Medjusobni omjer se gleda.
Oni su 10 sad jer Igman ima bolje medjusobne od njih
Ako Velez pobjedi ostaju 10 i derbi je na Kosevu 3 kolo(5-10)
Ako Velez ne pobjedi derbi je na Grbavici
Eto
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Medjusobni omjer se gleda.
9 su sad to se gleda dok se ne napravi zavrsna tabela. Na kraju se gleda medjusobni susret i bit ce 10 ako velez dobije. Ako Tuzla pobjedi bit ce 11, ako bude nerjeseno onda ne znam imat ce 3 tima isto bodova i onda bi se trebalo vidjeti medjusobni izmedju Igmana, tuzle i zeljeznicara i onda napraviti tabela.skullcrusher je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:11Al po kojoj tabeli su oni deseti, sad su deveti msm jel pise da se gleda prvo medjusobni pa gol razlika ? Ulazim na stranicu saveza i tamo su deveti oni na njihovoj tabeli
Ovo naravno vrijedi ako TC ne pobjedi Veleža.Sutra svim srcem uz Zvijezdu. Poraz male ostavlja na 10. mjestu i dosli bi nam na Kosevo poslije pauze.
Prema trenutnom plasmanu nama bi slj. vikend došao Gošk i mislim da je to ekipa po mjeri da hairli krenemo u zadnji dio i u trku za Evropu.
Hvala legendo
.
Ni meni to nije jasno al ok,forza TC
Haj' sad kad si počeo i druge scenarije nam posloži
Dosta od mene
Trener je glavni krivac samo ogranicenim ljudima kakvi su vecina u nasem gradu,kroz sta su prosli tesko da ce se vratiti u normalu u skorije vrijeme. Jel ti cudno kad Rozman stalno prica da kad se vrate u Sarajevo da je totalno sve drugacije na terenu? Jel ti cudno sto Ziljkic pobijegne preko noci u Novi Pazar i sto HZ izdaju ovakvo saopstenje i Bordo prijatelji? Jos od prije se ovo vuce cak i prije zalizanog su udarali i na sve nacine pokusavale kvazi legende da udju u klub i izmuzu pare a ledja im cuvali sumnjivi tipoviBeli91 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:47ajdohordas je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:16A vidim svi otjerani su toliko valjali da su zavrsavali po Slaven Belupu, Uzbekistanu ili su cak bez kluba itd...
kako vi plitko razmisljate pojedini to je nevjerovatno. Toliki se mit ovdje pravi od tih igraca samo ne znam na osnovu cega.
Šerbečiću se psovalo i dan i noć ovdje i realno bio je preloš kod nas... Balta osim snage i visine ništa specijalno. Zeljković je mogao mozda sa klupe dati ruke. Jedini sa kim se trebalo pokusati jeste Vrančić. A vi pravite mit od tih igraca kao sa su Musiala, De Bruyne, Pedri i Kros.
Eto sigurno su oni kalibar igraca koji bi donijeli preokret u cijeloj situaciji.
Cuj pogubili se.... kako mislis da se radi po ovakvim uvjetima i uticajima vanjskih faktora ljudi sumnjivog morala. Molim te to da mi objasnis ?
Kako se nisu pogubili kad smo dobili Zrinjskog i ostavili ih prakticno bez suta u okvir gola. Nisu se ni na derbiju pogubili (3:0) nisu ni u Banjaluci. Pa 6 komada Tuzli pa pobjeda kod neugodnog Posusja gdje se niko iz lige nije naigrao itd itd. Prije pocetka drugog dijela smo imali omjer 12-4-2 cini mi se, znaci ugrao se solidan fudbal i pobjedjivalo se. To sve plod slucajnosti ? I sta mjesec dana kasnije svi zaboravili fudbal igrat, do te mjere da u 4 tekme ne mogu uputit 4 suta u okvir gola. I to je kao sve plod slucajnosti i loseg rada ? Nemojte bit djeca. Ko god sumnja i kome god nije jasno, imate saopstenje iz udruzenja procitajte pa ce vam biti jasnije.
Daj dokaze !!!
To je sve prašina u oci, trener je glavni krivac on vedri i oblaci. Nažalost izgubio se, daj Boze već danas da se sve vrati u normalu.
Ne zezaj buraz,pa kod nas iz policijskog auta pred policijom se izvlaci zavezan covijek i prebiju ga na mrtvo ime i nikom nista,tako to kod nas funkcioniseIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:02Takve stvari se prijave mupu i sipi i budu rijesene za dan dva, ovde treba da se fino izadje i kaze taj i taj a ne ovako da ostane misterija, to ako se i ne uradi ostaju mnoge sumnje.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:57Al ko garantuje ako ima tih pretnji da se one nece nastaviti?? Sta ako pred borac i zelju opet neko bude pretio lupam Renanu, Rozmanu itd i mi nastavimo s lošom igrom. Kad i kako ce to prestati ako ima tih sranja.
Trenutno korisnika/ca: Bordobojausrcu, mosarajvosa83, riki46 i 39 gostiju.