Mislim da se radilo o Sunderlandu... i tu smo vodili 2:0Thunderstruck je napisao/la:Osim WBAHawking je napisao/la:Pogotov na Piroti, tu smo sve pomeliTed Mosby je napisao/la:Nadam se da ćemo osvojiti titulu, igramo najkonstantnije
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
WBA je u pitanju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Jest tacno, sad provjerih...Ted Mosby je napisao/la:WBA je u pitanju
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Jest, ali to pise pod "Paper Talk". Znaci samo citiraju neki tabloid. Nista oficijelno nemaju. Mozda je to i dobar znak.Thunderstruck je napisao/la:Valencia back for United title run-in
Antonio Valencia is set to boost Manchester United's title charge after coming through the latest stage of his comeback. And the timing could not be better, with the Premier League leaders likely to be without Nani, crocked by Jamie Carragher at Liverpool on Sunday, for up to a month. Ecuador winger Valencia, 25, has not played since breaking his left ankle in September's Champions League clash with Rangers. He was initially expected to miss the rest of the season but on Monday he came through a specially-arranged training game with a mixture of reserves and youngsters. And yesterday he joined in with the rest of the first-team squad at Carrington.
Sa oficijelne stranice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma ko zna, skroz je ovo sumnjivo s Nanijem. Ja ga očekujem u timu protiv Marseillea, najkasnije protiv Boltona 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
- Kontakt:
Volim Manchester United,Mancester United je na mojoj lijevoj strani
Super za tebeamar_giggs je napisao/la:Volim Manchester United,Mancester United je na mojoj lijevoj strani

Ah bas me zanima hoces li voljet Marsej jer ćeš njega gledati u četvrtfinalu LP

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ma nek United osvoji prvenstvo, u Ligi prvaka dokle se stigne, ipak je prvenstvo prioritet
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- slani grad
- Kontakt:
EPL UVIJEK mora bit ispred CL....sve 3 titule prvaka evrope ja bi licno zamijenio za 1 sampionski prsten
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- majestic24
- Kontakt:
Mozda bi bilo i najbolje da ispadnemo vec sada u LP da se mozemo fokusirati na Premiership i na FA cup. Mda kad malo razmislim,ko je to bolji u LP ?? Barcina igra je dosadna i njima mozemo parirati. Inter,Bayern,Shaktar,Real??? Pojeli bi ih ko male mace. Opet bi nam najtezi protivnik bio Chelsea.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma barcina igra je za publiku,ali su dosadni,tako kad vidim na arena sport da Barca igra odma prebacim,za razliku od Reala i Valencije...So se tice lige prvaka,pa lagano idemo iz tekme u tekmu.....Jos 5-6 tekmi i to je to,...Nebi Manchu nikad otpisivo,mada je Barca apsolutni favorit.Jedine dvije ekipe koje je mogu izbaciti smo mi i Chelsea,.......
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
SAF - ovih 11 najboljih igraca koje je trenirao u Unitedu :
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 38660.html
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
ovakvo nešto kad bi mogli okupiti u ovom trenutku bez obzira na to što su se mnogi i povukli u mirovinu opet bi prošetali ligomdr.van nostrand je napisao/la:SAF - ovih 11 najboljih igraca koje je trenirao u Unitedu :

neke novine kao što je ''Daily Star'' pišu da će biti odsutan čak 5 sedmicaThunderstruck je napisao/la:Ma ko zna, skroz je ovo sumnjivo s Nanijem. Ja ga očekujem u timu protiv Marseillea, najkasnije protiv Boltona

