Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
dzeko ubicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Ponos Torina
- Kontakt:
Klasa je sigurno...Nemora davati golove za sada ali tu je da asistira,da vuce za sobom po 3 igraca i napravi prostor svojim suigracima za golove...Nije sve u postizanju golova,doci ce i golovi....
Preispitaj se malo sta pises,imas svoje misljenje ok iznjeo si ga jednom,nemoras to 100 puta raditi i iritirati narod na ovom forumu,nenapadaju te bezveze ljudi.....Postuj druge i drugi ce tebe postovati!
Preispitaj se malo sta pises,imas svoje misljenje ok iznjeo si ga jednom,nemoras to 100 puta raditi i iritirati narod na ovom forumu,nenapadaju te bezveze ljudi.....Postuj druge i drugi ce tebe postovati!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
eto stvarno mi je tesko sto me ignorises necu moc veceras da spavamspielführer_21 je napisao/la:Nemojte ga, molim vas, citirati. Ni njega ni onog @hrk, na ignore su mi i predlažem i vama da ih svi stavite na ignore i onda neka pišu qrcu svom..

Mozda se fura na Roonya i on je desetka ??? Budi normalan kani se Dzeke on ce sljedece godine sigurno biti medzu prva tri strijelaca PL ...beckham je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Dzeko je klasa a ovi balavci mogu samo da piskaraju ovde po forumu i da ga blate,samo to mogu ali preko foruma...
Bolje se udarajte tom tastaturom po glavi mozda dodjete do pameti nekako...
Jos jednom
Klasa!!
djeco ajde radit nešto ili ganjat djevojke...oladite malo od jadnog edina...jel vi vidite šta pišete? ispada da vam je smisao života da edin zabije gol
Ti si je to sutao..i gdje igras, u kojoj ligi?beckham je napisao/la:mogu vam samo reci da ovdje 97% ljudi nikad nije sutnulo loptu,zato i pojma neaju sta pisu
Zaobici temu decko, napaljen si previse..arogancija ti je na nivou..mislim da ces tesko naci curu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
na jucasnjoj utakmici tevez je dao vise golova nego sto je dzeko imao dodira sa loptom
one only david beckham
Ja imam osjecaj da on ni ne trazi CURE.MOZAK je napisao/la:Ti si je to sutao..i gdje igras, u kojoj ligi?beckham je napisao/la:mogu vam samo reci da ovdje 97% ljudi nikad nije sutnulo loptu,zato i pojma neaju sta pisu
Zaobici temu decko, napaljen si previse..arogancija ti je na nivou..mislim da ces tesko naci curu
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Haj posteno, koliko ti je godina?beckham je napisao/la:na jucasnjoj utakmici tevez je dao vise golova nego sto je dzeko imao dodira sa loptom
Da vidim jesi li maloljetnik ili neuracunljiva osoba.
Onda, sretan mu 02.02Kop je napisao/la:Ja imam osjecaj da on ni ne trazi CURE.MOZAK je napisao/la:Ti si je to sutao..i gdje igras, u kojoj ligi?beckham je napisao/la:mogu vam samo reci da ovdje 97% ljudi nikad nije sutnulo loptu,zato i pojma neaju sta pisu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
zamisli dzeko ne dadne go do rumunije
zato ga u repci hrane loptama, odmah hattrick
salu na stranu, sta mislite hoce li zaigrat protiv uniteda od prve minute ?

ser del barça es el millor que hi ha !
Kakva gomila iskompleksiranih derišta se ovdje nakupila
Šta koji k stalno visite ovdje ako vas ne zanima Džeko?

http://www.powerplaymanager.com/r219458
- Goalgetter
- Kontakt:
Nevjerujem.Scof1eld je napisao/la:zamisli dzeko ne dadne go do rumunije![]()
![]()
zato ga u repci hrane loptama, odmah hattrick
![]()
Jer ce Macnini poceti istom taktikom kao protiv WBA .. Tj, samo sa Tevezom u spicu. Na poluvremenu ce City gubiti 1:0, onda ce odmah ubaciti Dzeku

