Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
evo necu te citirat nisi mi zanimljiv nimalo samo me zanima postoji li ijedna stranica koja vodi statistiku o nasoj ligi...vidim da nogometni savez prati samo reprezentaciju 

Biće u utorak u Dnevnom avazusirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...

pokusat cu pronaci na kiosku avazhilmo je napisao/la:Biće u utorak u Dnevnom avazusirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...

Zato sam i stavio smajlija.sirokii je napisao/la:pokusat cu pronaci na kiosku avazhilmo je napisao/la:Biće u utorak u Dnevnom avazusirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...
Ako ne nađeš javi se poslat ću ti ja sliku te tabele

Vi ste onda magistrirali na našojpitic je napisao/la:Naredna 3 mjeseca će naučiti napamet kako nam izgleda stražnjica

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ozb moze evo vidim svi nesto zugaju pa me bas zanima... jer vidim da nacionalni savez ne mari za ligu
FaraonTM je napisao/la:Vi ste onda magistrirali na našojpitic je napisao/la:Naredna 3 mjeseca će naučiti napamet kako nam izgleda stražnjica![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
http://uploads.im/dWvLb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
za ove sto traze podatke o penalima, stanje prije ovog kola...
za ove sto traze podatke o penalima, stanje prije ovog kola...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
U kolko je pregled veceras??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Sloboda ce tesko izboriti opstanak, to je losa ekipa, uz Obarsku prvi favorit za ispadanje.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
-
- Kontakt:
Nemoj tako, sad će na proljeće početi sa milionskim transferimaZompir je napisao/la:Sloboda ce tesko izboriti opstanak, to je losa ekipa, uz Obarsku prvi favorit za ispadanje.

Grbavica naš je Hram!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako ispasti pored ekipe koja misli da se kartoni mogu čistiti u nekakvom kupu manjeg bh. entiteta. Ljudi na terminu čiste kartone, nevjerovatno. Tipujem da PL napušta bijeljinski dvojac.Zompir je napisao/la:Sloboda ce tesko izboriti opstanak, to je losa ekipa, uz Obarsku prvi favorit za ispadanje.
.
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 23 nov 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ostace Sloboda sigurno u drustvu najboljih. Mladost i Radnik/Drina su putnici u nizi rang.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nama dolazi puno povoljniji raspored u proljetnom dijelu, u ovom jesenjem su na Tušanj dolazile sve jače ekipe.
Ali uzmi činjenicu da idete svim ekipama iz vrha, tako da tu teško možete očekivati bodove. Naravno nikad se ne zna, ali dobra stvar je što vam svi konkurenti za niži rang dolaze. Vjerujem da Sloboda može ostati u društvu najboljih.
Pa svakako i to, ali mislim da neće biti problema uzimajući u obzir bijeljinske blizance koji takođe imaju jaka gostovanja. Jedino dobro kod tih teških gostovanja je to što i ostali "kandidati" za ispadanje, nisu se dobro proveli, a valja im dočekati iste kući.
Sad je red na smanjenje lige. Ne pamtim da je u jednoj sezoni bilo 4 ( olimpik 5. ? ) sa 30+ bodova na polusezoni. Borac je tu pri vrhu kao i Velež. Ostali su svi u pet deka. Pod hitno aktualizirat pricu o smanjenju lige 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nakon imenovanja novih selektora, IO NFSBiH nema drugih obaveza nego da priprema prijedloge za smanjenje PL i šalje ih na skupštinu.
Mišljenja sam da bi sa smanjenjem za dvije godine bilo kvalitetnija liga od susjeda. Pa mi imamo sedam ekipa koje će uvijek konkurisati za vrh, i koje su tu, da kažem u "pet deka"
Mišljenja sam da bi sa smanjenjem za dvije godine bilo kvalitetnija liga od susjeda. Pa mi imamo sedam ekipa koje će uvijek konkurisati za vrh, i koje su tu, da kažem u "pet deka"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.