Kako će neko tebe skontati, kad ni ti ne kontaš?Faraon iz Visokog je napisao/la:Bukvo ako nisi skontao mislio sam na dva klubaMandrak je napisao/la:Eki institucija![]()
oronuli klubić koji za svojih 120 godina postojanja nikad ništa nije uzeo van engleskog tla.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kad uzmete barem kup šljiva u Gradačcu onda nekom nešto porucujFaraon iz Visokog je napisao/la:Bukvo ako nisi skontao mislio sam na dva klubaMandrak je napisao/la:Eki institucija![]()
oronuli klubić koji za svojih 120 godina postojanja nikad ništa nije uzeo van engleskog tla.

Za vas je Čelzi i klub i institucija u jednom

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 27 jul 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Što je lijepo držat ovu dječurliju na ignore, ne vidiš šta laprdaju.
Aj, šta ste navalili na ovu temu k'o muha na gov.no, idite malo berite pameti, trebaće vam kroz život.

Aj, šta ste navalili na ovu temu k'o muha na gov.no, idite malo berite pameti, trebaće vam kroz život.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Samo sam pitao za BendtneraArnelinho je napisao/la:Što je lijepo držat ovu dječurliju na ignore, ne vidiš šta laprdaju.![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam tebe ni broj'o.Virtu4l je napisao/la:Samo sam pitao za BendtneraArnelinho je napisao/la:Što je lijepo držat ovu dječurliju na ignore, ne vidiš šta laprdaju.![]()

Shvati ih....ogorceni su, uznemireni i nervozni....njihov klubić je nejak da uzme bilo kakav trofej vec deceniju, a najveci uspjeh to oronulog klubića jeste kad uspije nekako zadržati svog najboljeg igracaVirtu4l je napisao/la:Samo sam pitao za BendtneraArnelinho je napisao/la:Što je lijepo držat ovu dječurliju na ignore, ne vidiš šta laprdaju.![]()

Odatle i poticu ovolike frustracije ovih Pakijevih kmetova.
Jel' to ona iz crnog labuda na avataruArnelinho je napisao/la:Nisam tebe ni broj'o.Ti si kulturna raja, sa one malo manje strane grada.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na ovoj temi uvijek bio teferic
Danas Marca objavila da je Arsenal na korak od dovodjenja Fabregasa da bi kasnije Valencia to demantovala .

Danas Marca objavila da je Arsenal na korak od dovodjenja Fabregasa da bi kasnije Valencia to demantovala .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Danas Marca objavila da je Arsenal na korak od dovodjenja Fabregasa da bi kasnije Valencia to demantovala

Zar sam spav'o godinu dana?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mata je u pitanju 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
mislim da je mislio mata a ne fabregas, puk'o kao lajsnaMonolog je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Danas Marca objavila da je Arsenal na korak od dovodjenja Fabregasa da bi kasnije Valencia to demantovala![]()
Zar sam spav'o godinu dana?
Jeste Swan, al' sa još jednim N-om.Virtu4l je napisao/la:Jel' to ona iz crnog labuda na avataruArnelinho je napisao/la:Nisam tebe ni broj'o.Ti si kulturna raja, sa one malo manje strane grada.

Elisabeth Swann aka Keira Knightley

..jahArnelinho je napisao/la:
Najgore od svega, sam Fabregas je rek'o da je Barcelona veliki klub, al' nikad, al' ama baš nikad nije rek'o da želi otići iz Arsenala.
Al' je zato rek'o da voli Arsenal, da je sretan u Arsenalu i da želi osvajati trofeje sa Arsenalom.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesu se ovi Farcelonisti nakupili na ovoj temi, molio bih ih da se jave nakon sto osvoje neku titulu bez pomoci sudija, do tad shh...
Pa Sunderland je institucija za Chelsea, sta pricati o tom klubu kad je jedan Wolverhampton ili Huddersfield Town do prosle godine bio velikan za Cska.. I zamislite jos mozgova navijaca kad na transu napisu ne mozete kupiti historiju

Pa Sunderland je institucija za Chelsea, sta pricati o tom klubu kad je jedan Wolverhampton ili Huddersfield Town do prosle godine bio velikan za Cska.. I zamislite jos mozgova navijaca kad na transu napisu ne mozete kupiti historiju

Celik!3,2,2.
izgleda da ce se ova sranaj oko fabregasa rijesiti definitivno do kraja ove sedmice, navodno ako ne dodje do dogovora barca nece vise ni slati ponude
nadam se da ce venger odbiti ponudu i da ce nasi prestati vise s pokusajima vracanja nesretnog sina kuci, nad dragulj tiago veceras je postigao dva sjajna gola bayernu, i pokazao ponovo da je on nasa buducnost, hebo cesca, trebo je biti pametniji proslog ljeta, sad moze da se hebe tamo i da se bori za cetvrto mjesto u engleskoj
nadam se da ce venger odbiti ponudu i da ce nasi prestati vise s pokusajima vracanja nesretnog sina kuci, nad dragulj tiago veceras je postigao dva sjajna gola bayernu, i pokazao ponovo da je on nasa buducnost, hebo cesca, trebo je biti pametniji proslog ljeta, sad moze da se hebe tamo i da se bori za cetvrto mjesto u engleskoj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kad se vi uključujete u ove kvalifikacije za ligu prvaka?AllGunsBlazing je napisao/la:Pa Sunderland je institucija za Chelsea, sta pricati o tom klubu kad je jedan Wolverhampton ili Huddersfield Town do prosle godine bio velikan za Cska..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam, ovako se vise para zaradi jos jedna utakmica pred navijacima, nismo mi ko neki pa da slave drugo mjesto, njima je drago jer su ispred ArsenalaVirtu4l je napisao/la:Kad se vi uključujete u ove kvalifikacije za ligu prvaka?AllGunsBlazing je napisao/la:Pa Sunderland je institucija za Chelsea, sta pricati o tom klubu kad je jedan Wolverhampton ili Huddersfield Town do prosle godine bio velikan za Cska..

De postavi tabelu sa osvojenim titulama nisi dugo.. I da ove godine nemojte pisati u 8. kolu titulu..
Celik!3,2,2.
Ma ne, žao mi igrača, kad sve normalne ekipe odmaraju, pomalo se pripremaju, igrači Arsenala moraju raditi punom parom... žao mi Fabregasa 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.