Gol sezone!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O tom potom...Jaci su trenutno,imaju više para zahvaljujuci pitarskom savezu,Vici i Beusu.Nas je pogodilo svašta nešto,što našom krivicom što nekim drugim sranjima na koje nismo mogli uticati.Katastrofalna uprava koja nije ništa omogucila. strucnom štabu nas je dovela u situaciju u kakvoj jesmo i ja sam prezadovoljan sa ovim što strucni štab i igraci pruzaju i koje rezultate ostvaruju.KANA je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:45A tako bruda ispade protiv slagera 0 bodova protiv dvije najjace ekipe koje zele igrati fudbal 4 boda I ja mu vjerujem ovo za raspored (da bi ih dobili da smo igrali kad je trebalo)HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:39Ma ja teško je Njemackoj protiv Andore ali joj je protiv Spanije laganica.
Ma ovaj je duplo teži. Jedva sam pregurao svu onu nervozu danas, jedva.
Ma nek' jede gofna pakosni lobotomac.
Moj Ljoze ti ko djete.Bolan neznaš šta hiljade i hiljade navijaca prezivljavaju,koliko nama svima znaci ovaj Derbii...Ništa se sa ovim ne moze uporediti pa prisustvovali navijaci ili ne.
Ne mislim u tom smislu nego kad gledas tih 90 minuta. Znacaj za navijace je isto naravno nego samo kazem dok gledas da se bar meni na momente gubio osjecaj jer nije bilo navijaca da je to posebna neka utakmica u ovoj ligi i za nas. Fale te baklje, navijanje jbgHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:21Moj Ljoze ti ko djete.Bolan neznaš šta hiljade i hiljade navijaca prezivljavaju,koliko nama svima znaci ovaj Derbii...Ništa se sa ovim ne moze uporediti pa prisustvovali navijaci ili ne.
Ma grehota je malom Hajdaru bilo šta reci.Skroman momak,vrijedan,radan,sluša...Ne leti kao mnogi drugi sa svojim menadzerima u visine...On ce za godinu-dvije biti naš drugi Edin Curic.Manijaci19871921 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:23Ali ovi pitari... pored ovolike sirine i ulozenih para spominju da ce im zimski rok puno zoga reci, trebaju im 2-3 top pojacanja. Pa covjece dragi koliko to njima treba top pojacanja da bi nam se odlijepili...
Pored toga sto Amaru licno svasta zamjeram, sto se tice njegovog opisa posla nema konkurenciju... da ima budzet ko smrdljivci 7 kola prije kraja bi matematicki rijesili titulu i upali u grupnu fazu...
Vratimo se u realnost, puno toga nedostaje, ponajvise para i kvaliteta... na zimskom prelaznom pokusati dovesti krpica i naci neke anonimuse za krila koji ce se pokazati kao pun pogodak, ima njuh za to i nadam se da cemo imati srece u tome, mada je tuzno da se ovakvim stvarima bavimo.
Hajdare sine, aferim, Rahmanovic nije mogao disati, pokupio si milijardu lopti i presjekao isto toliko..
Ma fale naši navijaci kako ne,pogrešno sam te shvatioLjoZee je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:27Ne mislim u tom smislu nego kad gledas tih 90 minuta. Znacaj za navijace je isto naravno nego samo kazem dok gledas da se bar meni na momente gubio osjecaj jer nije bilo navijaca da je to posebna neka utakmica u ovoj ligi i za nas. Fale te baklje, navijanje jbgHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:21Moj Ljoze ti ko djete.Bolan neznaš šta hiljade i hiljade navijaca prezivljavaju,koliko nama svima znaci ovaj Derbii...Ništa se sa ovim ne moze uporediti pa prisustvovali navijaci ili ne.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.