FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Har3
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Har3 » 26 avg 2010, 12:22

Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST
ili u banovice? :mrgreen:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 26 avg 2010, 12:39

sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
1946

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 14:02

Mourinhokilledbarca je napisao/la:sta bi za Mustafu???ili Bojana..?
Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 14:42

pile87 je napisao/la:
Za Bojana je ispalo da morate isplacivati jedan dio ugovora a on bi dosao kao posudjen igrac i bio je zainteresovan ali iz uprave sarajeva su javili da je preskup, sto se tice Mustafe jos uvijek nije nista odgovorio na ponudu koju je sarajevo poslalo i nevjerujem da ce jer se trenutno nalazi na pregovorima sa jednom ekipom.
Al nema zime i sa njima i bez njih mozete ocuvati premijerligaski status bez problema.
pa ti rece da mi nemamo kontakte sa mustafom :D .... mustafa ce danas da odluc gdje i kako ... kao sto rece VOLI BORDO BOJU I OVAJ KLUB! (znam da vam je krivo sto nije htio kod vas prosle sezone ! )

ovaj drug i takodjer se jos ceka nista nije gotovo jos uvijek .... tako da nevidim razlog za VASU zabrinutost za nas :D 7 godina pauze,onda 6kom,pa opet pauza... nama je normalno da igramo svake godine evropu cim neigramo odmah uprava leti :D ,nego malo prelistah vasu temu i vidim veselo vam pravo sa upravom :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 avg 2010, 14:48

johnnyHZ je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pa ti rece da mi nemamo kontakte sa mustafom :D .... mustafa ce danas da odluc gdje i kako ... kao sto rece VOLI BORDO BOJU I OVAJ KLUB! (znam da vam je krivo sto nije htio kod vas prosle sezone ! )

ovaj drug i takodjer se jos ceka nista nije gotovo jos uvijek .... tako da nevidim razlog za VASU zabrinutost za nas :D 7 godina pauze,onda 6kom,pa opet pauza... nama je normalno da igramo svake godine evropu cim neigramo odmah uprava leti :D ,nego malo prelistah vasu temu i vidim veselo vam pravo sa upravom :D
sve je u najboljem redu, ne brini ti necemo mi rusiti grbavicu sta si se ponad'o odma :P
ps vratite se iz banovica sa 2 gola, ali u vasoj mrezi :D :P
Za zivot cijeli!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 14:54

et super ,bas fino do tebe sto si nam objasnio situaciju ..zahvaljujemo ti se duboko.... :?
pusti ti naseg Bleksa nek on kaze imal se para ili nema :) do tada nadjite sebi ba predsjednika :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 15:00

pile87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:et super ,bas fino do tebe sto si nam objasnio situaciju ..zahvaljujemo ti se duboko.... :?
pusti ti naseg Bleksa nek on kaze imal se para ili nema :) do tada nadjite sebi ba predsjednika :D
Pa neki dan kad sam ovo isto rekao kao tvrdio si sacekaj jos koji dan i vidices, ja ti fino napisah prvo skoci pa reci hop.
Ma neobracaj paznju na djecu,pusti ih al' nazalost vecina ih je.
I bez Kucukovica mi mozemo do titule!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 15:16

imamo pravo da se nadamo tituli,imamo pravo da se nadamo mk, itd...imamo najbolje navijace,imamo najbolju upravu,imamo najbolji tim.....jel nekome smeta???
hvala Bogu nedjeli nam Mirza plate....radujemo se svakoj pobjedi,ali i u porazima smo najjaci ......! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 26 avg 2010, 16:37

sutra braco kao da je tekma, SVI NA KOSEVO!!!
na sjeveru uvijek spica

Colorado

Post Postao/la Colorado » 26 avg 2010, 17:32

Har3 je napisao/la:
Colorado je napisao/la:HORDANJE u BUDUCNOST
ili u banovice? :mrgreen:
buducnost ;) :P

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 26 avg 2010, 17:43

Pred nama jedna od najboljih subota , sutra na SJEVER svi da im damo podršku da akoBogda se vratimo kući sretni kao što idemo u subotu ..

Nekakav je pobjednički duh prisutan nadam se da će se tako i nastaviti nakon utakmice u Banovićima , braćo po boji svi u Banoviće !

Šta'š drugo radit subotom ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2010, 18:10

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=69

Pozivamo sve bordo navijače da sutra (petak) u 14,30 časova prisustvuju svečanom ispraćaju igrača, s najboljim željama za nastup u Banovićima. Svečanost će sutra biti upriličena na sjevernoj tribini stadiona Koševo, te na platou stadiona, odakle će autobus sa fudbalerima i stručnim štabom krenuti na put do Banovića.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

1921-1987
Kontakt:

Post Postao/la 1921-1987 » 26 avg 2010, 19:22

Svaka cast na naavijanju najbolji na balkanu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 19:35

1921-1987 je napisao/la:Svaka cast na naavijanju najbolji na balkanu
u ime svih zahvaljujem :

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 avg 2010, 19:43

jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
1947!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 26 avg 2010, 19:54

Ljumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znate :lol: :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 19:57

Respektiva je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:jel to idu na noćenje...znali se gdje ce noćit ??
Vjerovatno , a ne zna se gdje ce nocit to vam je zabranjeno da znate :lol: :lol:
jesu namazani isli bi im pod prozor cccc :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 20:00

Samo nek neko saceka autobus, ispred, ili iza njega Tuarega i X5, pratite ih i znat' cete gdje idu.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Samo nek neko saceka autobus, ispred, ili iza njega Tuarega i X5, pratite ih i znat' cete gdje idu.. :D :D
joj sto si se ti zabrinuo za nas :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 avg 2010, 20:05

Definitivno je atmosfera u i oko kluba prejaka ,al ovi sa titulom u glavi ja bi im ipak preporucio malo da stanu tek je ljudi pocetak dugo je do kraja 26 kola ja ipak gledam na malo blizi period tj. subotu i banovice i akb prvoj trici s gostovanja,a iskreno receno bas mi je zao sto nece biti oni dresovi legeini sa vodoravnim prugama al sta ces ako nije kvalitet necemo svasta :D 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, SHZ82, tajsamja i 40 gostiju.