prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zaplijeni Milenko dobre robe u zatvoru.Osim13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sto ovi MMA navijaci malo ne istuku igrace, pa mozda i bude bodova
Milenko forsira ove populističke izjave, čuj nakon prvog kola nas istakli kao kandidata za titulu, jedino ako ne čita ovu temu, ovdje je Tobeti napisao da je TC kandidat za titulu nakon one pobjede 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne razumijem ovoliki pesimizam u taboru Slobodanke. Mislim vi ste klub koji ispada iz lige, ulazi, bori se za opstanak, kuburi na dnu tabele. Ovo trenutno nije nikakvo iznenadjenje nego realnost i svakodnevnica.
bambus je napisao/la:Kako na terenu tako i na tribinama ocitana lekcija !
Zenica je cudo !
Upitna citava prva recenica, ali kako god cestitke na pobjedi. Sto se tice tribine dobra brojka mora se priznati, interesuje me zasto trans podgrupe Odabrani jesu li to rodjendan slavili danas pa je bio na ogradi pored ostalih grupnih transova?
Jos jednom cestitke na pobjedi svim navijacima Celika.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- WestTrebina
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?

- WestTrebina
- Kontakt:
Meni @simodobri napisao na pp da ne pisem onako protiv usre, inace ce mi kaze osovati matter
Ja sam kae sa alipasina

Ja sam kae sa alipasina

- BosniaBoston
- Kontakt:
Alipasino i Dobrinja kultna mjesta fine gradske raje sa čaršije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sve u svemu fina utakmica,za vas na pocetku obecavajuca a za nas nestvarni pocetak drugog.ANTIFA ! je napisao/la:
Upitna citava prva recenica, ali kako god cestitke na pobjedi. Sto se tice tribine dobra brojka mora se priznati, interesuje me zasto trans podgrupe Odabrani jesu li to rodjendan slavili danas pa je bio na ogradi pored ostalih grupnih transova?
Nisu nista slavili,a pored ostalih bio je udarni,Fiesta,LCU (SCU-LC kao jedna podgrupa..neki nas fazon i furka,ludilom predozirani i kontrola brzine..u sustini podgrupe su tu,manje vise.Sve u svemu odlicno.
!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Napušava iz zgradonacelnik sa svitom oko sebe da su neko m u d o ....doveo im amatere i poluprofesionalce za 100 godina kluba u borbi.za NIŠTA...again...plus sabro i uhljebio 16 nakih team menađera i trenera ko da je čelzi u pitanju jbt..a na stopera im igra čovjek koji radi na UKC....uglavnom, klasika...lovačke, pranje para,menađerski talovi i tako toBeton je napisao/la:Ne razumijem ovoliki pesimizam u taboru Slobodanke. Mislim vi ste klub koji ispada iz lige, ulazi, bori se za opstanak, kuburi na dnu tabele. Ovo trenutno nije nikakvo iznenadjenje nego realnost i svakodnevnica.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6 od 11 igrača nam nije igralo u prvoj postavi.1919tuzlak je napisao/la:iskreno niste zasluzili ovo 3 0 al ajde
4 zicera smo vam fulali i imali ste srece ali rezultat je takav da ispade da ste nas ubili a niste .sretnoi vama i nama
Znači bez najzvučnijeg imena, bez najboljeg strijelca, bez kapitena i još trojice standardnih prvotimaca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bambus je napisao/la:Sve u svemu fina utakmica,za vas na pocetku obecavajuca a za nas nestvarni pocetak drugog.ANTIFA ! je napisao/la:
Nisu nista slavili,a pored ostalih bio je udarni,Fiesta,LCU (SCU-LC kao jedna podgrupa..neki nas fazon i furka,ludilom predozirani i kontrola brzine..u sustini podgrupe su tu,manje vise.Sve u svemu odlicno.
Aha, aha nisam ostale upratio na slici sam vidio taj Odabrani zato i pitam. Kako god sto vise derbija u ligi odma je zanimljivije na terenu, a i na tribinama.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
U CK zato nista novo...slobodasi standarno zadovoljniPenaltiky je napisao/la:prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Svi su tu uglavnom.Sigurno,steta za los pocetak al nama konacno dobar..Sve u svemu sretno dalje.ANTIFA ! je napisao/la: Aha, aha nisam ostale upratio na slici sam vidio taj Odabrani zato i pitam. Kako god sto vise derbija u ligi odma je zanimljivije na terenu, a i na tribinama.
!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dao aSmir malo sise?staragarda je napisao/la:U CK zato nista novo...slobodasi standarno zadovoljniPenaltiky je napisao/la:prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?![]()
....kako vam ga jasko stavlja čisto sumnjam da bi i na 7-0 pala koja teška riječ...vako i lani na Tusnju meljo devastiro slobodu 1-4 kad poslije tekme idu inteligentni komentari "ćarsije "...."Al kako smo odigrali prvih pola sata "
![]()
![]()
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Cuj lani. Ti si @garda puko načistostaragarda je napisao/la:U CK zato nista novo...slobodasi standarno zadovoljniPenaltiky je napisao/la:prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu?![]()
....kako vam ga jasko stavlja čisto sumnjam da bi i na 7-0 pala koja teška riječ...vako i lani na Tusnju meljo devastiro slobodu 1-4 kad poslije tekme idu inteligentni komentari "ćarsije "...."Al kako smo odigrali prvih pola sata "
![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- GoskGabela
- Kontakt:
Podvelesci utihnuli.
Nidje nijednog haahaha.
Nidje nijednog haahaha.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.