HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sretan Uskrs svim navijacima Zrinjskog
. Pozelimo samo da sezona zavrsi na najbolji moguci na nacin.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
svim navijacima zrinjskog katolicke i pravoslavne vjeroispovijesti neka je sretan uskrs/vaskrs.momci uzivajte,najedite se danas,i da nam zrinja osvoji titulu 

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Potpisujem svako slovo,bolestan sam pa sam gledao na TV i poneke se stvari bolje uoce na ekranu a mene je Vucina odusevio trkom i borbenoscu,svaka mu cast.SRETAN USKRS!werly je napisao/la:dujkovic-siguran,ono malo posla sto je imao obavio vrlo sigurno,dobar u istrcavanju.
radeljic-napokon prava partija.od pocetka se vidjelo da ce sjajno odigrati,vrsio prisitak na njihove napadace,nije im dao disat sto se kaze,cim prime loptu on bi na njih zestoko krenuo,zbog toga fasovo i zuti karton kada je ispao jedini put na danasnjoj utakmici,dobar u skoku,postigao gol
aleksic-siguran,puno pretrcao on i zlatic se odlicno razumiju.
stojkic-standarno odlican,puno probijao,driblao,ubacivao..bravo rope
zlatic-sto vise reci za ovog momka nego da je otkrice proljeca.znao sam da ce dobro zamijeniti brkovica jer je nase dijete,ali ipak je moja ocekivanja premasio.njegovi ubacaji iz auta su poput kornera,prema naprijed i danas bio dobar
muminovic-mumin ko mumin,puno pretrcao,puno lopti iznio,dobar prema naprijed,prema nazad takodjer,par njihovih kontri sprijecio.
barisic-napokon pokazao jesenske partije.nije dusio loptu ko prijasnje tekme,postigao gol,borben kao i uvijek,klizeci start je njegov zastitni znak.bravo bare
scepanovic-radilica,vrlo dobar danas,puno pretrcao,puno dobrih lopti gurno za crnova.na kraju nagradjen velikim aplauzom
simeunovic-sto reci nego bravo majstore.njegova brzina i dribling su fantasticni,kad je lopta u njega to mora bit opasno po protivnika.
crnov-pokazuje da je ove sezone uz denija vjerovatno najbolji u ekipi,brz kao i uvijek,puno prodora,ubacaja,pomago i defanzivi
nikolic-solidan,na njemu uvijek po dvojica ili cak trojica,puno batina primio,ali dosta dobro je odigrao ,iako nije zabio gol stvorio im je puno problema jer bi skino dvojicu sa ledja pa bi ovi bili deficitni u obrani.
ultrasi-dobri kao i uvijek,fina brojka s obzirom na vrijeme
mladost nije izdrala na grbavici,ali nema veze,mi ovisimo sami o sebi i to je najbitnije.iduce kolo olimpic,mozda i najvaznija utakmica,ja sam uvjeren u pobjedu,oni su u krizi ali zapet ce protiv nas ipak su oni zeljina filijala.u pobjedu nimalo ne sumnjam,iako ce biti dosta tesko.ajmo momci jos izdrzite tri kola i dovedite tu titulu u mostar koju dugo cekamo,a ako ne dodje jbg opet smo ponosni jer ste u vrhu bh nogometa i mostar opet zivi za zrinju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Sretan Uskrs svima!
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIMA !!!
HercUSrcu je napisao/la:Sretan Uskrs svima!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Citam intervju s Basarom na sluzbenoj, kakav lik
..

Evo gledam na bljesku da je golman Veleza dobio 3. zuti protiv Viteza jer je odugovlacio na kraju utakmice iako su vodili 5-1
E pa ako Zeljo ne dobije bit ce veliko iznenadjenje ,smrdi ovo pravo al eto. Daj Boze da grijesim. Nadam se i nasoj pobjedi protiv Olimpica. Svaka cast im za kombinirani prijenos sto nas nisu stavili jer cini mi se Mladost-Radnik je veci derbi 

-
- Kontakt:
Ma nemojte razmisljati o njima se sve zna i sve je vec receno! Željo dobija 100% pustite njihove supje! Naše je da dobijemo Olimpika i kraj price 

Ma normala,mi igramo svoju utakmicu a oni svoju iako koliko ja znam i imam informacije komsinice ce ozbiljno igrati ovu tekmu .Ali bez obzira na sve mi trebamo gledati samo svoju utakmicu na Otoci i ovom pobjedom mi smo na korak do titule jer sumnjam da ce Zeljo dobit pitare .Uglavnom samo mi imamo sve u svojim nogama a ostali moraju cekati nas kiks.Nadam se da ga nece docekati.
- primasquadra
- Kontakt:
Mi moramo dobit na otoci , druge nema.
Men vise brine Siroki tj. sumnjam da ce oni kiksat do kraja, dok Zeljo realno mora kiksat u naredne 2 utakmice. Ali opet, sami odlucujemo o svojoj sudbini.
Jos su 3 kola do kraja i 3 pobjede znace titula
.
Jos su 3 kola do kraja i 3 pobjede znace titula

