Zivi bili pa vidjeliConvicts1988 je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:polako ljudi cekajte peti juni
Ako bude ovo ozbiljno sa investitorima i dovede dobre igrace do prvog kola sledece sezone mogla bi Otoka biti puna![]()
[youtube][/youtube]
Može ti biti puna samo u ovakvim situacijama, inače do 200 gledalaca vam je plafon, pomirite se s tim
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Doci ce narod, nema razloga da ne dodju sta vise imati ce 1000 dodatnih razloga da dodju sad ako se sve bude dobro zavrsilo petog juna. 
Cini mi se oni koji propovijedaju da nece niko doci ili ne razumiju dinamiku populariteta ili samo zele da bude takav ishod jer je logicno da ce doci vise naroda da vidi taj spektakl, i kad bude stadion obnovljen, i ako idemo dalje u Evropu itd. i jos kad se uz Boziju pomoc razvijamo sto se tice imena i uloge, to ce nam dovesti masu naroda, da bi od njih postalo jos navijace ce trebati kontinuitet, ali nije neka zurba, nek' uziva stanovnistvo.

A meni licno je u redu da je tema ziva i drugim "sredstvima", samo da nije neko podrugivanje ili zafrkavanje i sve je ok.

Cini mi se oni koji propovijedaju da nece niko doci ili ne razumiju dinamiku populariteta ili samo zele da bude takav ishod jer je logicno da ce doci vise naroda da vidi taj spektakl, i kad bude stadion obnovljen, i ako idemo dalje u Evropu itd. i jos kad se uz Boziju pomoc razvijamo sto se tice imena i uloge, to ce nam dovesti masu naroda, da bi od njih postalo jos navijace ce trebati kontinuitet, ali nije neka zurba, nek' uziva stanovnistvo.
Jos sutra pa onda vikend, brze ce vrijeme proci.FoSte95 je napisao/la:Ceka se jun petiMancini je napisao/la:Tema nam je baš u "elementu".![]()
A meni licno je u redu da je tema ziva i drugim "sredstvima", samo da nije neko podrugivanje ili zafrkavanje i sve je ok.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
1-3jurisicduska je napisao/la:Da vas Bil Gejts kupi ispast će te iz lige slijedeće godine.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- 
				jurisicduska
 - Kontakt:

UKUPNI OMJERMokroguz je napisao/la:1-3jurisicduska je napisao/la:Da vas Bil Gejts kupi ispast će te iz lige slijedeće godine.
Broj utakmica: 23
Pobjede: 17
Remiji: 3
Porazi: 4
Gol-razlika: 43:18
_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_______._10______7________17
Neriješeno_______1__....._2____..___ 3
Porazi______...___2______2___._____4
Gol-razlika_____27:11_.__18:8_.._..__42:16
Šššš šššš šššš.
Ti mali da ćutiš.
Totalno si promasio poentu.jurisicduska je napisao/la:UKUPNI OMJERMokroguz je napisao/la:1-3jurisicduska je napisao/la:Da vas Bil Gejts kupi ispast će te iz lige slijedeće godine.
Broj utakmica: 23
Pobjede: 17
Remiji: 3
Porazi: 4
Gol-razlika: 43:18
_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_______._10______7________17
Neriješeno_______1__....._2____..___ 3
Porazi______...___2______2___._____4
Gol-razlika_____27:11_.__18:8_.._..__42:16
Šššš šššš šššš.
Ti mali da ćutiš.
Ukazujem na ono sto je ocigledno; opstali smo u tezoj situaciji, sad ce nam biti jos lakse. Tvoj zakljucak nije logican, nego je samo pusti san.
[...]ćutiš.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I onda se čovjek upita, jeli moguće da ima ovoliko šljama u ovoj državi?  
  Odakle više izlaze?  

