Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma jbg spomijnju se i Zrinjski, Sarajevo, Željezničar, pa i Široki, ali nije baš euforična situacija kako zna bit, vjerovatno kako se bude bližio početak i kako se budu rješavale neke stvari u grupi bit će više euforije. Klub hvala bogu ide pravim putem i ako ovako nastavi daleko ćemo dogurat, a vidim radi se i u drugim klubovima što me također radujenofle je napisao/la:Hahaha, samo to.TzXHc je napisao/la:Ma ljubav cvjetanofle je napisao/la:Hajde da se fino sad svi za ruke uhvatimo i izgrlimo. No homo.
Inace, kako u Tuzlanskim mahalama vi komentarisete i da li uopste komentarisete Zelju i ove stvari oko. Ako ces iskreno, mi vas ni ne spominjemo. Jedino pitare.
To su većinom igrači koji cijelu karijeru igraju pod pritiskom, nije to njima ništa novo. Veći pritisak će biti na vašoj ekipi jer nije isto kada si prvi i braniš tu poziciju, za razliku od nas koji smo svjesni da smo zaebali jesenas i sada ćemo probati popraviti, što se popraviti da. Kada sa prvog padneš na 2 mjesto to je već korak u nazad.TzXHc je napisao/la:@GoodisonPark slažem se, ali imaj na umu da naši igrači te sezone nisu imali trunku pritiska, a vaši će ove pravo imati. Ako se budu znali s tim nositi siguran sam da će spasiti sezonu
Pa šta radiš ovdje? Ovo te ispunjava braca, voliš ti nas ba. Samo što glumiš tu nešto, znam da ti je drago što se Sloboda digla iz pepela i što je prejaka i nama je bilo drago kad je Velež bio dobar, ali ni ovako nam nije previše ružno kad vidimo gdje ste poslije svegaCocaine je napisao/la:Imamo mi svoj forum i nismo podstanari kao vi ovdje da smo primorani spustat se na niže levele kao sto je bio slucaj s vama na pdf-ovima ispodTzXHc je napisao/la:Ma izbjegavamo s tobom diskutovati uopšte, prije dvije sezone smo se prepirali s drugoligašima, ne vidim zašto bi ove. Idi raskči sebi teren u 1. LigiFBiH ima i dole zanimljivih forumašaCocaine je napisao/la:Izbjegavanje odgovora smatram kao kapitulaciju. Hvala. Prijatno. Zadužite wasser vagu i eksere![]()
![]()
vidis da nema niko osim mene,nego izbjegavanje jer se nema argumenata. Klub prvi na tabeli a podrške ni na vidiku. Razumijem. Nego odo brato malo vani na koje piće. dan ostatak veceri
Mislis na utakmicu protiv Podrina iz Janje prije 10-tak dana u Etno selu?Cocaine je napisao/la:Što niko nece da mi odgovori zašto Sloboda nije imala podršku u Bijeljini. Koji je razlog? Pitam bez provokacije. Zanima me. Ovaj Krleža pojma nema. On je u Beču i kupi informacije sa fb i pp.
Super. Drago mi je što si optimističan, našim momcima je pred početak sezone stavljen kao cilj opstanak,ali eto vidiš gdje su sad. Rade i trude se imaju sve moguće uslove, vidjet ćemo. Imamo velikog psihologa na klupi, nadamo se da ćemo izdrat, a i ako ne neće biti smak svijeta. Željezničar ima dobru ekipu sad, a ako uprava nije postavila nikakav cilj pred njih tim bolje i ako kiksaju neće biti prozivani što znači da bi trebali igrati bez pritiska... Vidjet ćemo sve ekipe iz vrha su jake, ostaje da vidimo ko će prvi proći kroz cilj, ali od ekipa iz vrha mislim da uz radnik Željezničar ima najmanje šanse za to, kup možda, ali ligu jako teško.GoodisonPark je napisao/la:To su većinom igrači koji cijelu karijeru igraju pod pritiskom, nije to njima ništa novo. Veći pritisak će biti na vašoj ekipi jer nije isto kada si prvi i braniš tu poziciju, za razliku od nas koji smo svjesni da smo zaebali jesenas i sada ćemo probati popraviti, što se popraviti da. Kada sa prvog padneš na 2 mjesto to je već korak u nazad.TzXHc je napisao/la:@GoodisonPark slažem se, ali imaj na umu da naši igrači te sezone nisu imali trunku pritiska, a vaši će ove pravo imati. Ako se budu znali s tim nositi siguran sam da će spasiti sezonu
Povratak navijača na Grbavicu će također biti od krucijalne važnosti a prema nekim najavama i raspoloženju to bi se moglo i desiti. To će biti naše najveće pojačanje na proljeće.
Debil ti je onaj ko te pravio tako retardiranog.Gifron je napisao/la:Mislis na utakmicu protiv Podrina iz Janje prije 10-tak dana u Etno selu?Cocaine je napisao/la:Što niko nece da mi odgovori zašto Sloboda nije imala podršku u Bijeljini. Koji je razlog? Pitam bez provokacije. Zanima me. Ovaj Krleža pojma nema. On je u Beču i kupi informacije sa fb i pp.
I da usput kazem onom debilu da "Cijela Tuzla jednu kozu muzla" samo u njegovoj glavi moze zvucati kao uvreda i provokacija.
Bilo bi zanimljivije da se vi uključite u borbu nego neki Radnik. Kad bi u doglednom vremenu Čelik, Velež i Borac stali na noge to bi bila prava ligaGoodisonPark je napisao/la:Objektivno, jbg kasnimo puno bodova, malo je utakmica do kraja ali će biti zanimljivo u svakom slučaju i u prvenstvu i u kupu.
Zamalo naši da buduElegant je napisao/la:Neka i Olimpika, nasi su.
Dobar, dobarTzXHc je napisao/la:Zamalo naši da buduElegant je napisao/la:Neka i Olimpika, nasi su.
kakav borac sta ce nam oni da slusamo i gledamo njihova cetnicka sranja po tribini.TzXHc je napisao/la:Bilo bi zanimljivije da se vi uključite u borbu nego neki Radnik. Kad bi u doglednom vremenu Čelik, Velež i Borac stali na noge to bi bila prava ligaGoodisonPark je napisao/la:Objektivno, jbg kasnimo puno bodova, malo je utakmica do kraja ali će biti zanimljivo u svakom slučaju i u prvenstvu i u kupu.
Jel to pokusavate mancinija i mokroguza dovest na temuMuhamedTM je napisao/la:OlimpiC bolje poznatiji kod nas kao 3 boda.
DoeTz je napisao/la:Jel to pokusavate mancinija i mokroguza dovest na temuMuhamedTM je napisao/la:OlimpiC bolje poznatiji kod nas kao 3 boda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.