Zagoru nije do foruma. Uozbiljio se cojek.Osim13 je napisao/la:Gdje nam je ba načitani zagoj, šta si mu to uradioWestTrebina je napisao/la: Hoce simo dobri da prodje ko zagorka1987
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- WestTrebina
- Kontakt:
Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjediprisonbreak je napisao/la:Losa ekipa drama, mi igramo dosta na misice, a ima dosta znalacasviunapad1010 je napisao/la:Velez se čuva za kup![]()
Svaka cas Čelik ocitali ste im bukvicu danas.dobro smo spremna ekipa

Forzza Velez
Prijateljska utakmica trenutno na Koševu. 

-
- Kontakt:
Sampioni sampionski!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- Dokoljenko
- Kontakt:
FUJ klosaru poremeceni. Husref Musemic ima minuta sa Sarajevom koliko ti nemas zivota. Najveci uspjesi kluba su ostvareni s' njim, kao igracem i kao trenerom. Sram te bilo, predstavljas se kao navijac a pljujes po legendi kluba i po klubu, IDIOTE maloumni. Ti si jedna obicna, nekulturna, iskompleksirana qarina, a ne navijac FK Sarajevo!WestTrebina je napisao/la:Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
I kao takav opet najbolji među pitarimaDokoljenko je napisao/la:FUJ klosaru poremeceni. Husref Musemic ima minuta sa Sarajevom koliko ti nemas zivota. Najveci uspjesi kluba su ostvareni s' njim, kao igracem i kao trenerom. Sram te bilo, predstavljas se kao navijac a pljujes po legendi kluba i po klubu, IDIOTE maloumni. Ti si jedna obicna, nekulturna, iskompleksirana qarina, a ne navijac FK Sarajevo!WestTrebina je napisao/la:Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana

