popis ! Jos nam gol fali da finis napravimo !!!amko27 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da je 0-0, dominacija na terenu, na tribinama takodjer. Centar nisu presli kako treba, ubacivanja iz slobodnih udaraca s 30 i 40 m. Na tribinama takodjer dominacija, ali tu nije problem, treba biti posten zato sto je sjever poluprazan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
Bolji smo ali ne iskoristismo sanse.
Konacno sam cuo i pitare ali ne kako navijaju nego kako skandiraju nakon sto se zavrsilo prvo poluvrijeme "Husrefe odlazi, Husrefe odlazi" i moram priznati da mi je malo smijesno. Pa, oni su ga ne tako davno postavili za trenera a otjerali covjeka koji je bio bolji.
Oni bi svake sedmice mjenjali trenere i pola prvog tima, ako ne i vise.
Konacno sam cuo i pitare ali ne kako navijaju nego kako skandiraju nakon sto se zavrsilo prvo poluvrijeme "Husrefe odlazi, Husrefe odlazi" i moram priznati da mi je malo smijesno. Pa, oni su ga ne tako davno postavili za trenera a otjerali covjeka koji je bio bolji.
Oni bi svake sedmice mjenjali trenere i pola prvog tima, ako ne i vise.
-
- Kontakt:
Neshvatljiva je ova nonsalancija u zavrsnici.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Strah me samo da neprimimo supacki gol ko prosli put na Kosevu, al valjda do tat aBd damo 2
Dominacije Želje u svakom pogledu, pa i u malo reći jadnoj završnici.
U zadnjih 12 derbija 7 utakmica je završeno 0:0.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bod vrlo dobar, pogotovu što su komšije na svom terenu izgubile dva. Ara najlošiji.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Moglo je ovo puno bolje ali sta je tu je. FORZA ZELJO
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Šteta za ono prvo poluvrijeme, trebali smo ih realno nabit. Na kraju i ovaj Bučanov šut umalo da uđe. Uglavnom, nije loše, ipak je to bod s gostovanja. Naredna tri kola na Grbavici, sve ispod 9 bodova je neuspjeh.
"Mislim da nije realan rezultat obzirom na prilike koje smo imali. Zadovoljni smo, nismo izgubili. Bili smo dominantniji. Kako god se okrene, možda je ovo ipak najrealnji rezultat", rekao je trener Plavih Dino Đurbuzović

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
steta, bili smo bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali sta je tu je. poruka za hz: nosi te se u pm

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Utakmica opet ispod nivoa derbija onakvog kakvog ga mi prizeljkujemo. I s jedne i s druge strane jako tanko. Nakon dugo vremena sam gledao tekmu kucI, na tv-u se dosta toga vidi, malo je bilo prave igre, igre u polju. Povrede, faulovi, bakljade, izmjene..najmanje fudbala. Ovaj put kad nisam bio usred tog grotla i kad se nisam zamarao hocemo li imat bolju bakljadu, hocemo li biti glasniji, jasno sam mogao vidjeti koliko je to sve ustvari TANKO!
Sto se nas tice, prvo poluvrijeme pokazali da smo bolji od Sarajeva, srednji red ih je pojeo, nisu se sastavili sa loptom, ali ni mi nismo pretvorili dominaciju u golove, pa sve pada u vodu. Sansa Jamaka na samom pocetku je mogla sve promijenit, ali nije. Kasnije je bilo jos sansi, al nista.
Drugo poluvrijeme kao da je izasao neki drugi Zeljo, nije bilo ambicije da se napadne, otaljavali smo bezveze, pustili onakvo Sarajevo da nas zabrine, al sreca ni oni pitu od govana ne mogu napravit. I onda kad svi cekaju kraj, Bucan ima sansu drugog poluvremena i ono je bilo bas blizu da bude go za pobjedu, ali nije.
Ako moram nekog izdvojit to je Jamak, al definitivno Hodzic ispod svakog nivoa. Kakva djeca Zelje, ne pije ta prica vode. Izadji pogini tih 90 minuta pa makar dosao iz Zanzibara. Ali ne, on je ipak igrac Liverpool-a.
Sudjenje je bilo KATASTROFALNO. Svirao nam je svaki kontakt, ali svaki. Njima je tolerisao sve. Ne znam zasto, ali ove sezone se sudi protiv Zelje, to je evidentno. Valjda su i one zalbe uprave Sarajeva urodile plodom pa ih sad i savez pazi nenormalno, fuj!
Bod ko bod u derbiju nije los, ide nam 5 utakmica od cega 4 na domacem terenu i gostovanje na Piroti, itekako smo u igri. Treba dati podrsku igracima jer ipak iz utakmice u utakmicu napreduju. VOLIM TE ZELJO!
Sto se nas tice, prvo poluvrijeme pokazali da smo bolji od Sarajeva, srednji red ih je pojeo, nisu se sastavili sa loptom, ali ni mi nismo pretvorili dominaciju u golove, pa sve pada u vodu. Sansa Jamaka na samom pocetku je mogla sve promijenit, ali nije. Kasnije je bilo jos sansi, al nista.
Drugo poluvrijeme kao da je izasao neki drugi Zeljo, nije bilo ambicije da se napadne, otaljavali smo bezveze, pustili onakvo Sarajevo da nas zabrine, al sreca ni oni pitu od govana ne mogu napravit. I onda kad svi cekaju kraj, Bucan ima sansu drugog poluvremena i ono je bilo bas blizu da bude go za pobjedu, ali nije.
Ako moram nekog izdvojit to je Jamak, al definitivno Hodzic ispod svakog nivoa. Kakva djeca Zelje, ne pije ta prica vode. Izadji pogini tih 90 minuta pa makar dosao iz Zanzibara. Ali ne, on je ipak igrac Liverpool-a.

