Olimpik Sarajevo

bhsport
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bhsport » 01 jun 2016, 08:40

malta071 je napisao/la:Da osvoji 46 titula prave Sarajlije ne bi navijale za Olimpic.
Da je ostala ideja iz 93 godine imao bi Olimpic vise simpatizera i navijaca, nego ovako u zadnjih 8,9 godina, prodefilovale su stotine igraca, trenera, golmana i svima je jasno koji je bio cilj Olimpica ili prvobitno Olimpika.
Seljakanja poput onog sa Gorazdem, zatim govorkanja oko seljenja u Tuzlu i neki agresivni presing da se postane bitan preko noci raja jednostavno nije prepoznala niti ce ikad prepoznati. U ovom gradu vise navijaca ce uvijek imati i Vrbanjusa i Vratnik i Hrid i Pofalicki od Olimpica i to je cinjenica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 01 jun 2016, 10:07

bhsport je napisao/la:
malta071 je napisao/la:Da osvoji 46 titula prave Sarajlije ne bi navijale za Olimpic.
Da je ostala ideja iz 93 godine imao bi Olimpic vise simpatizera i navijaca, nego ovako u zadnjih 8,9 godina, prodefilovale su stotine igraca, trenera, golmana i svima je jasno koji je bio cilj Olimpica ili prvobitno Olimpika.
Seljakanja poput onog sa Gorazdem, zatim govorkanja oko seljenja u Tuzlu i neki agresivni presing da se postane bitan preko noci raja jednostavno nije prepoznala niti ce ikad prepoznati. U ovom gradu vise navijaca ce uvijek imati i Vrbanjusa i Vratnik i Hrid i Pofalicki od Olimpica i to je cinjenica.
Olimpic je pravi klub. Problem je sto su u Sarajevu ljudi u sportskom smislu vrlo ograniceni, a tu govori i cinjenica da nemaju niti jedan klub ni u regionalnim ligama. Malo je i Nijaz forsirao sa onim idlascima Tuzla, Gorazde, al'cinjenica je da Sarajevu treba Olimpic, to sto ga nisu u stanju drzati na pravom putu je stvar neznanja. Kada bi Olimpic dobio pravog investitora i gazdu mogao bi biti i ispred Zelje i Sarajeva jer to nije tesko.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2016, 10:30

UltrasNotRed je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Olimpic je pravi klub. Problem je sto su u Sarajevu ljudi u sportskom smislu vrlo ograniceni, a tu govori i cinjenica da nemaju niti jedan klub ni u regionalnim ligama. Malo je i Nijaz forsirao sa onim idlascima Tuzla, Gorazde, al'cinjenica je da Sarajevu treba Olimpic, to sto ga nisu u stanju drzati na pravom putu je stvar neznanja. Kada bi Olimpic dobio pravog investitora i gazdu mogao bi biti i ispred Zelje i Sarajeva jer to nije tesko.
Otac foruma :urnebes: :rol: :rol: ...čovjek je nalupao gluposti ,moze mu za dva života biti :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 01 jun 2016, 10:43

Znas kako se kaze staragardo "glupi se trude da pobiju ljude". Ak'razumijesh?
Vita est militia

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2016, 10:55

UltrasNotRed je napisao/la:Znas kako se kaze staragardo "glupi se trude da pobiju ljude". Ak'razumijesh?
Ma razumijem ja te odlično,gromado ljudska ...Samo ti nas nastavi nasmijati i piši sto češće... Molim te
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 01 jun 2016, 11:07

staragarda je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Znas kako se kaze staragardo "glupi se trude da pobiju ljude". Ak'razumijesh?
Ma razumijem ja te odlično,gromado ljudska ...Samo ti nas nastavi nasmijati i piši sto češće... Molim te
Naravno da je lako. Samo posljednji 'ko se smije, a ti iz Tuzle, uvije foolish. Vristao sam kada vas je Radnik malo žlahtal. Bilo je, da bilo je gore. Zovi pojacanje mili. Apsisal.
Vita est militia

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 jun 2016, 11:54

staragarda je napisao/la:
Naravno da je lako. Samo posljednji 'ko se smije, a ti iz Tuzle, uvije foolish. Vristao sam kada vas je Radnik malo žlahtal. Bilo je, da bilo je gore. Zovi pojacanje mili. Apsisal.
:lol:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 jun 2016, 12:00

polako ljudi cekajte peti juni :D
Ako bude ovo ozbiljno sa investitorima i dovede dobre igrace do prvog kola sledece sezone mogla bi Otoka biti puna ;) :kafa:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 jun 2016, 14:10

bhsport je napisao/la:
Kome ti više lažeš i petljaš? Kakve "crne" ideje iz 1993.? Mrziš ovaj klub i priželjkivao si da ispadne ali ti se nije ispunila želja. Čovječe dosadan si. Imaš svoj klub a nama nemoj dosađivati više.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 jun 2016, 14:22

bhsport je napisao/la:
Ako živiš u Sarajevu i imaš puno novca odmah te proglase lopovom. Veoma ružan i zavidan mentalitet ljudi. Sada kada je predsjednik otišao nekog drugog će proglasiti lopovom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 01 jun 2016, 15:12

