Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Hahaha
Nastimase Hamiltonu 

Jel ovo Maxu Seb zasmetao?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E jest mu tesko bilo uzet pole u ovoj Mecki strasno 

-
- Kontakt:
Ferrari ubjedljivo najsporiji, ja žalosti 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rekoh ti ja, ne volim ga, ali po kisi nema niko ni blizu sto se skilla tice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Aaaaa Hamiltona 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Popisa se Ham po svima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šteta 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Druze tebi ako je ovo uzivanje objesi seDonnie Darko je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:50Druže frajer je sekundu i po od svog kolege u tom istom Mercu.
Odmori od hejtanja barem na minutu i uživaj u vrhunskoj vožnji.

Nadam se da ce se Max ako nista zapucat sutra u njeg

- akisarajevo92
- Kontakt:
jedne od najboljih kvalifikacija ikad, bukvalno mi drzalo paznju cijelih sat vremena bez pauze
i ko god osporava Hamiltona neka mu pokazu njegovu statistiku po kiši, tu se pravi vozaci prepoznaju, dominacija
i ko god osporava Hamiltona neka mu pokazu njegovu statistiku po kiši, tu se pravi vozaci prepoznaju, dominacija

Don't believe the hype.
Sutra Max u prvoj krivini će izbacit HAMa
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se. Sreca pa je LeClerc oprao obraz italijanavettel i ferrari no koment

Mercedes jede djecu, Hamiltona ne bi sa pole pozicije danas izbacio nijedna vozac u historiji F1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Valjda sutra ne bude kise, inace nas ceka monotonija. Nadam se dobrom startu Maxa i brzom preticanju Bottasa kako bi se prikljucio ovoj dvojici naprijed.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisi primjetio jednog od Mercedesa iza Red Bulla i McLarena?Goretzka je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:51Druze tebi ako je ovo uzivanje objesi seDonnie Darko je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:50Druže frajer je sekundu i po od svog kolege u tom istom Mercu.
Odmori od hejtanja barem na minutu i uživaj u vrhunskoj vožnji.Jedan tim bez konkurencije, nezanimljivo do bola
![]()
Nadam se da ce se Max ako nista zapucat sutra u njeg![]()
Ti ako nisi uživao u ovim kvalifikacijama danas, ti pratiš pogrešan sport.
Kvalifikacije po kiši su mismatch. Daj sutra kišu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
De ba kralju ti si uzivao jer si navijac, formula je sve vise i vise dosadnija svidjelo se tebi ili ne. Cuj 3 vozaca da se bore za pole jbtDonnie Darko je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:55Nisi primjetio jednog od Mercedesa iza Red Bulla i McLarena?Goretzka je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:51Druze tebi ako je ovo uzivanje objesi seDonnie Darko je napisao/la: ↑11 jul 2020, 16:50
Druže frajer je sekundu i po od svog kolege u tom istom Mercu.
Odmori od hejtanja barem na minutu i uživaj u vrhunskoj vožnji.Jedan tim bez konkurencije, nezanimljivo do bola
![]()
Nadam se da ce se Max ako nista zapucat sutra u njeg![]()
Ti ako nisi uživao u ovim kvalifikacijama danas, ti pratiš pogrešan sport.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.