ili u banovice?Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ili u banovice?Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST
Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
pa ti rece da mi nemamo kontakte sa mustafompile87 je napisao/la:Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema.
sve je u najboljem redu, ne brini ti necemo mi rusiti grbavicu sta si se ponad'o odmajohnnyHZ je napisao/la:pa ti rece da mi nemamo kontakte sa mustafompile87 je napisao/la:Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema..... mustafa ce danas da odluc gdje i kako ... kao sto rece VOLI BORDO BOJU I OVAJ KLUB! (znam da vam je krivo sto nije htio kod vas prosle sezone ! )
ovaj drug i takodjer se jos ceka nista nije gotovo jos uvijek .... tako da nevidim razlog za VASU zabrinutost za nas7 godina pauze,onda 6kom,pa opet pauza... nama je normalno da igramo svake godine evropu cim neigramo odmah uprava leti
,nego malo prelistah vasu temu i vidim veselo vam pravo sa upravom
Ma neobracaj paznju na djecu,pusti ih al' nazalost vecina ih je.pile87 je napisao/la:Pa neki dan kad sam ovo isto rekao kao tvrdio si sacekaj jos koji dan i vidices, ja ti fino napisah prvo skoci pa reci hop.johnnyHZ je napisao/la:et super ,bas fino do tebe sto si nam objasnio situaciju ..zahvaljujemo ti se duboko....![]()
pusti ti naseg Bleksa nek on kaze imal se para ili nemado tada nadjite sebi ba predsjednika
buducnostHar3 je napisao/la:ili u banovice?Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST
u ime svih zahvaljujem :1921-1987 je napisao/la:Svaka cast na naavijanju najbolji na balkanu
Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
jesu namazani isli bi im pod prozor ccccRespektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
Samo nek neko saceka autobus, ispred, ili iza njega Tuarega i X5, pratite ih i znat' cete gdje idu..Respektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
joj sto si se ti zabrinuo za nasBaja_Zvjerka je napisao/la:Samo nek neko saceka autobus, ispred, ili iza njega Tuarega i X5, pratite ih i znat' cete gdje idu..Respektiva je napisao/la:Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znateLjumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, SHZ82, tajsamja i 40 gostiju.