PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

WestTrebina
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la WestTrebina » 03 avg 2019, 20:49

Osim13 je napisao/la:
WestTrebina je napisao/la: Hoce simo dobri da prodje ko zagorka1987 :lol:
Gdje nam je ba načitani zagoj, šta si mu to uradio :lol:
Zagoru nije do foruma. Uozbiljio se cojek.

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 03 avg 2019, 20:51

Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 avg 2019, 20:53

Veliko ovo Koševo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 03 avg 2019, 20:58

Da nisu opet skupe karte?
💩💩

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 03 avg 2019, 21:00

prisonbreak je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Velez se čuva za kup :lol:

Svaka cas Čelik ocitali ste im bukvicu danas. :thumbup:
Losa ekipa drama, mi igramo dosta na misice, a ima dosta znalaca :D dobro smo spremna ekipa :thumbup:
Cestitke na pobjedi :salut: ako si pratio utakmicu mozes li ukratko napisali koje su to vase sanse bile? Po cemu ste pojeli Veleza danas?
Forzza Velez

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 avg 2019, 21:05

Prijateljska utakmica trenutno na Koševu. :kafa:

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 03 avg 2019, 21:06

Sampioni sampionski!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 03 avg 2019, 21:28

WestTrebina je napisao/la:Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana
FUJ klosaru poremeceni. Husref Musemic ima minuta sa Sarajevom koliko ti nemas zivota. Najveci uspjesi kluba su ostvareni s' njim, kao igracem i kao trenerom. Sram te bilo, predstavljas se kao navijac a pljujes po legendi kluba i po klubu, IDIOTE maloumni. Ti si jedna obicna, nekulturna, iskompleksirana qarina, a ne navijac FK Sarajevo!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 03 avg 2019, 21:33

Dokoljenko je napisao/la:
WestTrebina je napisao/la:Dje publika usrooooo. Userem ti se materi u usta usrana
FUJ klosaru poremeceni. Husref Musemic ima minuta sa Sarajevom koliko ti nemas zivota. Najveci uspjesi kluba su ostvareni s' njim, kao igracem i kao trenerom. Sram te bilo, predstavljas se kao navijac a pljujes po legendi kluba i po klubu, IDIOTE maloumni. Ti si jedna obicna, nekulturna, iskompleksirana qarina, a ne navijac FK Sarajevo!
I kao takav opet najbolji među pitarima :lol:
💩💩

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 avg 2019, 21:33

Usrin i Amawow uvlakac :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 03 avg 2019, 21:40

Goosman je napisao/la:
I kao takav opet najbolji među pitarima :lol:
Najbolji u retardaciji. Kao Željovac bi mu takav šamar opalio, da mu ovaj prljavi đon obraz bridi do kraja života. Ježim se od ovakvih likova koji sebi daju za pravo da i ovo malo vrijednosti koje imamo u sportu omalovazavaju, ismijavaju, pljuju, vrijeđaju. Ne samo u sportu, takvo nam je stanje u društvu, globalno gledajući. Polupismeni primitivci, iskompleksirani malograđani koji zloupotrebljavaju javni internet prostor, zagađujući ga svojim bijednim prisustvom. Žvaljo poremećeni!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 avg 2019, 21:41

UstanikSBII je napisao/la:
1919tuzlak je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Šta je sa Veležom pa koda oni ne napadaju titulu?
zao mi celeza al oni sasa napadaju drugu ligu :D
Iduće godine napadaju trofej 1 FBiH pa nek nam predstavljaju državu na najbolji način naprijed Velež :bih: :bih: :bih:

Izvinjavam na širenju dezinformacija ipak prvak FBiH ne igra eVropsaka takmičenja :mrgreen: e jbg kad te neće baš te neće a ima osjećaj da bi nas odlično predstavili posebno u borbi protiv fašizma :rol: :rol: :rol:
Igrali ste evropsko takmicenje ove sezone, a samo bod jedan na tabeli. Nesto mi nije jasno kako je to moguce??? Slijedi vama ono sto negirate, rekao HDZ tako.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 03 avg 2019, 21:43