Man Utd challenge Barcelona for Turkish kid Muhammed Demirci
Manchester United are being linked with Turkish teenage sensation Muhammed Demirci.
Demirci, tied to Besiktas, has been handed trials by Barcelona.
Reports in Spain suggest that Barcelona and Manchester United will fight it out to secure the signature of the Besiktas midfielder.
Barcelona are reported to have offered the Turkish teenager a deal, but it is believed he would favour a move to England and the two clubs will battle all the way to secure a permanent move for the talented youngster.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Beckham izostavljen , na njegovom mjestu igr˙o C. Ronaldo 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Prema izvještajima nezavisne britanske radiostanice Talksport, čileanski 22-godišnji napadač Udinesea Alexis Sanchez na ljeto će najvjerovatnije postati novi nogometaš Manchester Uniteda.
Podsjećamo, Sanchez je napadač koji je u nedavno odigranom 27. kolu Serie A u nevjerovatnoj 7-0 pobjedi Udinesea nad Palermom zabio četiri gola, a ukupno je ove sezone zabio 11 golova, što ga svrstava na diobu sedmog mjesta liste najboljih strijelaca Serie A.
Čileanac je ugovorno za Udinese vezan do 2014. godine, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 13,5 miliona eura. United bi konkurenciju u dovođenju Sancheza mogao imati u nekolicini premijerligaških, kao i španskih klubova.
U Udineseu su se navodno već pripremili za njegov odlazak, pa će kao zamjenu vjerovatno dovesti 20-godišnjeg peruanskog napadača iz redova Universitario de Deportesa Raula Ruidiaza.
Podsjećamo, Sanchez je napadač koji je u nedavno odigranom 27. kolu Serie A u nevjerovatnoj 7-0 pobjedi Udinesea nad Palermom zabio četiri gola, a ukupno je ove sezone zabio 11 golova, što ga svrstava na diobu sedmog mjesta liste najboljih strijelaca Serie A.
Čileanac je ugovorno za Udinese vezan do 2014. godine, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 13,5 miliona eura. United bi konkurenciju u dovođenju Sancheza mogao imati u nekolicini premijerligaških, kao i španskih klubova.
U Udineseu su se navodno već pripremili za njegov odlazak, pa će kao zamjenu vjerovatno dovesti 20-godišnjeg peruanskog napadača iz redova Universitario de Deportesa Raula Ruidiaza.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- Thunderstruck
- Kontakt:
CLS je napisao/la:Prema izvještajima nezavisne britanske radiostanice Talksport, čileanski 22-godišnji napadač Udinesea Alexis Sanchez na ljeto će najvjerovatnije postati novi nogometaš Manchester Uniteda.
jeeeee

@majestic
Nemoj zaboraviti da smo 2008.g., kad smo bili ubjedljivo najbolji u Europi a Barca je bila izuzetno loša(to je ona Rijkaardova odlazeća sezona), na jedite jade na Camp Nou izborili nulu. Nakon Ronaldovog promašenog penala, do kraja utakmice smo se samo branili. Ne mogu zaboraviti posjed lopte u jednom trenutnu: 97-3% za Barcu.
Ja ovu današnju Brcelonu nikako ne bi volio, ako ćemo nju dobiti u četvrtini, onda nek ispadnemo od Marseillea.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma cista laz. Kakva medicinska sluzba i saopstenje. Sutra ce se sve znat.
Official comment on Nani's injury and estimated return date is likely to be made on Friday morning when Sir Alex holds his pre-match press conference. The club has confirmed this will go ahead at 09:30 GMT as normal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Svakako da ova Barca zasluzuje svaki respekt, ali nikako neki strah, bar za timove kakav je United. Sigurno da su najnepozeljnija ekipa u LP ali daleko od toga da su nedodirljivi. Mislim da bi im se mogli suprostaviti sa kompletnim timom, tu prvenstveno mislim na odbranu sa Riom i Vidicem koji cijeloj ekipi dizu samopouzdanje i cine United za klasu boljom ekipom. No, bilo kako bilo Premiership je prioritet, a ostalo sta bude.. Kad' vec spominjemo Barcu, licno mislim da bi im Celzi najmanje odgovarao od svih ekipa u LP, jer pored fizicke superiornosti u korist Celzija imaju i neizmirenih racuna iz proslosti, tako da cu navijati da za ovaj potencijalni par u cetvrfinalu..Thunderstruck je napisao/la:Nemoj zaboraviti da smo 2008.g., kad smo bili ubjedljivo najbolji u Europi a Barca je bila izuzetno loša(to je ona Rijkaardova odlazeća sezona), na jedite jade na Camp Nou izborili nulu. Nakon Ronaldovog promašenog penala, do kraja utakmice smo se samo branili. Ne mogu zaboraviti posjed lopte u jednom trenutnu: 97-3% za Barcu.
Ja ovu današnju Brcelonu nikako ne bi volio, ako ćemo nju dobiti u četvrtini, onda nek ispadnemo od Marseillea.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Nekako mislim da ce ovaj prelazni rok biti itekako buran na Old Traffordu. Glasine o Pastoreu i evo o Sanchezu su potvrdjene i izgleda da Ferguson vrijedno radi na dovodjenju novih igraca. Pored ova dva imena cesto se spominje i Stekelenburg i jos kada bi ovom spisku dodali Hulka te ostvarili pomenute ciljeve to bi bilo fantasticno i u iducu sezonu bi usli duplo jaci nego sada.
Ipak imamo problema trenutno sa sastavom. Molim boga da se Valencia vrati jer nemogu da zamislim sastav bez njega, Parka i na kraju evo Nanija. Obertan bi bio prvi izbor a to mi se nimalo nesvidja.
Ipak imamo problema trenutno sa sastavom. Molim boga da se Valencia vrati jer nemogu da zamislim sastav bez njega, Parka i na kraju evo Nanija. Obertan bi bio prvi izbor a to mi se nimalo nesvidja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.