Haha ti si moj bratEvil Genius II je napisao/la:4:3 do kraja
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
koji smo mi levati moj @manuele 
Je li to nas "Messi" opet dominirao ili 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ipak jos nisu sazreli dovoljno uslovi za dobru partiju Rome
Ona greska Skorupskog je odredila daljni tok,a trci gol stavio i konacnu tacku i to sve u periodu kad je Roma bila bolja,jbg.. Gledajuci ovu utakmicu izolovano od ostatka sezone Garsiji se nema sta zamjeriti,greske pojedinaca ( Holebas i Skorupski ) su nesto sto nije mogao predvidjeti
Ali,opet cu ponoviti ( Evile halali
) on je trebao otici jos prije par kola u Seriji A,ovako tonu sve dublje i dublje i tesko je predvijeti kad ce stati
Sto se Mireta tice,ako bi ga posmatrali izolovano od ostatka Rome ( naglasavam ovo izolovano ),nije bio los.U prvom pol. je prakticno jedini prijetio golu Fiorentine,pokusavao nesto..Ali,kao i protiv Sampdorije,u kritikama i ocjenama djelit ce sudbinu cijelog tima, a ne treba valjda ni govoriti kakva ce to ocjena biti..
Ona greska Skorupskog je odredila daljni tok,a trci gol stavio i konacnu tacku i to sve u periodu kad je Roma bila bolja,jbg.. Gledajuci ovu utakmicu izolovano od ostatka sezone Garsiji se nema sta zamjeriti,greske pojedinaca ( Holebas i Skorupski ) su nesto sto nije mogao predvidjeti
Sto se Mireta tice,ako bi ga posmatrali izolovano od ostatka Rome ( naglasavam ovo izolovano ),nije bio los.U prvom pol. je prakticno jedini prijetio golu Fiorentine,pokusavao nesto..Ali,kao i protiv Sampdorije,u kritikama i ocjenama djelit ce sudbinu cijelog tima, a ne treba valjda ni govoriti kakva ce to ocjena biti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Haha ma institucija od kluba,nema dalje sviju mi.Dok Garsija ne ode ne vrijedi vise ovo pratiti.Evil Genius II je napisao/la:koji smo mi levati moj @manuele
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
Evil Genius II
Manuel je napisao/la:Haha ma institucija od kluba,nema dalje sviju mi.Dok Garsija ne ode ne vrijedi vise ovo pratiti.
samo ako ce spalletti dociRios je napisao/la:Ali,opet cu ponoviti ( Evile halali) on je trebao otici jos prije par kola u Seriji A,ovako tonu sve dublje i dublje i tesko je predvijeti kad ce stati
![]()
sve ostalo ce biti cupanje iz jedne krize i ulazak u novu, kao i do sad.
eh, Sabatini je izabrao Rodi Garciju umjesto Piolija, just sayin' 
usput', nuđen vam je i Felipe Anderson, hvala kad ste ga odbili
usput', nuđen vam je i Felipe Anderson, hvala kad ste ga odbili
Nešto ne vjerujem da bi se to moglo sakriti...Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da je Pjanic vec zavrsio svoj transfer (Liverpool) zato vise ne izvodi ni jedan prekid,Garcija sve prebacio na Ljajica...Sve to negiranje Rome,Pjanica vezano za Liverpool,dolazak Rodgersa u Rim itd....
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma opet je u tom jadnom izdanju bio najbolji u RomiFaraonTM je napisao/la:Nešto ne vjerujem da bi se to moglo sakriti...Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da je Pjanic vec zavrsio svoj transfer (Liverpool) zato vise ne izvodi ni jedan prekid,Garcija sve prebacio na Ljajica...Sve to negiranje Rome,Pjanica vezano za Liverpool,dolazak Rodgersa u Rim itd....
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Samo PSG dolazi u obzir, kaki Liverpool pa da mu Virtual kroz koju godinu protura da nije ništa osvojio.

To proturanje se dešava samo kad ga upoređuju sa veličinama tipa Edin Džeko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pjanić može u nekom periodu godine biti u boljoj formi od Džeke, pa jedino tad možemo reći da je boljo od Dijamanta, u ostalim situacijama njihovo poređenje je apsurdno.
A nikad se ne zna šta donosi sutra, možda Pjanić i pretekne Džeku u narednih 5 godina zato mu je sljedeći korak ključni, to be or not to be...
A nikad se ne zna šta donosi sutra, možda Pjanić i pretekne Džeku u narednih 5 godina zato mu je sljedeći korak ključni, to be or not to be...
Miralem stagnira kao i kompletna ekipa Rome.
Mozda grjesim ali izgleda kako je dobio sina konta famelijs imam dovoljno zalibo me za ostalo.More bi nije tako ali brate cuva se previse je pickast a za Engleske ni slucajno pojeli bi ga.
Pjanic nije u nekoj formi. Al Dzeko npr ova prosla tekma, katastrofa. Osim protiv Newcastle je vecinom los.Virtu4l je napisao/la:To proturanje se dešava samo kad ga upoređuju sa veličinama tipa Edin Džeko.
Samo ti ovakvu glupost mozes napisati...
Virtu style..Pelegrini toliko vjeruje Dzeki da protiv Barce stavlja Bonija i onda iako gubi stavlja Lamparda a Dzeko izvodi neke stvari na klupi..
Ishod razgovora na jugu posle utakmice:
-Pjanić pogođen kovanicama i upaljačem u glavu i odmah se vratio u svlačionicu.
-Iturbe u suzama pokušao da skine dres, ali je zaustavljen od strane svojih saigrača.
-Florenci u suzama.
-De Rossi i De Sanktis udareni flašama vode.
-Pjanić pogođen kovanicama i upaljačem u glavu i odmah se vratio u svlačionicu.
-Iturbe u suzama pokušao da skine dres, ali je zaustavljen od strane svojih saigrača.
-Florenci u suzama.
-De Rossi i De Sanktis udareni flašama vode.
- Principatus
- Kontakt:
Komika od navijaca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Po toj logici, je Pjanic dogovorio transfer u Liverpool ima dvije godine.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da je Pjanic vec zavrsio svoj transfer (Liverpool) zato vise ne izvodi ni jedan prekid,Garcija sve prebacio na Ljajica...Sve to negiranje Rome,Pjanica vezano za Liverpool,dolazak Rodgersa u Rim itd....
-
Evil Genius II
nisu to navijaci, to je stoka primitivna.Principatus je napisao/la:Komika od navijaca.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bune se kao da posjeduju kvalitet za nesto vise, a nemaju tri igraca da valjaju kako Bog zapovijeda. Ocekivanja su im malo reci naivna i nerealna.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505 i 20 gostiju.