+1Elegant je napisao/la:Meni je bitno samo da ostanemo ne porazeni, a ako treba pobjedit neka bude 0:1 (naravno iz ne postojeceg penala a moze i zaleđe, nismo dugo rukom dali gol ... ).
A do kraja cemo ih prestici na tabeli.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+1Elegant je napisao/la:Meni je bitno samo da ostanemo ne porazeni, a ako treba pobjedit neka bude 0:1 (naravno iz ne postojeceg penala a moze i zaleđe, nismo dugo rukom dali gol ... ).
A do kraja cemo ih prestici na tabeli.
Pravimo medjvjeđu uslugu klubu radi baklji.Southboy je napisao/la:danas ce se mnogi s*ebati sta se sprema na jugu od bakljade do svega ostalog...
da se neotkriva sadrzaj idemo danas svi podrzati najbolji BH klub i starijeg sarajevskog kluba...
a daj reci da si smjesan pa ja ti kazem da se to kod nas nece nikad iskorjeniti do kraja...Elegant je napisao/la:Pravimo medjvjeđu uslugu klubu radi baklji.Southboy je napisao/la:danas ce se mnogi s*ebati sta se sprema na jugu od bakljade do svega ostalog...
da se neotkriva sadrzaj idemo danas svi podrzati najbolji BH klub i starijeg sarajevskog kluba...
boli te, ne placas ti...Southboy je napisao/la:a daj reci da si smjesan pa ja ti kazem da se to kod nas nece nikad iskorjeniti do kraja...Elegant je napisao/la:Pravimo medjvjeđu uslugu klubu radi baklji.Southboy je napisao/la:danas ce se mnogi s*ebati sta se sprema na jugu od bakljade do svega ostalog...
a nemozemo realno zamisliti derby bez baklji..i meni smetaju protiv "malih" klubova i sto npr upale jednu ili dvije,al za derby nek se pali da sve izgori...
tako uvjek se napise al u 18.00 ce krenuti ko svaki put...ennis je napisao/la:Jel korteo tacno u 17:45 h polazi???
Isto tako da tim pojedincima dodje racun pitao bih te ja da li bi opet to isto uradili.DukeOfWellington je napisao/la:To bi bilo da pojedincima njihove navijačke grupe nisu važnije od kluba. Većina njih ide tamo samo da napravi dobar vatromet koji će večeras dijeliti po fb, te da se pohvali da je bila dio tog folklora. Rezultat na terenu je u drugom planu, bitan im je rezultat na tribinama. O finansijskom stanju u klubu da i ne govorim.
To je prava istina cijele priče.
Naravno da ne bi. Ipak više vole svoj vlastiti džep od grupe.Elegant je napisao/la: Isto tako da tim pojedincima dodje racun pitao bih te ja da li bi opet to isto uradili.
Drago mi je da nas ima koji isto mislimo, a ne zatucano "derbi je mora se palit".
A sta se to treba spremat ? Posteljina ?Southboy je napisao/la:tako uvjek se napise al u 18.00 ce krenuti ko svaki put...ennis je napisao/la:Jel korteo tacno u 17:45 h polazi???
dok se sve spremi i popakuje...
Bit ce ti na ovoj stranici linkova ides na http://www.Netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pa na SPORT LIVE imaju tu utakmice ima i sarajevo zeljoiVar je napisao/la:Ljudi, hoće li biti kakav stabilan kvalitetan stream![]()
Nisam u Bosni, a nemam BHT1 da pratim (a imam Hayat)
Ovo je samo ko zivi u Bosni, ne moze dijaspora......oblacno je napisao/la: Bit ce ti na ovoj stranici linkova ides na http://www.Netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pa na SPORT LIVE imaju tu utakmice ima i sarajevo zeljo
Dodan jes jedan link Flash(samo BIH) Flash(Ze sve) uradi refresh da ti se pojavi. nebi ti davao da je samo bih.MrWhite je napisao/la:Ovo je samo ko zivi u Bosni, ne moze dijaspora......oblacno je napisao/la: Bit ce ti na ovoj stranici linkova ides na http://www.Netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pa na SPORT LIVE imaju tu utakmice ima i sarajevo zeljo
iVar je napisao/la:Ljudi, hoće li biti kakav stabilan kvalitetan stream![]()
Nisam u Bosni, a nemam BHT1 da pratim (a imam Hayat)