima i među Nijemcima.
S razlikom što takvi k'o vi dobivaju dužno poštovanje medija samo na ovim prostorima. Tamo dobivaju prekršajne prijave i kazne.
@corleone87
Da se nekoliko miliona ljudi miri s tim što nekoliko hiljada uzurpira javni red i mir. Nema mirenja s tim, treba istrajat da se kroz zakon riješi kažnjavanje huligana novčanim i zatvorskim kaznama.
S razlikom što takvi k'o vi dobivaju dužno poštovanje medija samo na ovim prostorima. Tamo dobivaju prekršajne prijave i kazne.
@corleone87
Da se nekoliko miliona ljudi miri s tim što nekoliko hiljada uzurpira javni red i mir. Nema mirenja s tim, treba istrajat da se kroz zakon riješi kažnjavanje huligana novčanim i zatvorskim kaznama.
Kad ti budes placao kaznu za te baklje, pitat cu te smeta li ili sta?Buu je napisao/la:Zasto si samo izdvojio svedske navijace ?SamoZeljo je napisao/la:Ko se to divi tim svedskim navijacima koji su palili te baklje?
99% ljudi u Zapadnoj Evropi i ne zna za to, a jos manje njih zna ko je to uradio i na kojoj utakmici.
Ako hoces napredak, poredi se sa boljima, ako hoces nazadak, poredi se sa losijim.
Pitanje je sta hocemo?
Ja bi napredak a ti?
Hoces napredak ? Pa sta sad navijaci krivi sto mi stagniramo 4 god ?
Duke zovi 122
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, pogledajte 6.39 min na snimku tekme. Nisam zelio nista da pisem sinoc, dok se danas ne nisam 100 % uvjerio. Cisti penal nad Hodzicem, povlacenja napadaca koji ide direktno prema golu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
NOTE: JA SE SAMO JOS JEDNOM NADAM DA CE IM NASI DOBRO ZAPAMTITI OVO DOMACINSKO SUDENJE, I DA CE IM ISTOM MJEROM BITI VRACENO NA GRBAVICI.
KLIN SE KLINOM IZBIJA
Bjelicu trebamo od ovoga meca pa do kraja prozivati, da ga totalno sklone sa liste sudija.
Ja bih, iskreno jos UEFI poslao dopis u vezi NEREGULARNOG SUDENJA NA OVOM DERBIJU.
" onclick="window.open(this.href);return false;
NOTE: JA SE SAMO JOS JEDNOM NADAM DA CE IM NASI DOBRO ZAPAMTITI OVO DOMACINSKO SUDENJE, I DA CE IM ISTOM MJEROM BITI VRACENO NA GRBAVICI.
KLIN SE KLINOM IZBIJA

Bjelicu trebamo od ovoga meca pa do kraja prozivati, da ga totalno sklone sa liste sudija.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 okt 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo je povlacenje ja sad tek vidje
.

Ohoho...penal ko saza čist 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treb'o je past'.
Ovaj sudija nije normalan, cist penal. Citavu tekmu je siljio pitarima, i opet nisu znali to iskoristit.
Pa, pao je, tako da su mu obje noge otišle u zrak prema Bandoviću. Penal čist ko suza pogledaj dobro. Broj 29 ga vuče za dres na metar od Bandovića i ruši na leđa.DukeOfWellington je napisao/la:Treb'o je past'.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 31 okt 2013, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Otvaram novu temu: RUDAR Prijedor,nedjelja,03.11.2013. u 13.30.sati,stadion fudbalskog kluba Zeljeznicar "GRBAVICA" u Sarajevu.
Ljudi,i u ovoj utakmici se za pobjedu dobijaju tri boda.
Ljudi,i u ovoj utakmici se za pobjedu dobijaju tri boda.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam obratio pažnju na to, mislio sam ovo ranije.avlami97 je napisao/la:Pa, pao je, tako da su mu obje noge otišle u zrak prema Bandoviću. Penal čist ko suza pogledaj dobro. Broj 29 ga vuče za dres na metar od Bandovića i ruši na leđa.DukeOfWellington je napisao/la:Treb'o je past'.
[youtube][/youtube]
Istina, čist penal.
i ja nesto da kazem za tekmu..
posjeta losa,mislim to se i ocekivalo od visoke cjene ulaznice do svega ostalog..
na terenu smo imali prvo pol iz snova,samo nas i dalje j*be realizacija...dodjemo do gola i neznaju igraci sta ce s loptom...
nadam se da ce se to popraviti...
Navijanje solida jbg moglo je bolje...ACAB radili sto smo i navikli privodili po jugu momke...dok sam ja stajao ispred ulaza 5-6 uhapsenih bilo zbog baklji...dok je na sjeveru pretres bio smjesan,tako sam cuo od jarana...al opet nek su udarali nas...
Sudjenje katastrofa,konstantno siljenje domacinu...cccc lakrdije prave..
Sljedeca tekma RUDAR koja nije losa ekipa,dobro se brane i igrace bez pritiska..
Mene ce brinuti u nedelju ko ce nam biti kreator igre,jer Toma i Jamak mislim da nemaju pravo nastupa..Bice tesko nadam se pobjedi kolikoj-tolikoj 3 boda nam samo idu u prilog...Podrska bi trebala bolja biti al uvjek ce nas 2-3 milje bolesnika biti..
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI...
posjeta losa,mislim to se i ocekivalo od visoke cjene ulaznice do svega ostalog..
na terenu smo imali prvo pol iz snova,samo nas i dalje j*be realizacija...dodjemo do gola i neznaju igraci sta ce s loptom...

