FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borcu u trecem krugu vjerovatno nece trebati bodovi protiv Sloge, sigurno ce im pustiti.
Dobri, bit će teško.luckystrike je napisao/la: ↑10 mar 2024, 20:28Jel' ko pratio borca do sad (65. min.), jesul' bolji bili?
- luckystrike
- Kontakt:
Ne mora značiti, biće umorni a i ova (eventualna) pobjeda ih možda ponese pa ih mlatnemo na foru 

šta šta je, je*em ti
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta će jadnik plavi..
Imao je Zrinjski par dobrih sansi. Ovaj Herera strasan bek.luckystrike je napisao/la: ↑10 mar 2024, 20:28Jel' ko pratio borca do sad (65. min.), jesul' bolji bili?
Sve u svemu bice sve samo ne jednostavno izbaciti ih.
A Vinko Marinovic najbolji trener u BiH. Lijepa vremena, preko godinu dana bez poraza. Dok Nam ne zavrnu pipu.
-
- Kontakt:
Al kako klošar Peljto profesionalno privodi kraju ovu utakmicu. Sve što je na 50:50 ide na stranu Borca.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zrinjski je užasan, kakvog su oni amatera od trenera doveli to su priče. Vlado Jagodić bi bio bolji izbor. Borac standardno svoje, čvrsto nazad, ostalo šta urade.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Po statistici ih ubi Zrinjski
- luckystrike
- Kontakt:
Petrovic veca ubleha od Rožmana.
Statistika ove sezone nije loša ali i sam znaš da je jedno statistika a drugo igra. Dok se igra ne vidi ne znam. Sjeti se samo onog iz MijanmaraSurreal je napisao/la: ↑10 mar 2024, 20:46https://www.transfermarkt.com/adrian-ju ... ler/332823
Šta misliš, zamjena za Renana?

Kakva je bio tempo utakmice sada? Za srijedu bih se zatvorio i pustio njih da igraju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Može se ovaj Borac dobiti, pogotovo ako su nam igrači u pozitivnom šoku
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Borac ima to samopouzdanje koje nama trenutno fali,ogromna serija bez poraza cak 23 utakmice nisu izgubili,mozemo valjda na penale barem 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Doslovno samo treba nametnuti ritam koji smo imali nakon zabijenih golova protiv Igmana, nije to jednostavno - ali to nam je jedina šansa.
Može li Iliev braniti? Da li je suspenzija samo za ligaške utakmice?
Može li Iliev braniti? Da li je suspenzija samo za ligaške utakmice?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Otišla je fekalija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Grahovac vjerovatno nece igrati.
Al kakve nam to fajde ako mi necemo biti 100% u utakmici
Nadati se da je zadnjih 15-tak minuta jucer diglo malo ekipu.
Ne vidim nikog drugog kako dize pehar kupa od nas, ali i suvise se iznenadjenja desilo do sada tako da je sve moguce
Al kakve nam to fajde ako mi necemo biti 100% u utakmici
Nadati se da je zadnjih 15-tak minuta jucer diglo malo ekipu.
Ne vidim nikog drugog kako dize pehar kupa od nas, ali i suvise se iznenadjenja desilo do sada tako da je sve moguce
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ako Ziljkić ima veze sa mafijom, onda to znači da je njega ista dovela u klub, a ne obratno. To znači da mafija već egzistira u klubu i sklanjanje Ziljkića neće ništa riješiti. Mafija je hidra i odsjecanjem jednog kraka, niču nova dva. Ako i samo ako je ovo istina, tada je puuuuno više zabrinjavajuće da je mafija u klubu, nego da jedan Ziljkić reketari, ili šta je već radio.
Iako Ziljkića nikad nisam smatrao nekim igračem, a o čemu sam više puta pisao, smatram da je, iako je njegova krivica nedvojbena i trebalo ga je daaavno otjerati, u ovom slučaju samo žrtveni jarac. Sarajevo igra loše, sa ili bez Ziljkića, i to je činjenica. Fudbal je kolektivni sport, a klub je santa leda čija samo 1/8 viri iznad površine, a ostalih 7/8 je nevidljivo. Naivno je i infantilno samo i pomisliti da je tome krivac neki Almedin Ziljkić. Kako već napisah, Ziljkić može biti samo apologet eventualnih mafijaških struktura u klubu. Pravo pitanje je: otkud one tamo, pod uslovom da iste postoje??
Isto, onomad, pisao sam o tome da klub ne može dozvoliti prisustvo jednog Ćele Bajramovića u klubu. Ako klub i dalje živi i radi na tom fonu, onda ima duboke i korijenske probleme, nego što su to neki Ziljkić, Crnkić, Kapić i ini. Također, za Varešanovića se znalo da je kockar-ovisnik. Ko je ta osoba, ili više njih koja je dozvolila njegov ulazak u klub i zašto? Ako Sarajevo ima te i takve probleme, onda nikakv Rožman, niti bilo ko to neće moći ispraviti i klub će se urušiti sam od sebe i biti žrtva sitnosopstveničkih interesa i struja koje ga rastaču iznutra. Davno sam nešto slično napisao klubu u vakat dok se Ćelo vozao fijakerom po atletskoj stazi.