-
- Kontakt:
Ja mislim da c eigrati protiv Uniteda u prvih 11. Dzeko nije ovu sinocnju utakmicu poceo zbog umora. Jer nije jos 100% fizicki spreman. Znamo razloge. Tako da je odmarao sinoc. Zna Mancini sta radi.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trazio je razlog da ga ostavi u Engleskoj, da ne putuje u Ameriku, a sve u cilju da bude sto odmorniji i spremniji pred duel sa Unitedom. Ovo je nesto cime se ja vodim i ne vidim uopste razlog da ga ostavi na klupi ako se vec toliko borio za njegov neodlazak sa repkom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobro je, bitno je da je poceo da ulazi, poceo je i da se uigrava na poziciji do Jo-a, do kraja ove sezone je najbitnije da dobiva priliku
, pa ako ovako nastavi naredne u Fulham il Stoke na posudbu nek se kali ,i adaptira na engleski stil, odatle mu je otvoren put za Racing il Osasunu kao Kaisedo
,za 2 god bice "majko mila kud ja odoh iz wolfsburga
" jedino ako ga Juve ne kupi ili ne posudi na ljeto, umjesto Fulhama 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- armageddon666
- Kontakt:
Edin Dzeko je igracina i jedan od najboljih u svijetu...Samo sto igra u takvoj ekipi gdje svako skoro igra za sebe ali vjerujem da ce proraditi i da ce biti jos bolji.A ovi sto govore protiv njega nesto su obicni idioti,glupa djeca,kojima su Messi i Ronaldo postali tek uzori i misle da znaju sve o fudbalu ,a ustvari ne znaju mnoge stvari.Pozzz za sve !
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema sumnje da je Edin vrhunski igrac! Jednostavno ne moze biti slucajnos u bundes ligi dati toliki broj golova i biti jedan od najzasuznijih za osvajanje sampionske titule.
Njemacka liga nije nista manje kvalitetna od ENGLESKE, ali jeste mozda manje atraktivna.
MC je klub koji je napucan dovodjenjem skupih igraca, ali to ne mora da bude presudno da budu jaki i kao kolektiv.
Sto se tice MC-ija, nikada me ne bi interesovao da tamo nije dosao Edin! MC je kolektivno vrlo los klub. To ce se vidjeti (ako se do tada nista ne promjeni) u evropskim takmicenjima. Mislim da ce ga prosjecan evropski klub koji ima kolektivnu igru razbiti i tu ce biti kraj razmisljanja o tome da MC ima jak tim.
MC je kao ogrlica od razlicitih skupih dragulja, koji strce jedan od drugog i zajedno ne izgledaju lijepo!
Edin je doveden iz jedne sredine gdje je disciplina jedna od najvrijednijih osobina. Tim gore sto dolazi u jednu ekipu koju ne krasi disciplina niti kolektiv. MC je trenutno DJL Teveza koji na pijacarski nacin stavlja sebe u prvi plan.
On jedino vrijedi u klubu kao sto je trenutno MC. Tamo mu se dozvoljava da radi sta zeli.
Edin nije taj karakter, on je posvecen kolektivu i sigurno je da se ne snalazi trenutno najbolje, isto kao sto se dobar profesor ne bi snalazio najbolje na buvljaku-pijaci.
Medjutim za Edina je veliki dobitak sto je dosao u ovakav tim jer iskustvo koje ce steci ( a veoma mlad) vrijedice bogatstva! On je prilagodljiva licnost, spremna da premosti i najvece prepreke. To je do sada dokazao.
Znaci nema sumnje da ce Edin opet biti u centru paznje, da ce biti opet najbolji.
Jedino sto nece Edin biti onaj isti kao u Njemackoj, bice to novi Edin, mnogo jaci, bolji nego sto je ikada bio!
U Njemackoj je bio bomba, a ovdje ce postati atomska! Jednostavno on nece imati izbora! Edin ce morati biti najbolji!
Zapamtite MC ce brzo zaboraviti Teveza, a Edin ce uci u istoriju! Jednostavno Edin Dzeko je takav lik i takva mu je sudbina!
Njemacka liga nije nista manje kvalitetna od ENGLESKE, ali jeste mozda manje atraktivna.
MC je klub koji je napucan dovodjenjem skupih igraca, ali to ne mora da bude presudno da budu jaki i kao kolektiv.
Sto se tice MC-ija, nikada me ne bi interesovao da tamo nije dosao Edin! MC je kolektivno vrlo los klub. To ce se vidjeti (ako se do tada nista ne promjeni) u evropskim takmicenjima. Mislim da ce ga prosjecan evropski klub koji ima kolektivnu igru razbiti i tu ce biti kraj razmisljanja o tome da MC ima jak tim.
MC je kao ogrlica od razlicitih skupih dragulja, koji strce jedan od drugog i zajedno ne izgledaju lijepo!
Edin je doveden iz jedne sredine gdje je disciplina jedna od najvrijednijih osobina. Tim gore sto dolazi u jednu ekipu koju ne krasi disciplina niti kolektiv. MC je trenutno DJL Teveza koji na pijacarski nacin stavlja sebe u prvi plan.
On jedino vrijedi u klubu kao sto je trenutno MC. Tamo mu se dozvoljava da radi sta zeli.
Edin nije taj karakter, on je posvecen kolektivu i sigurno je da se ne snalazi trenutno najbolje, isto kao sto se dobar profesor ne bi snalazio najbolje na buvljaku-pijaci.
Medjutim za Edina je veliki dobitak sto je dosao u ovakav tim jer iskustvo koje ce steci ( a veoma mlad) vrijedice bogatstva! On je prilagodljiva licnost, spremna da premosti i najvece prepreke. To je do sada dokazao.
Znaci nema sumnje da ce Edin opet biti u centru paznje, da ce biti opet najbolji.
Jedino sto nece Edin biti onaj isti kao u Njemackoj, bice to novi Edin, mnogo jaci, bolji nego sto je ikada bio!
U Njemackoj je bio bomba, a ovdje ce postati atomska! Jednostavno on nece imati izbora! Edin ce morati biti najbolji!
Zapamtite MC ce brzo zaboraviti Teveza, a Edin ce uci u istoriju! Jednostavno Edin Dzeko je takav lik i takva mu je sudbina!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.