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 jun 2016, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nije bolest sve što boli. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zahvali se dinceku i upravi nase svetinje fol ti 1:3 pogledaj opet snimak pa vidi jel 1:3 trebalo biti realno

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
						SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Realno nego sta. Pobjedis Sirokog, nadigras Slobodu, to sto vi niste sposobni bili uraditi u tom periodu, nama gorilo pod nogama vi se uzdali u ljubav Radnika prema vama dok ste nama nagovijestavali da ce te nas ubiti, i onih nekolicinu koji nisu bili za to nego bili za da nas pustite, njih ste pljuvali.
A medju vas koji ste ih pljuvali su bili vasa uprava koji bi radije crkli nego nama dali bodove, i eto im sad sta su zasluzili, i eto nama sad sta smo zasluzili. Fer, realno, korektno.
@jurisicduska Sanjaj.

A medju vas koji ste ih pljuvali su bili vasa uprava koji bi radije crkli nego nama dali bodove, i eto im sad sta su zasluzili, i eto nama sad sta smo zasluzili. Fer, realno, korektno.
@jurisicduska Sanjaj.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odlasci od 2016-06-03:
Dolasci od 2016-03-03:

Napisano 2016-05-31:Radovic (Izvor: Sportske .net)
Brkovic (Izvor: Faktor)
Smajic (Izvor: Klix i Faktor)
Muharemovic (Izvor: Faktor .ba)
Uzelac (Izvor: Faktor .ba i bilten saveza)
Begic (Izvor: bilteni saveza 1 2)
Gligorov (Izvor: Faktor .ba)
Suljagic (Posudjen)
Klaric (Posudjen)
Hebibovic (Posudjen)
Vukomanovic (Posudjen)
Dolasci od 2016-03-03:
Imamovic (Posudjen)
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Et jos dva dana  

Radio sam k'o konj x5 zadnjih par dana, sad rahat odmaram sve do petog. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Insideri ima li sta, nesto mi ovo previse mirno 

Haajajajahajaahahahahaha

7-10 dana nakon 29 maja ce se objaviti sta se desava, znaci sutra ili u srijedu. Neki mediji su vec pricali malo o tome, ali nema detalja, detalje cekamo.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kadeti: Olimpic 2-1 FKS
Golove dao Dzenan Kisic, a Anes Demirovic asistirao za prvi gol.

Sastav:
FK OLIMPIC: Karačić, Bjelak, Mustafaj, Rondić, Kišić, Demirović, Biber, Nikšić, Tarić, Vladavić, Kutinčić
Majstorski odigrana sezona, trece mjesto, ali su zasluzili bolje.
Par ponajboljih igraca u timu prvaka su upravo od naseg tima dosli, bas zanimljivo.

Golove dao Dzenan Kisic, a Anes Demirovic asistirao za prvi gol.
Sastav:
FK OLIMPIC: Karačić, Bjelak, Mustafaj, Rondić, Kišić, Demirović, Biber, Nikšić, Tarić, Vladavić, Kutinčić
Par ponajboljih igraca u timu prvaka su upravo od naseg tima dosli, bas zanimljivo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nijaz je za ****.ba rekao do 5.6 će se sve znatiMokroguz je napisao/la:7-10 dana nakon 29 maja ce se objaviti sta se desava, znaci sutra ili u srijedu. Neki mediji su vec pricali malo o tome, ali nema detalja, detalje cekamo.
Znači Zrinja ode u LŠMokroguz je napisao/la:Kadeti: Olimpic 2-1 FKS
Golove dao Dzenan Kisic, a Anes Demirovic asistirao za prvi gol.![]()
Sastav:
E Sarajevo dva puta u mjesec dana gubiš od Olimpica u zadnjem kolu xD
Bice valjda uskoro, i ja cekam i trazim 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Inače ne idem nešto puno na utakmice al ako ovo bude kako se priča očekujte me na Otoci hahaMokroguz je napisao/la:Bice valjda uskoro, i ja cekam i trazim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.