Lično, ne želim vjerovati da je to istina. Ovaj klub je nastao na revolucionarnim, antifašističkim tradicijama i neću i ne mogu vjerovati da njime upravlja bilo kakva mafija iz bilo kojih razloga i interesa. Takav klub navija protiv mene i svega onoga za šta smo se familijarno borili, od ww2 pa do zadnjeg rata.
Pamet u glavu, a goozicu uza zid. Vi ste jedan od nekolicine razloga moje vjere u ovo društvo. Nemojte me iznevjeriti.
Malo o predstojećoj utakmici:
Pokojni Vukašin Višnjevac rekao je: Dajte mi stolicu, napraviću vam beka. Nije on, naravno, mislio na neku hoklicu, ni štokrlu, a još manje na nekog "Haznadarevića" ili "Luja XIV". Mislio je na stolicu koja se daje na analizu, odnosno - gowno.
Posmatranjem Julardžije tokom igara u klubu, uvidio sam da on ima samo dobre fizikalije, niša više. Može trčati kao konj, a ima toliko i snage. Do sada se slabo pokazao na dmf-u. S tim u vezi, a u nedostatku boljek, odmah ga prekomandovati na desnog beka. Mislim da bi bio pravo otkriće. Također, "mali" Čelik obavezno mora početi igrati i ako već nije igrao protiv željezničara, kup je prava prilika. Posljedično prednjem:
Rogić
Julardžija - Đuričković - Čelik - Beganović
Kyeremeh - Hasić - Buljubašić - Peneranda (Anđušić)
Čataković - Renan
Samo hrabro i sa srećom!!
Iako Ziljkića nikad nisam smatrao nekim igračem, a o čemu sam više puta pisao, smatram da je, iako je njegova krivica nedvojbena i trebalo ga je daaavno otjerati, u ovom slučaju samo žrtveni jarac. Sarajevo igra loše, sa ili bez Ziljkića, i to je činjenica. Fudbal je kolektivni sport, a klub je santa leda čija samo 1/8 viri iznad površine, a ostalih 7/8 je nevidljivo. Naivno je i infantilno samo i pomisliti da je tome krivac neki Almedin Ziljkić. Kako već napisah, Ziljkić može biti samo apologet eventualnih mafijaških struktura u klubu. Pravo pitanje je: otkud one tamo, pod uslovom da iste postoje??
Isto, onomad, pisao sam o tome da klub ne može dozvoliti prisustvo jednog Ćele Bajramovića u klubu. Ako klub i dalje živi i radi na tom fonu, onda ima duboke i korijenske probleme, nego što su to neki Ziljkić, Crnkić, Kapić i ini. Također, za Varešanovića se znalo da je kockar-ovisnik. Ko je ta osoba, ili više njih koja je dozvolila njegov ulazak u klub i zašto? Ako Sarajevo ima te i takve probleme, onda nikakv Rožman, niti bilo ko to neće moći ispraviti i klub će se urušiti sam od sebe i biti žrtva sitnosopstveničkih interesa i struja koje ga rastaču iznutra. Davno sam nešto slično napisao klubu u vakat dok se Ćelo vozao fijakerom po atletskoj stazi.
Lično, ne želim vjerovati da je to istina. Ovaj klub je nastao na revolucionarnim, antifašističkim tradicijama i neću i ne mogu vjerovati da njime upravlja bilo kakva mafija iz bilo kojih razloga i interesa. Takav klub navija protiv mene i svega onoga za šta smo se familijarno borili, od ww2 pa do zadnjeg rata.
Pamet u glavu, a goozicu uza zid. Vi ste jedan od nekolicine razloga moje vjere u ovo društvo. Nemojte me iznevjeriti.
Malo o predstojećoj utakmici:
Pokojni Vukašin Višnjevac rekao je: Dajte mi stolicu, napraviću vam beka. Nije on, naravno, mislio na neku hoklicu, ni štokrlu, a još manje na nekog "Haznadarevića" ili "Luja XIV". Mislio je na stolicu koja se daje na analizu, odnosno - gowno.
Posmatranjem Julardžije tokom igara u klubu, uvidio sam da on ima samo dobre fizikalije, niša više. Može trčati kao konj, a ima toliko i snage. Do sada se slabo pokazao na dmf-u. S tim u vezi, a u nedostatku boljek, odmah ga prekomandovati na desnog beka. Mislim da bi bio pravo otkriće. Također, "mali" Čelik obavezno mora početi igrati i ako već nije igrao protiv željezničara, kup je prava prilika. Posljedično prednjem:
Rogić
Julardžija - Đuričković - Čelik - Beganović
Kyeremeh - Hasić - Buljubašić - Peneranda (Anđušić)
Čataković - Renan
Samo hrabro i sa srećom!!
-
- Kontakt:
Vi niste imali zabijenih golova protiv Igmana. Uzeli su vas 2:0 uz crveni karton Selimovića.
Trenutno korisnika/ca: mire971, mosarajvosa83, Velaxsa i 23 gosta.