Najbolji u retardaciji. Kao Željovac bi mu takav šamar opalio, da mu ovaj prljavi đon obraz bridi do kraja života. Ježim se od ovakvih likova koji sebi daju za pravo da i ovo malo vrijednosti koje imamo u sportu omalovazavaju, ismijavaju, pljuju, vrijeđaju. Ne samo u sportu, takvo nam je stanje u društvu, globalno gledajući. Polupismeni primitivci, iskompleksirani malograđani koji zloupotrebljavaju javni internet prostor, zagađujući ga svojim bijednim prisustvom. Žvaljo poremećeni!
Mislim da griješiš.
Ne tako davno njega su braća izabrala za forumaša godine.
Nije mala stvar.
💩💩

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 avg 2019, 21:44

Ušao ušao umjesto Saje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2019, 21:57

Izgradimo stadion zajedno :urnebes:

:rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 avg 2019, 22:02

Sta ce im kad ni na ovom prve safove ne popune.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 avg 2019, 22:13

redbull93 je napisao/la:Sta ce im kad ni na ovom prve safove ne popune.
Ma čini ti se zbog glomaznosti Koševa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 03 avg 2019, 22:14

Goosman je napisao/la:
Mislim da griješiš.
Ne tako davno njega su braća izabrala za forumaša godine.
Nije mala stvar.
Pa to ti pricam, to je ogledalo novih "instgram, farma, zadruga, jala i buba" generacija, kojima je vrhunac zivota trač, nacionalizam, uvrede i zabadanje nosa gdje mu nije mjesto. Svrsavali jadnici na lika koji je mjesecima pljuvao po jednoj od najvecih legendi BiH fudbala, covjeku ciji je ugled ne tako davno, htjeli to.priznati ili ne spasao BiH fudbal od potpunog kolapsa. Ja nikada nista lose ne bi napisao niti protiv jednog kluba, da nisam ovde godinama citao kako se polupismena rulja izivljava na najvecem BiH klubu i njegovim legendama. Nije to pozitivna, inteligentna, sportska, konstruktivna zafrkancija, pa se svi nasmijemo, nego se tacno osjeti nezdrava mržnja, huja, kompleks, primitivni damar nezrelih osoba koje neznaju za bolje. Kada Oni tako, ja cu jos gore, branicu klub koji volim jedinim jezikom koji Oni razumiju, uvredama i ponizavanjem. Na zalost, to je tako koliko god ja bio "isti kao Oni", moram, jer trenutno nema drugog nacina. Isto tako misljenja sam da je Husref legenda, "gradski rival" koji zasluzuje postovanje zbog svega sto je ucinio u karijeri. Da je vise ljudi kao Husref koji su nesto napravili i postigli u svom zivotu, bolje bi nam bilo. Dokle god ne budu ucili od takvih, pa da pokusaju biti bolji, da naprave vise, umjesto sto ih pokusaju svuci u ravan sa svojim neznanjem i ogranicenim razmisljanjem, nece biti napretka. Tamo nekakav "tobe", mali miš mekinjaš, iskompleksirani jad i njegovo ponasanje nije za primjera, niti normalno, niti pametno, niti kulturno, niti gradsko, niti sportsko, niti za postovanja, vec za degeneka na nauk da je to lose, njemu i svima kao on.

Mozemo se zayebavat i na drugi nacin, ne moramo se takmicit ko je veci "papak". Ja ovo fakat iskreno mislim, bez ikakvog dodvoravanja ili populizma, svoje dijete odgajam da ne mrzi, ne ponizava druge, vec da postuje, uči, radi, bude dobra i postena osoba, bolja nego sto smo mi bili.
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 03 avg 2019, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2019, 22:15

duplakruna46 je napisao/la:Sampioni sampionski!
Brez kompletnog veznog reda i najboljeg napadaca prasimo tuzlansku nejac 3:0 :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

1919tuzlak
Kontakt:

Post Postao/la 1919tuzlak » 03 avg 2019, 22:19

iskreno niste zasluzili ovo 3 0 al ajde
4 zicera smo vam fulali i imali ste srece ali rezultat je takav da ispade da ste nas ubili a niste .sretnoi vama i nama

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.