💩💩
Usrin i Amawow uvlakacDokoljenko je napisao/la:FUJ klosaru poremeceni. Husref Musemic ima minuta sa Sarajevom koliko ti nemas zivota. Najveci uspjesi kluba su ostvareni s' njim, kao igracem i kao trenerom. Sram te bilo, predstavljas se kao navijac a pljujes po legendi kluba i po klubu, IDIOTE maloumni. Ti si jedna obicna, nekulturna, iskompleksirana qarina, a ne navijac FK Sarajevo!WestTrebina je napisao/la:Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Dokoljenko
- Kontakt:
Najbolji u retardaciji. Kao Željovac bi mu takav šamar opalio, da mu ovaj prljavi đon obraz bridi do kraja života. Ježim se od ovakvih likova koji sebi daju za pravo da i ovo malo vrijednosti koje imamo u sportu omalovazavaju, ismijavaju, pljuju, vrijeđaju. Ne samo u sportu, takvo nam je stanje u društvu, globalno gledajući. Polupismeni primitivci, iskompleksirani malograđani koji zloupotrebljavaju javni internet prostor, zagađujući ga svojim bijednim prisustvom. Žvaljo poremećeni!Goosman je napisao/la:I kao takav opet najbolji među pitarimaDokoljenko je napisao/la:FUJ klosaru poremeceni. Husref Musemic ima minuta sa Sarajevom koliko ti nemas zivota. Najveci uspjesi kluba su ostvareni s' njim, kao igracem i kao trenerom. Sram te bilo, predstavljas se kao navijac a pljujes po legendi kluba i po klubu, IDIOTE maloumni. Ti si jedna obicna, nekulturna, iskompleksirana qarina, a ne navijac FK Sarajevo!WestTrebina je napisao/la:Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana
-
- Kontakt:
Igrali ste evropsko takmicenje ove sezone, a samo bod jedan na tabeli. Nesto mi nije jasno kako je to moguce??? Slijedi vama ono sto negirate, rekao HDZ tako.UstanikSBII je napisao/la:Iduće godine napadaju trofej 1 FBiH pa nek nam predstavljaju državu na najbolji način naprijed Velež1919tuzlak je napisao/la:zao mi celeza al oni sasa napadaju drugu liguUstanikSBII je napisao/la:Šta je sa Veležom pa koda oni ne napadaju titulu?![]()
![]()
Izvinjavam na širenju dezinformacija ipak prvak FBiH ne igra eVropsaka takmičenjae jbg kad te neće baš te neće a ima osjećaj da bi nas odlično predstavili posebno u borbi protiv fašizma
![]()
![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Mislim da griješiš.Dokoljenko je napisao/la:
Najbolji u retardaciji. Kao Željovac bi mu takav šamar opalio, da mu ovaj prljavi đon obraz bridi do kraja života. Ježim se od ovakvih likova koji sebi daju za pravo da i ovo malo vrijednosti koje imamo u sportu omalovazavaju, ismijavaju, pljuju, vrijeđaju. Ne samo u sportu, takvo nam je stanje u društvu, globalno gledajući. Polupismeni primitivci, iskompleksirani malograđani koji zloupotrebljavaju javni internet prostor, zagađujući ga svojim bijednim prisustvom. Žvaljo poremećeni!
Ne tako davno njega su braća izabrala za forumaša godine.
Nije mala stvar.
💩💩
Ušao ušao umjesto Saje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Izgradimo stadion zajedno 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta ce im kad ni na ovom prve safove ne popune.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma čini ti se zbog glomaznosti Koševa.redbull93 je napisao/la:Sta ce im kad ni na ovom prve safove ne popune.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pa to ti pricam, to je ogledalo novih "instgram, farma, zadruga, jala i buba" generacija, kojima je vrhunac zivota trač, nacionalizam, uvrede i zabadanje nosa gdje mu nije mjesto. Svrsavali jadnici na lika koji je mjesecima pljuvao po jednoj od najvecih legendi BiH fudbala, covjeku ciji je ugled ne tako davno, htjeli to.priznati ili ne spasao BiH fudbal od potpunog kolapsa. Ja nikada nista lose ne bi napisao niti protiv jednog kluba, da nisam ovde godinama citao kako se polupismena rulja izivljava na najvecem BiH klubu i njegovim legendama. Nije to pozitivna, inteligentna, sportska, konstruktivna zafrkancija, pa se svi nasmijemo, nego se tacno osjeti nezdrava mržnja, huja, kompleks, primitivni damar nezrelih osoba koje neznaju za bolje. Kada Oni tako, ja cu jos gore, branicu klub koji volim jedinim jezikom koji Oni razumiju, uvredama i ponizavanjem. Na zalost, to je tako koliko god ja bio "isti kao Oni", moram, jer trenutno nema drugog nacina. Isto tako misljenja sam da je Husref legenda, "gradski rival" koji zasluzuje postovanje zbog svega sto je ucinio u karijeri. Da je vise ljudi kao Husref koji su nesto napravili i postigli u svom zivotu, bolje bi nam bilo. Dokle god ne budu ucili od takvih, pa da pokusaju biti bolji, da naprave vise, umjesto sto ih pokusaju svuci u ravan sa svojim neznanjem i ogranicenim razmisljanjem, nece biti napretka. Tamo nekakav "tobe", mali miš mekinjaš, iskompleksirani jad i njegovo ponasanje nije za primjera, niti normalno, niti pametno, niti kulturno, niti gradsko, niti sportsko, niti za postovanja, vec za degeneka na nauk da je to lose, njemu i svima kao on.Goosman je napisao/la:Mislim da griješiš.Dokoljenko je napisao/la:
Najbolji u retardaciji. Kao Željovac bi mu takav šamar opalio, da mu ovaj prljavi đon obraz bridi do kraja života. Ježim se od ovakvih likova koji sebi daju za pravo da i ovo malo vrijednosti koje imamo u sportu omalovazavaju, ismijavaju, pljuju, vrijeđaju. Ne samo u sportu, takvo nam je stanje u društvu, globalno gledajući. Polupismeni primitivci, iskompleksirani malograđani koji zloupotrebljavaju javni internet prostor, zagađujući ga svojim bijednim prisustvom. Žvaljo poremećeni!
Ne tako davno njega su braća izabrala za forumaša godine.
Nije mala stvar.
Mozemo se zayebavat i na drugi nacin, ne moramo se takmicit ko je veci "papak". Ja ovo fakat iskreno mislim, bez ikakvog dodvoravanja ili populizma, svoje dijete odgajam da ne mrzi, ne ponizava druge, vec da postuje, uči, radi, bude dobra i postena osoba, bolja nego sto smo mi bili.
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 03 avg 2019, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Brez kompletnog veznog reda i najboljeg napadaca prasimo tuzlansku nejac 3:0duplakruna46 je napisao/la:Sampioni sampionski!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
iskreno niste zasluzili ovo 3 0 al ajde
4 zicera smo vam fulali i imali ste srece ali rezultat je takav da ispade da ste nas ubili a niste .sretnoi vama i nama
4 zicera smo vam fulali i imali ste srece ali rezultat je takav da ispade da ste nas ubili a niste .sretnoi vama i nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.