Jel vi stvarno mislite da ce hercules uzeti 3 boda ?Znam da ce biti teska utakmica,ali bodovi idu u cataloniu !edin_tm87 je napisao/la:Tako ce biti i danas, prognoza 2:1Los_Blanos2 je napisao/la:Hercules je u zadnja 3 duela, 3 put bio pobijednik protiv Barce, vec su uzeli jednoc titulu Barci sezona 1996/97 tj. 2 pobijedeispali su u segudnu i nisu se vracali do sezone 2010/11
evo vratili se da vas opet muce..
http://www.marca.com/2011/01/29/futbol/ ... 85979.html
El Hércules es la 'bestia negra' del Barcelona
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Niti ce biti teska utakmica, niti ce bodovi ostat kod Herculesa, Barcelona ce imati motiva dosta za ovu utakmicu.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- thenaturalone
- Kontakt:
Gledam na Herkules kvota 11
Vi sto ste sigurni u poraz Dream Team-a mozete laganica cenera staviti i eto para

Vi sto ste sigurni u poraz Dream Team-a mozete laganica cenera staviti i eto para

Tuga liga, jedan Classico pobijediš i jedan neriješiš i eto ti titule sigurno.. 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Nije nego šteta Španske lige što nema šeike da nas pokupuju kao one antitalente Engleze, ta znaju da i oni da neće ništa kvalitetno iz njihove škole izaći.. Milner 35 milijun funti.. 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
moja prognoza za veceras je 9:0. zivi bili pa vidili.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta se vi brinete za barcu ? Znamo i mi i vi da ce barca uzeti 3 boda,nego samo ovde pisete da bi provocirali.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ko se brine dragi VillaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Sta se vi brinete za barcu ? Znamo i mi i vi da ce barca uzeti 3 boda,nego samo ovde pisete da bi provocirali.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Donnie Darko
- Kontakt:
pratim spansku primera ligu. pa sam krenuo malo logikom, reko ako moze drugi na tabeli biti osramocen sa 5:0 na, zasto ne bi mogo i hercules koji je 12. na tabeli, i koji je od zadnjih 5 utakmica izgubio 3 (zadnje dvije) biti porazen sa nekih 7:0. zatim sam dodao faktor zelje za osvetom, koju barcini igraci sasvim sigurno imaju, pa sam dodao jso 2 gola i dobio krajnji rezultat od 9:0.Los_Blanos2 je napisao/la:Baseball pratis, koja tekma?Donnie Darko je napisao/la:moja prognoza za veceras je 9:0. zivi bili pa vidili.
naravno logika nema bas neke veze sa sportom, i ovaj se rezultat nece desiti. ako nista mogu se pridruzit vecini kraljeva iz primere u klubu onih koji su dobili petardu.
edit: gore sam se zahebo i napiso pobjedu domacinu

- Los_Blanos2
- Kontakt:
To logika
Ako je drugi izgubio 5-0 na vas stadionu, znaci 12 je trebao oko 15-0, zar niste izgubili od njih kod kuce? a sada je logika da cete ih pobijediti
ja prema respectu prvog razultata nebi pisao nista.Tako nebi da pisem u duelu sa Camp Nou i 5-0 uostalom bilo je toga i u vasoj mrezi, i mnogo gori stvari.zahebao si se ti mnogo..

Ako je drugi izgubio 5-0 na vas stadionu, znaci 12 je trebao oko 15-0, zar niste izgubili od njih kod kuce? a sada je logika da cete ih pobijediti

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 jan 2011, 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- DAVID VILLA
- Kontakt:
veceras nasa pobjeda ako Bog da...
jedva cekam utakmicu...odbrana veceras radi odlican posao nadam se,napadaci takodje...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
...evo sad sam procitao da postoji mogucnost da vidimo 4 el clasica u mjesecu aprilu...
...5+5+5+5=20...nece to valjati za real...pa imace strah od Barce narednih 10godina... 

Veceras ocekujem osvetu..da porazimo taj hercules,0-1 ili 0-5..nije bitno...samo da se upisu nova tri boda.. 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
jadni ste vi navijaci Reala. Dobijte nas pa se onda nadajte tituli. Nemojte ocekivati od herculesa da vam donese titulu 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ja ocekujem petardu veceras...
bice to odlicna utakmica...jedva cekam...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Sve ce biti casno i posteno.... nece trebati sudija da navlaci, pomocni u tom momentu zvizdi na semafor, lopta da 2x obujmom predze gol liniju. I opet im dzaba ..... 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Valdes ,Alves, Pique, Abidal, Maxwell , Xavi, Busquets ,Iniesta , Pedro Messi Villa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba biti oprezan, Hercules ima dobru ekipu koja je ove godine uzela sva 3 boda s Camp Noua. Sada igraju kući, biti će nabrijana atmosfera, jer postoji veliko rivalstvo između Katalonije i Valencijske zajednice. A igrači Herculesa će u takvoj užarenoj atmosferi dati 150% od svojih mogućnosti, nemaju praktički što izgubiti, dok Barça ne može ništa dobiti, jer sve osim pobjede Barcelone je iznenađenje, FCB može samo izgubiti.
Ja sam spreman na sve, tako da me ni kiks katalonskog ponosa ne bi iznenadio. Pobjeda je imperativ, kao i 99% utakmica u Primeri, to je pritisak veliki na igrače, ali igrači Barcelone su na to već naučeni.
Sretno momci!!!
Ja sam spreman na sve, tako da me ni kiks katalonskog ponosa ne bi iznenadio. Pobjeda je imperativ, kao i 99% utakmica u Primeri, to je pritisak veliki na igrače, ali igrači Barcelone su na to već naučeni.
Sretno momci!!!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.