nadam se da ce se to popraviti...
Navijanje solida jbg moglo je bolje...ACAB radili sto smo i navikli privodili po jugu momke...dok sam ja stajao ispred ulaza 5-6 uhapsenih bilo zbog baklji...dok je na sjeveru pretres bio smjesan,tako sam cuo od jarana...al opet nek su udarali nas...

Sudjenje katastrofa,konstantno siljenje domacinu...cccc lakrdije prave..
Sljedeca tekma RUDAR koja nije losa ekipa,dobro se brane i igrace bez pritiska..
Mene ce brinuti u nedelju ko ce nam biti kreator igre,jer Toma i Jamak mislim da nemaju pravo nastupa..Bice tesko nadam se pobjedi kolikoj-tolikoj 3 boda nam samo idu u prilog...Podrska bi trebala bolja biti al uvjek ce nas 2-3 milje bolesnika biti..
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Poziv na konferenciju za medije
http://fkzeljeznicar.ba/poziv-na-konfer ... je-2/6978/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/poziv-na-konfer ... je-2/6978/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
"Pored najave utakmice, ovom prilikom menadžer FK Željezničar Amar Osim predstavit će mlade igrače iz omladinskog pogona koji će potpisati ugovore i na taj način ubrzo postati dio prvog tima."
Da li neko zna koji su igraci u pitanju?
Da li neko zna koji su igraci u pitanju?

19TM87
- champions1921
Mozda Gojak peskoci juniore i uleti odmah u prvi tim.. Medju ostalim omladincima ima potencijala ali ja nisam primjetio nekog ko moze biti prvotimac Zelje.. Prosle sezone se lahko moglo vidjeti koji igraci odskacu od prosjeka i upravo ti igraci su i postali prvotimci.. U ovoj sezoni sam odgledao par utakmica omladinaca i dobri rezultati su po meni vise plod timske igre gdje se rijetko ko istice previse, izuzev vec pomenutog Gojaka.. Prosle sezone je Bajic izdominirao.. Zabio, cini mi se preko 50 golova.. Trnutno, bar po meni, i nema nekih dominantnih figura u nasem omladinskom pogonu..
BUDI ŽELJO !!!
Berjan: Željo je dobijao aplauz po cijeloj Jugoslaviji
http://fkzeljeznicar.ba/berjan-zeljo-je ... viji/6975/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/berjan-zeljo-je ... viji/6975/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Morao je pasti, da li si ikada vidio da je neko svirao penal igracu koji nije pao. ?DukeOfWellington je napisao/la:Nisam obratio pažnju na to, mislio sam ovo ranije.avlami97 je napisao/la:Pa, pao je, tako da su mu obje noge otišle u zrak prema Bandoviću. Penal čist ko suza pogledaj dobro. Broj 29 ga vuče za dres na metar od Bandovića i ruši na leđa.DukeOfWellington je napisao/la:Treb'o je past'.
[youtube][/youtube]
Istina, čist penal.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Consigliere
- Kontakt:
Ronaldu sinocEngland je napisao/la:
Morao je pasti, da li si ikada vidio da je neko svirao penal igracu koji nije pao. ?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!