Ja prizeljkujem kiks Zelje u oba naredna kola tako da ispadnu iz utrke.
Recimo dva remija bi bilo super uz nase dvije pobjede naravno.
Pa neka zadnje kolo rastereceno igramo protiv veleza posto smo od sirokog bolji i medjusobnom skoru.
To bi bilo savrseno

Pa neka zadnje kolo rastereceno igramo protiv veleza posto smo od sirokog bolji i medjusobnom skoru.
To bi bilo savrseno

Ja isto mislim da Široki neće kiksati.Leotar ne treba ni spominjati,Čelik će biti okrenut finalu kupa a mislim da jedino protiv Olimpica imaju malo teži posao.Ali mi imamo 3 boda više i zato 7 bodova iz zadnja tri kola znače da smo pobjegli Širokom.Uz pobjedu protiv Mladosti (za koju će se trebati dobro potruditi ma šta neki mislili) ja računam na tri boda sa otoke i jedan iz Vrapčića i eto titule uz uvjet da Željo ne dobije pitare a ja mislim da neće a nisam siguran da će i u Vrapčićima uzeti tri boda.Dakle titula se osvaja na Otoci protiv OlimpicaLillard je napisao/la:Men vise brine Siroki tj. sumnjam da ce oni kiksat do kraja, dok Zeljo realno mora kiksat u naredne 2 utakmice. Ali opet, sami odlucujemo o svojoj sudbini.
Jos su 3 kola do kraja i 3 pobjede znace titula.
Bog te čuo!!HercUSrcu je napisao/la:Ja prizeljkujem kiks Zelje u oba naredna kola tako da ispadnu iz utrke.
To bi bilo savrseno
Subota BH TV kombinirani prijenosi :
Rudar - Travnik
Mladost - Radnik
Velež -Željo
Izgleda da je borba za opstanak neizvjesna a prvak se već zna,barem prema BHTV-u.Svaka cast

Rudar - Travnik

Mladost - Radnik

Velež -Željo
Izgleda da je borba za opstanak neizvjesna a prvak se već zna,barem prema BHTV-u.Svaka cast

Malo glupo rasporede TV prijenose, ali prenosili su nas proslo kolo pa im ne mogu toliko zamjerat. Imaju tu nekakvu "politiku" da svi moraju bit' jednako zastupljeni u prijenosima.
Nego, prenose nas zadnje kolo sto je nabitnije

-
- Kontakt:
Upitanju je Moja tv koja prensoi gostujce meceve zelje i sarajeva,naravno uz naplatu 2km po utakmici.Ljudi gledaju profit jbg.Lillard je napisao/la:Malo glupo rasporede TV prijenose, ali prenosili su nas proslo kolo pa im ne mogu toliko zamjerat. Imaju tu nekakvu "politiku" da svi moraju bit' jednako zastupljeni u prijenosima.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Jasno mi je na kojem principu radi Moja TV ali slijedece kolo ce biti na BHTV-u.Nemam nista protiv neka budu svi zastupljeni ali mogli su zadnja kola izuzeti iz toga i prenositi utakmice koje odlucuju o prvaku,evropi ili opstanku a ne na pocetku prvenstva odluciti sta ce se prenositi.Nije krivica samo BHTV-a nego i saveza i klubova.konjicanin01 je napisao/la:Upitanju je Moja tv koja prensoi gostujce meceve zelje i sarajeva,naravno uz naplatu 2km po utakmici.Ljudi gledaju profit jbg.Lillard je napisao/la:Malo glupo rasporede TV prijenose, ali prenosili su nas proslo kolo pa im ne mogu toliko zamjerat. Imaju tu nekakvu "politiku" da svi moraju bit' jednako zastupljeni u prijenosima.
ma nemogu ni oni sve stic,liga je jako zanimljiva.bitno je da ce zadnje kolo biti prijenos derbija,vjerovatno ce biti kombinovani prijenos rudar-zeljo i velez-zrinja ako bude zadnje kolo odlucujuce.olimpic jeste kvalitetna ekipa ali u jednoj losoj seriji,tesko da smo mogli odabrati bolji trenutak za gostovanje na otoci.ja imam dobar osjecaj,isti kao sto sam imao i protiv slavije kada smo pobijedili u istocnom sarajevu.valjalo bi da zeljo odigra x u vrapcicima mi dobijemo,onda bi bili na + 2,i onda iduce kolo sarajevo im otkine bod i mi osiguramo titulu pobjedom protiv mladosti,ali to su neke druge stvari mi trebamo gledat da dobijemo sve tri a ako se ostali rezultati poklope jos bolje.na otoci 0-1 stevo nikolic 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.