Definitivno je tako. Pravi klub za mene je iskljucivo onaj koji ne duguje igracima i radnoj zajednici. Nijaz kakav god imao je viziju, igraci su mogli zivjeti od Nijaza. Primitivizam je sto ti dodje Guso i uzme teren da vjezba golmane. Znam situaciju jer sam upoznat sa poslom kojim se covjek bavi. U svakom slucaju imam zelju vidjeti Olimpica u vrhu. Bespredmetno je pricati o publici, ona sama dodje. Kako je u Zagrebu KK Cedevita dobila publiku tako isto moze i Olimpic. Pravi marketing u sportu je sve. Moras potrositi da bi priredjivao vrhunske priredbe, ako bude toga imat ce Olimpic kao npr. MTK u Budimpesti svojih 1.500 simpatizera. Proriv Trnave je bilo 2,5-3 milje, zar ne?
Vita est militia

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 jun 2016, 15:17

UltrasNotRed je napisao/la:Definitivno je tako. Pravi klub za mene je iskljucivo onaj koji ne duguje igracima i radnoj zajednici. Nijaz kakav god imao je viziju, igraci su mogli zivjeti od Nijaza. Primitivizam je sto ti dodje Guso i uzme teren da vjezba golmane. Znam situaciju jer sam upoznat sa poslom kojim se covjek bavi. U svakom slucaju imam zelju vidjeti Olimpica u vrhu. Bespredmetno je pricati o publici, ona sama dodje. Kako je u Zagrebu KK Cedevita dobila publiku tako isto moze i Olimpic. Pravi marketing u sportu je sve. Moras potrositi da bi priredjivao vrhunske priredbe, ako bude toga imat ce Olimpic kao npr. MTK u Budimpesti svojih 1.500 simpatizera. Proriv Trnave je bilo 2,5-3 milje, zar ne?
Publiku najvise privlace dobri rezultati i kontinuitet dobrih igara :D

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 jun 2016, 17:22

MortemHz je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Lukavica i jeste geografski dio Sarajeva. To sto su neki izmislili i nametnuli entitete, i neke kur-ceve granice, ne mjenja na stvari da je to bio dio Sarajeva...a da je sada dio sarajevske regije.

Evo dokaza. 20setak puta sam bio na gostovanju u Lukavici. Dva puta od toga isao trolejbusom, jer nisam imao dostupno auto.
Od zadnja trolejbuska stanica na Dobrinji, stadion Slavije je na 7-8 minuta setnje. Znaci stadion na koji se na gostovanje moze otici trolejbusom. Sta pricati vise. :mrgreen:
Mi pricamo o gradu Sarajevu, to nit je dio grada nit je entitet isti. Sarajevska regija je nesto sasvim drugo, to je mnogoooo veci dio i to su sve okolne povrsine. Od zadnje stanice treba malo vise jer ti 7-8 minuta treba do Toma ali nije daleko sve u svemu. Sada se ide preko neke sume. Takvo je stanje sada i ja to moram postovati pa makar imali samo 2 naselja u sklopu grada.
Aj se zakuni da od Dobrinje do stadiona Slavije ideš prvo do Toma pa onda na stadion. :mrgreen: To je zbog toga što ti voliš da prošetaš Lukavicom, a ne što je jedini put do stadiona. :urnebes:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 jun 2016, 18:56

Pappy je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Lukavica i jeste geografski dio Sarajeva. To sto su neki izmislili i nametnuli entitete, i neke kur-ceve granice, ne mjenja na stvari da je to bio dio Sarajeva...a da je sada dio sarajevske regije.

Evo dokaza. 20setak puta sam bio na gostovanju u Lukavici. Dva puta od toga isao trolejbusom, jer nisam imao dostupno auto.
Od zadnja trolejbuska stanica na Dobrinji, stadion Slavije je na 7-8 minuta setnje. Znaci stadion na koji se na gostovanje moze otici trolejbusom. Sta pricati vise. :mrgreen:
Mi pricamo o gradu Sarajevu, to nit je dio grada nit je entitet isti. Sarajevska regija je nesto sasvim drugo, to je mnogoooo veci dio i to su sve okolne povrsine. Od zadnje stanice treba malo vise jer ti 7-8 minuta treba do Toma ali nije daleko sve u svemu. Sada se ide preko neke sume. Takvo je stanje sada i ja to moram postovati pa makar imali samo 2 naselja u sklopu grada.
Aj se zakuni da od Dobrinje do stadiona Slavije ideš prvo do Toma pa onda na stadion. :mrgreen: To je zbog toga što ti voliš da prošetaš Lukavicom, a ne što je jedini put do stadiona. :urnebes:
Pa yebo ga ti ako si na Dobrinji 1 neces se vracati do Imzita da odes do stadiona.Nisi trolejbus :lol:
Navratis do Toma,uzmes konzervu jelenka i laganice se spustis prema stadionu :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 jun 2016, 19:37

Joj al' ste neiskusni. :urnebes:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 jun 2016, 19:43

Tema nam je baš u "elementu".

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 jun 2016, 19:53

Mancini je napisao/la:Tema nam je baš u "elementu".
Ceka se jun peti :njanjanja: :njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jun 2016, 19:54

Pappy je napisao/la:Joj al' ste neiskusni. :urnebes:
Nisam te ja skontao :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 jun 2016, 19:56

Pappy je napisao/la:Joj al' ste neiskusni. :urnebes:
Moze se i preko Veljina ili pored Binga :kafa: :kafa:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 02 jun 2016, 20:03

FoSte95 je napisao/la:polako ljudi cekajte peti juni :D
Ako bude ovo ozbiljno sa investitorima i dovede dobre igrace do prvog kola sledece sezone mogla bi Otoka biti puna ;) :kafa:

[youtube][/youtube]

Može ti biti puna samo u ovakvim situacijama, inače do 200 gledalaca vam je plafon, pomirite se s tim :D

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.