Sudjenje je bilo KATASTROFALNO. Svirao nam je svaki kontakt, ali svaki. Njima je tolerisao sve. Ne znam zasto, ali ove sezone se sudi protiv Zelje, to je evidentno. Valjda su i one zalbe uprave Sarajeva urodile plodom pa ih sad i savez pazi nenormalno, fuj!
Bod ko bod u derbiju nije los, ide nam 5 utakmica od cega 4 na domacem terenu i gostovanje na Piroti, itekako smo u igri. Treba dati podrsku igracima jer ipak iz utakmice u utakmicu napreduju. VOLIM TE ZELJO!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- alan ford 26
- Kontakt:
Velika steta, ne mogu prezaliti onu prvu sansu Jamaka. Ovo isto kao sa Celikom, imas ih u saci al ne znas dat gol, kao sto neko rece nonsalancija, pogotovo od malog Hodzica, da su pitari imali one sanse natrpali bi nas. Kako god moramo se zadovoljit ovim bodom koji ne bi bio los da imamo 4 bobe viska, da smo umjesto onih remija na Grbavici dobili makar dvije. Sad pokusati maksimalno iskoristiti povoljan raspored i priblizit se na makar tri boda Borcu prije pauze
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ma j*bi ga vise i 0:0.
Ja nisam zadovoljan. Protiv mrtvog Sarajeva koje nema igru uzeli smo samo bod.
Malo nas je i sudija sjeckao, mislim igru. Malo vise..
Ja nisam zadovoljan. Protiv mrtvog Sarajeva koje nema igru uzeli smo samo bod.
Malo nas je i sudija sjeckao, mislim igru. Malo vise..
- BeyKopites
- Kontakt:
Generalno loša utakmica, a remi je i više nego zaslužen.Tužno je da 2 najveća kluba u BiH, u ovom trenutku ne mogu više ponuditi...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- alan ford 26
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Utakmica opet ispod nivoa derbija onakvog kakvog ga mi prizeljkujemo. I s jedne i s druge strane jako tanko. Nakon dugo vremena sam gledao tekmu kucI, na tv-u se dosta toga vidi, malo je bilo prave igre, igre u polju. Povrede, faulovi, bakljade, izmjene..najmanje fudbala. Ovaj put kad nisam bio usred tog grotla i kad se nisam zamarao hocemo li imat bolju bakljadu, hocemo li biti glasniji, jasno sam mogao vidjeti koliko je to sve ustvari TANKO!
Ako moram nekog izdvojit to je Jamak, al definitivno Hodzic ispod svakog nivoa. Kakva djeca Zelje, ne pije ta prica vode. Izadji pogini tih 90 minuta pa makar dosao iz Zanzibara. Ali ne, on je ipak igrac Liverpool-a.![]()
Aha, znas da ce zaigrat u Liverpool-u. Mene je taj decko pravo naljutio u tekmi protiv Celika, ev i veceras, samo zbog svog bezobrazluka i nonsalancije
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Mislim da je za nas svirao samo jedan faul u drugom poluvremenu i to onaj zadnji nad Kerlom,
al' nije dozvolio da se izvede jer je svirao kraj utakmice.
Pitari nisu napravili poštenu akciju cijelu tekmu.
Mislim da je za nas svirao samo jedan faul u drugom poluvremenu i to onaj zadnji nad Kerlom,

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nikada nisam bio pobornik vađenja na sudiju, suđenje, ali ovo večeras je baš amaterski odrađeno. Da li smišljeno ili iz ne znanja, totalno ne bitno, ali u utakmici gdje nije bilo nijednog oštrog starta nama dodjeliti 5 žutih kartona i svirati skoro 30 prekršaja je u najmanju ruku smiješno.avlami97 je napisao/la:Sudjenje je bilo KATASTROFALNO. Svirao nam je svaki kontakt, ali svaki. Njima je tolerisao sve. Ne znam zasto, ali ove sezone se sudi protiv Zelje, to je evidentno. Valjda su i one zalbe uprave Sarajeva urodile plodom pa ih sad i savez pazi nenormalno, fuj!
Mislim da je za nas svirao samo jedan faul u drugom poluvremenu i to onaj zadnji nad Kerlom,al' nije dozvolio da se izvede jer je svirao kraj utakmice.
Kako sam uzivao u prvom poluvremenu , jufke nisu centra presli , da smo malo bolje reagovali dobili bi 100%.
Raduje me cinjenica da smo zadnjih 5-6 derbija bili bolji protivnik.
Sada dobiti ove 4 utakmice kod kuce i travnika u gostima , titula je opet tu!!!
Raduje me cinjenica da smo zadnjih 5-6 derbija bili bolji protivnik.
Sada dobiti ove 4 utakmice kod kuce i travnika u gostima , titula je opet tu!!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Austinpowers, b00t, BarbareZeljin, dark44, ELDIABLO20, Fudbalbr1, Shogun, WeekendOffender i 177 gostiju.